Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת קסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הזמנתי קיט קסנון וניסיתי להתקין בעצמי, אבל לצערי זה לא כזה פשוט כמו שכותבים. מה גם שב-HGT אין מ"מ לזוז מאחורי הפנסים,או להכניס ידיים (כנראה לא חשבו על מצב שחס וחלילה תישרף נורה ויצתרכו להחליף...).

אולי יש פה מישהו שיצא לו להתקין בעצמו ויכול להדריך אותי צעד-אחר-צעד בהתקנה?

או אפילו אם מכירים מישהו מקצועי שיעשה את זה בזול באיזור רחובות, אני גם אשמח על המלצות...

תודה,

מאור

hgt2ct0.jpg

פורסם

ההתקנה לא כל כך פשוטה אי אפשר להסביר לך צעד אחר עד זה לא כל כך פשוט, אתה צריך לדעת מה לחבר למה ואם תטעה זה יכול להוביל אותך לנזק כמו שריפת צמה של חוטים,פיוזים כל מיני קצרים שיהיו לך, עדיף שתשאיר את העבודה לחשמלאי רכב מוסמך שגם האחריות לא תתבטל לך אם תתקין בעצמך..

אם אנילא טועה קיים מדריך בעברית לקסנון קרא אותו ואוליי יש שם הסבר לגבי החיבור שלו אבל תדע שאתה מסתכן.

ועוד משהו אסור ליגוע בנורות קסנון בידיים כי הם ישרפו לך מהר מאוד.

זה לא אומר שאתה לא יכול להתקין אתה יכול רק אם יש לך ידיים טובות...

פורסם

אם יש לך ידיים טובות וידע בסיסי אין סיבה שלא תצליח להתקין לבד.

בנוסף, ישנם קיטים היום עם ממירים דקים במידה ויש לך בעיה של מקום.

פורסם

נסה לקבל קצת מידע מהמדריך הזה.

אם אתה לא רוצה להסתכן, תתקין אצל חשמלאי, או לפחות אצל מישהו שכבר עשה התקנה כזאת (כדאי מאוד אחד שעשה זאת בהצלחה :)).

פורסם

התקנת קסנון היא לכאורה פשוטה למי שיש לו נסיון.

הכל תלוי בסוג הקיט אותו רוצים להתקין. ישנם קיטים זולים בשוק שצריכת הזרם שלהם גבוהה במיוחד, דבר שעלול לגרום לחימום יתר של צמת החוטים, כמו כן התקנה במקום לא טוב יכול לגרום להפרעות אלקטרומגנטיות למערכות הרכב, שיבוש עבודה תקינה של הגיר ועוד צרות.

ההמלצה הכי טובה היא לא לנסות לחסוך כמה מאות שקלים ולהכנס למתקין מקצועי ומנסיון..רוב המתקינים חושבים שהם מקצועים ...

בהצלחה

ברוך -

פורסם

לאחר שקראתי כמה וכמה מדריכים להתקנת קסנון, גם אחד ספציפית לגבי הרכב שלי, אני חושב שאני כן אנסה להרכיב לבד. מה שביאס אותי יותר זה החלק שצריך לקדוח חור גדול בבית הנורה.נראה לי סתם מיותר - אבל לא נראה שיש דרך אחרת.

אז תודה למי שעזר וכיוון.

אני אדאג לעדכן ברגע שאצליח לחבר את החרא הקטן והיפה הזה.

• תוכן חדש...