Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מידע על רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו: האוטו המדובר עם 3 גלגלים (לא ווספה) הינו רכב אנגלי, שנקרה "SUPERWAN" אם אינני טועה, עד היום לדעתי קיים בכבישים של אנגליה (כולל דגמים חדשים יותר), ומשמש כיריבו הניצחי והמיסכן של מיסטר בין בסידרה! ותתפלא - יש, או לפחות היו כמה בארץ עד לא מזמן במצב הנסיעה (ואגב, היה אחד ששיך לאולפני טלוויזיה ברמת החייל, יכול להיות שעדיין שם), שהיה רכב של "ספי" (ה"תואם" הישראלי של מיסטר בין). עד לא מזמן עמד להם בחניון האחורי של האולפנים, עכשיו לא ראיתי אותו כבר הרבה זמן, אולי רק הכניסו לבפנים... בזמנו היה כזה לשכן שלי- בחור מבוגר וחביב, שמאד אהב אותו, כל הזמן היה מטפל בו, עשה לו צבע כמה פעמים. רק מה (וכאן סיפור העצוב) - כנראה, שבחור לא יכל יותר לתחזק אותו יום אחד, הרכב הוזנח, נעמד, וכמובן, התחילו עם הזמן ילדים "הנחמדים" להתעלל בו - שברו לו מראות, לדעתי גם חלון, עד שיום אחד הוא פשוט לא היה שם יותר - לדעתי בא טרקטור-מפלצת של העיריה עם המשאית ליווי שלו, ולקחו אותו לזבל... סוף עצוב לאוטו חביב, אבל זהו דרך החיים... :(:(:(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

FUCK IT!!! תראו מה עשיתם - בגללכם גם הזמנתי את הדגם! :p נזק כלכלי, בכ"ז... :wink:

פורסם

על זה של השכן שלי בוודאות היה כתוב "Supervan", זה מה שאני יודע...

וגם הבחור מלינק שצירפתי כתב:

"Made in Tamworth, Staffs (UK) the original Reliant Regal Supervan III was once a popular site on British Roads during the 1960's and 70's and is probably most famous as the yellow van in the BBC's Only Fools and Horses programme"

אני מניח, שבתור אנגלי ואספן דגמים, הוא יודע על מה הוא מדבר! מה שלא יהיה - צעצוע חמוד בעיניי. אם היה לי מקום - בטוח שבזמנו האוטו היה עובר אליי, וכך ניצל... אבל מה הטעם להעביר בעלות, אם הוא ייחנה באותו המקום?? :?:?

פורסם

הרכב הוא רליאנט רובין, הייתה גירסה יותר ישנה שנקראה ריגאל ודמתה לסוסיתא דגם גלבוע, אוכל לצרף נתונים מחר (מנועת ביצועים וכו'), אגב לריגאל הייתה גרסה שנקראה סופר-ואן.

רליאנט קיטן הוא רכב דומה אך בעל 4 גלגלים והוא נמכר באמצע שנות ה-80 אף בישראל (הייתה לשכנה שלי).

רליאנט רובין: http://www.3wheelers.com/robin.html

רליאנט קיטן: http://www.durhamclassics.com/1976rk.html

רליאנט ריגאל: http://www.3wheelers.com/ant.html

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

בדיוק - על סופרוואן 3 אני דיברתי! ואגב, עד לא מזמן הסתובבו גם כמה 1978 Reliant Ant ים (מין משאית קטנה עם 3 גלגלים, יותר גדולה מווספה), עכשיו כבר כמה שנים לא ראיתי אותם... כפי שכבר אמרתי - צעצועים חמודים בעיניי, אבל למי יש מקום להחזיק כל הדברים האלה? :(

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...