Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי השקעת מאות שעות של שיטוט וקריאה בפורום (למרות שאני כמעט ולא כותב..),

סיימתי לרכוש את המערכת שלי (תודות לכל התותחים בפורום):

• pioneer 6950ib
  • phase rs4
  • morel hybrid ovation
  • sub cervin vega 10 inch
  • ערכת התקנה מצוינת של רוקפורד 4G (נרכש היום).

השאלה שלי היא כמה יעלה לי להתקין הכל בגולף 2003 (כולל העברת רמקולים מקוריים לדלתות אחוריות).

בנוסף, האם יש המלצה למתקין הגון מאזור המרכז? הייתי אצל שמעון בחולון, נתן לי הצעה יותר מכפולה ממה שקיבלתי אצל אדי מערכות. אשמח לשמוע על מתקינים מומלצים נוספים.

תודה.

פורסם

500-1000

תלוי איפה ואצל איזה מתקין ובאיזה רמה .

לפי דעתי 700 ש"ח אצל מתקין טוב מספקים את העבודה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם אתה יכול להגיע להוד השרון אז יש לך את רמי קארדי מ"תום-קאר" מערכות בהוד השרון. (תוםקאר מהוד השרון ולא טומקאר מרינתיה).

ממליץ בחום ואתה יכול למסור לו על הדרך ד"ש ממני.

בנוסף, אצל המתקינים היותר יוקרתיים לא תמצא התקנה ב500 ש"ח אלא לפחות פי 2 מכך, שמעון הוא מתקין סופר פדנט אבל הוא מעט יקר טוב משאר המתקינים.

גם בא.ד.י מערכות לא יתקינו לך ב500 ש"ח, לא ברדיו מילאנו, לא בקלאס A כמעט באף מקום לא תמצא מחיר כזה.

התקנה ממוצעת של מערכת כזאתי ע"י בעל מקצוע טוב היא לפחות 700 ש"ח.

under construction..

פורסם

אם יש לך קצת ידע טכני אתה יכול להתקין לבד לא מדובר בתורה מסיני, אם אתה מתקשה בפירוק חלק כלשהו בגולף תדבר איתי אני אסביר לך בדיוק איך לפרק אותו...

פורסם

לפי מה הגעתם לסכומים האלו ?

לבחור יש הכל - כולל ערכת חיווט .

מחיר של התקנת HU נעה בין 50-70 ש"ח

התקנת מגבר עולה כ 150 ש"ח

התקנת רמקולים בדלתות קדמיות עולה כ 100-150 ש"ח

אז איך הגעתם ל 700 ש"ח ?

לא עולה להתקין סאב . כי אין כאן התקנה. זה לשים אותו בבאגאז' ולחבר אותו למגבר..

בוא ניקח מקרה שהוא יילך למישהו שייקח לו עוד תוספת של 50 ש"ח על המגבר כי הוא צריך להחליף את החיווט לרמקולים הקדמיים והגענו ל -

70 על ה HU

200 על מגבר

150 על רמקולים

קצת מעל 400..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם
לפי מה הגעתם לסכומים האלו ?

לבחור יש הכל - כולל ערכת חיווט .

מחיר של התקנת HU נעה בין 50-70 ש"ח

התקנת מגבר עולה כ 150 ש"ח

התקנת רמקולים בדלתות קדמיות עולה כ 100-150 ש"ח

אז איך הגעתם ל 700 ש"ח ?

לא עולה להתקין סאב . כי אין כאן התקנה. זה לשים אותו בבאגאז' ולחבר אותו למגבר..

בוא ניקח מקרה שהוא יילך למישהו שייקח לו עוד תוספת של 50 ש"ח על המגבר כי הוא צריך להחליף את החיווט לרמקולים הקדמיים והגענו ל -

70 על ה HU

200 על מגבר

150 על רמקולים

קצת מעל 400..

זה לא עובד ככה.

זה לא משנה אם יש לו או אין לו ערכת התקנה יש מחיר להתקנת מערכת קומפלט.

מה זה נראה לך תפריט של מסעדה:).

under construction..

פורסם
\

בנוסף, האם יש המלצה למתקין הגון מאזור המרכז? הייתי אצל שמעון בחולון, נתן לי הצעה יותר מכפולה ממה שקיבלתי אצל אדי מערכות. אשמח לשמוע על מתקינים מומלצים נוספים.

תודה.

אם שמעון נתן לך מחיר כפול - זה לא אומר שהוא "לא הגון" הוא רק יקרן .

כמה כסף הוא רצה?

A simple prop to occupy my time

פורסם

GREEN MONSTER ,

אני לא יודע מה קשור תפריט של מסעדה, אבל בכל מתקין סטריאו לרכב שהייתי בו בחיים שלי רשום מחירון עבודה ומפורט שם כמה עולה לעשות כל עבודה. (לפחות ככה זה באזור קריות-חיפה איפה שאני גר)

ואני לא רואה סיבה שהתקנה של הכל קומפלט תעלה יותר מסך כל ההתקנה של כל רכיב לחוד.

* וסתם לצורך העניין , חבר הכי טוב שלי התקין לא מזמן מערכת קומפלט במקום מוכר בחיפה בעיר. מה שהיה צריך לעשות אצלו זה לפרק התקנה חובבנית שהיתה אצלו ברכב (שמתקין חאפר התקין לו והיו איתה בעיות) ולהתקין הכל מחדש.

הכל הכוונה - לשני מגברים , החלפת חיווט לרמקולים אחוריים , החלפת כבלי חשמל למגברים והתקנה מחודשת של ה HU כולל החלפת RCA קיימים.

שמו לו קיט 8AWG של AUDISON למגברים (מאד חלשים, אין כל כך צורך ביותר) ושני RCA של AUDISON. המגברים הושמו על פלטה מרופדת בלבד והחיווט לסאב ולרמקולים האחרויים הוחלף לכבל 2מ"מ..

על כל זה לקחו לו 800 ש"ח - שזה כולל עבודה, פלטה למגברים, חיווט וקיט הגברה..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

ממליץ בחום על "אלי מערכות" בראשל"צ, לקח לי 600 ש"ח על פירוק והרכבה מחדש של כל המערכת (קומפ', 2 מגברים, HU, סאב, מפצלים, RCA וכו)

לא התעצל פירק והרכיב הכל מחדש ועשה עבודה נפלאה

אין ספק שההתקנה שינתה לי את כל המערכת, זה פשוט אחרת לגמרי

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...