Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים לLANTIS 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי DEH-P7650MP

ו4 רמקולים 2 קדימה 2 אחורה בעיקרון באותו יש עוד אפשרות לשני רמקולים בדלתות אחוריים למעטה משהו יודע איזה רמקולים מתאימים שם?

ושאלה שניה האם הרדיו דיסק יודע לעבוד עם מגבר ואם כן על איזה מגבר אתם ממליצים משהו טוב ויחסית זול נראה לי של 4 ערוצים או של 2 מה אתם אומרים?

פורסם

לרדיו דיסק שלך יש 3 יציאות למגבר, אתה יכול לחבר 3 מגברים חופשי בלי בעיות.

איזה רמקולים בדיוק יש לך? אולי יש לך רמקולים שלא שווה לשים להם מגבר.

תן את הדגמים של הרמקולים (כל ה-4) ותקציב למגבר.

וכבר נגיד אם שווה לך לשים מגבר או לא.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אין טעם בכל כך הרבה רמקולים. מספיק זוג קדמיים טובים..

במקום 6 זוגות של רמקולים תשקיע לפי דעתי בקומפוננט קדמי מעולה ותוותר על כל הרעש והבלאגן שיעשו כל כך הרבה רמקולים..

אם יש לך את המקוריים של הרכב - נתק אותם. הם עושים יותר רעש מאשר מוזיקה..

אקוסטיקה טובה בדלתות עם קומפוננט חמוד ממש מספיקים לרכב הזה (צרפתי תמונה של ההתקנה שלי)

d2.JPG

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

יש לי אחוריים 4WAY 450W וקדמיים שקניתי גם שהם היו יקרים מכוון שבאותו הזה יש מקדימה רמקולים לא רגילים הם אם אני לא טועה 2WAY 120W.

יש לי צינציר עוד מלפני משהו כמו 4 שנים לדיסקים רגילים אם יש לי את המערכת שתומכת בMP3 אתם חושבים שהוא ידע להשמיע MP3?

אה ועוד משהו כל הרמקולים הם של פיוניר גם אחוריים וגם קדמיים

אז מה אתם אומרים על מגבר?

פורסם

לא ממש הבנתי מה שאלת ..

אם אתה שואל - האם אתה יכול לשים מגבר לרמקולים האלה התשובה היא תמיד כן. תמיד אפשר לשים הגברה. מה זה ייתן עם רמקולים כאלו - לא יודע..

אתה צריך פשוט להבין שמה שיש לך אלו רמקולים לא ברמה גבוהה אז אל תצפה מהם לצליל יפה ו/או חזק ונקי..

לגבי הצ'נג'ר שלך - אם הוא לא קורא בעצמו MP3 אז לא תוכל לשמוע MP3.

הוא תוכנן לקרוא רק פורמטים רגילים של CD אודיו ולא יהיה לו שמץ של מושג מה לעשות עם דיסקים שצרובים עליהם קבצי MP3..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

• תוכן חדש...