Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מייל עם חדשות מה-BBC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני שמח להודיע לכולם שהBBC שלחה מיילים לרשימת התפוצה שלה, וביום ראשון מתחילה העונה ה10 של טופ גיר.

אני רק מקווה שיחזרו לעשות שטויות של רכבים ולא בולשיט כמו לשלוח רליאנט רובין לקיבינימאט על טיל או לשתול דלק.

אם העונה מתחילה ביום ראשון, אני משער שעד יום שלישי בערב כבר יהיה לי את הפרק במחשב.

הגיע קץ השיעמום וסוף טחינת השכל שלכם כשאין לי מה לעשות :lol:

סתם, אוהב אתכם!

פורסם

ידוע :)

7 לאוקטובר (אם אנילא טועה, ב9 בערב) הם חוזרים :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש גם את FIFTH GEAR קצת פחות טובה אבל מגיפה את השעמום

ד"א באתר הזה שאני בטוח שחלקכם מכירים אותו

אפשר להירשם לרשימת התפוצה ולקבל כל עידכון שיש בקשר לשתי התוכניות כולל לינקים להורדה

פורסם

דווקא הרבה פעמים Fifth Gear יותר מעניינת (ובטח יותר בלונדינית :-) ), מה גם שהיא הרבה יותר פרקטית - לפחות פעם בפרק יש משהו שעשוי להיות רלבנטי גם לאדם הפשוט, שלא לומר הישראלי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פיפת' גיר משעממת אותי בטירוף. הקול שלהם כל כך מונוטוני ומשעמם, שהם הצליחו לגרום לדריפטים והחלקות-כוח בויירון להיות לא מעניינים....

אין על טופגיר. למרות שבעונה ה9 הם קצת ירדו ברמה- הם עדיין כמה וכמה רמות מעל פיפת' גיר...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אני מת על טופ גיר וממש לא אוהב את פיפט גיר היבשושית שרק מנסה לחקות את טופ גיר ...

יש עוד איזה תוכנית רכב קנדית באגו - שיא השעמום ! מתי שאני רואה אותה אני נרדם ..

קלארקסון , האמסטר ,קפטן סלואו וכמובן "הסטיג", מי יכול עליהם?

ומה עם השטויות שהם עושים?!

התוכנית רכב הטובה ביותר אי פעם לדעתי !

נ.ב.

היה פרק פרומו של העונה ה10 שהם עושים תחרות לקוטב הצפוני , מאוד נהנתי מהפרק והיו נופים עוצרי נשימה.

כרגיל הייתה הסגידה המסורתית של ג'רמי להיילקס ורובים :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

כן כן, יצא אתמול, ראיתי כבר. פרק מעולה. ממש מצחיק. ובקשר לרכב? תראו כבר בעצמכם.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

הם עשו בדיוק את הדרך שאני עשיתי לפני כשבועיים ממונאקו לאיטליה, רק שאז אני חתכתי לאוסטריה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...