Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת נעלי כבל למצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיג'ו אצלי יש חיבורים מקוריים בכבלים של המצבר והמחבר של המינוס רופף ומידי פעם מתנתק הזרם אז רציתי להחליף לנעלי כבל ישנות וטובות.

הבעיה היא שהחיבור המקורי הולך ככה שהכבל עצמו הוא מלא גידים ועליו לחצו את המחבר המקורי מה שאומר שאני צריך לחתוך את הכבל מהחיבור המקורי.

השאלה היא אם אני חותך, האם תהיה לי בעיה שהגידיים בכבל יפרמו לי?

אם זה נפרם יש משהו שיכול להחזיק אותם ביחד חוץ מריתוך?

הנעליים שקניתי הם כאלה עם בורג שתופס את הכבל מהצד של הנעל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הגידים לא יפרמו לך.

הגידים בד"כ קשיחים, תגלגל את הקצוות טוב ותכניס לנעל קוטב החדשה.

אם יש לך אפשרות בעזרת מלחם עם ראש גדול תצפה את הקצה בבדיל ואז תרכיב.

כשאתה מהדק את הבורג בנעל הקוטב החדשה תעשה את זה במידה.

בהצלחה:lol:

פורסם

ישנה אפשרות גם בלי להחליף את נעל הכבל , פשוט שחרר את נעל הכבל מהמצבר

ובעזרת משורית צור מרווח בין השפתיים המהודקות (זה קל עשוי מעופרת), לאחר מכן תוכל

להדק שוב את האום וכך לא ישתחרר שוב . אם האום נכנס לתוך נעל הכבל אז:שחרר אותו ושים

שייבה מתחתיו.

אם בכל זאת אתה מחליף , ישנה אפשרות לאגד את קצוות חוט הנחושת ע"י חתיכה קטנה של צינור

נחושת 8 מ"מ.

פורסם

1. אם אפשרי נסה את הפתרון שהוצע לגבי הגדלת המרווח בנעל הכבל בכדי להדק את החיבור.
  2. באם נעל הכבל הרוסה או שלא ניתן לבצע מסיבה אחרת ניתן להשתמש במהדקים סטנדרטיים בעלי חור ובורג חיזוק, לחילופין ניתן להשתמש במהדק שאין לו חור לכניסת הכבל וכדי לחבר את הכבל משתמשים בנעל כבל מתאימה (דרוש לוחץ מיוחד בכדי לבצע לחיצה טובה).
  3. בהחלט תיווצר לך עם הזמן בעיה של הפרמות החוטים, התחממות, ניצוצות ובסופו של דבר הרס הכבל. זוהי עבודה חאפרית. כדי לפתור את זה יש להשתמש בסופית כבל שהיא מין צילינדר חלול עשוי מכסף המותאם במיוחד למטרה זו. ניתן להשיג בחנויות החשמל שמחזיקות ציוק לקבלני חשמל.

• תוכן חדש...