Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

נסעתי היום עם חבר מירושלים למעלה אדומים. במהלך העליות, למי שמכיר, 150 מטר לפני המחסום, נשמע רעש של שוט, ונכבה האוטו, לאחר כמה דקות. פתחתי מכסה מנוע, והופ! מה אני רואה? רצועת אביזרים קרועה! החבר החליף אותה לפני חודש. הרכב הוא קורסיקה

96' 3100. עברה טיפול גדול לפני חודש.

עריכה:

אתם יכולים לעזור לי לעלות על מה שגרם לרצועה להיקרעסתם כך? יכול להיות שחיקה ממשהו לא נראה לעין?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

בד"כ אני לא נותן אבחנה דרך הפורום, אבל במקרה שלך אני קובע חד משמעית - נקרעה רצועת האביזרים.

עריכה - אני רואה שהוספת שאלה.

אין אפשרות לקבוע דרך הפורום מדוע נקרעה. ייתכן שהותקנה רצועה בלויה, ייתכן שנמתחה יותר מידי, או שהותקנה רפויה, ייתכן שתקלה באלטרנטור / מזגן ו"תקיעתו" גרמה לקרע ברצועה.

גש למוסך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טוב.את זה אני הבנתי. על בשרי. אבל מה גרם לזה? או שללכת רק למוסך?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

יכול להיות המון סיבות תנסה לצלם את הרצועה הקרועה, כדי שיהיה לנו יותר בשר לתגובות.

בגדול יכול להיות שהמידה לא הייתה נכונה, הרצועה הייתי כבר יבישה, מתחו אותה יותר מדי.

או במקרה הכי חוראני, פשוט הרכיבו אותה בצורה ממש חוראנית עם מברג או משהו בסגנון. (בניסיון להקפיץ אותה למסלול שלה, במקום לפרק את המותחן.)

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בהודעה 3 הסבירו לך סיבות אפשריות ואני מוסיף גם יתכן שהורכבה רצועה לא מתאימה.

אפשרות אחרת שהרכב התחיל להתעסק בסאדו...

פורסם
שלום!

נשמע רעש של שוט, ונכבה האוטו, לאחר כמה דקות. פתחתי מכסה מנוע, והופ! מה אני רואה? רצועת אביזרים קרועה!

מישהו בפורום הנכבד יכול להסביר לי למה קריעתה של רצועת אביזרים גורמת לדימום המנוע?

אלטרנטור לא עובד? יש מצבר, משאבת מים? הרכב יתחמם, מדחס של מזגן? לא יהיה קירור בתא הנוסעים, משאבת הגה? אין תגבור להגה.

אבל למה המנוע?

יש לי רק הסבר אחד - שרצועת האביזרים לקחה איתה גם את הטיימינג (אם ישנו ברכב הזה - אם לא זה ממש לא ברור).

פורסם

אלטרנטור לא מטעין,

אבל שמעתי שהרצועה יכולה לגרום לנזק גם בטיימינג אם היא מצליחה לחדור את הכיסוי שלו.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

עלינו בשעה טובה על התקלה!

כל המערכת שם היתה הרוסה. נראה כאילו לא נגעו בה שנים. הרצועה אכן היתה יבשה, והמותחן היה עקום עם שפיץ:shock:, מיסב משאבת מים נשבר באותה הזדמנות...:lol:

זה דפק גם את הטיימינג, אבל לא יודע איך.

בקיצור - הוחלפה שם כל המערכת לאחת חדשה מהקרטון.

• תוכן חדש...