Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי חופש בבוקסות של הדריישאפט השאלה שלי היא איפה הם נמצאות בחיבור של הצלבים כי אני לא רואה משהו שמחזיק אותו באמצע הציר

דבר נוסף הוא כשמעבירים להילך רביעי בנסיעה אחרי שניה הטורים יורדים ואחר כך חוזרים והדבר מתבטא בחוסר תאוצה

מה יכולה להיות התקלה?

הרכב הוא ניסן טראנו שנת 94 טורבו דיזל

• ספונסר פורום
פורסם

מה הם בוקסות לדרייבשאפט?

אם אתה מתכוון למייסב תמיכה,אז אין כזה בטראנו

בדרך כלל הבעיה הם חופש בבוקסות למוטות אורך לסרן אחורי.

אורן

פורסם

בדקתי היום את הצלבים ולא מצאתי שום בוקוסות או משהו דומה כמו כן אין לגל הינע חופש בצלבים

הבעיה היא שישנם מכות בעת העברת ההילוכים מהחלק האחורי של הרכב

יש למישהו איזה חשד לתקלה אולי תושבות גיר או בעיה בדיפרנציאל?

• ספונסר פורום
פורסם

כתבתי לך כבר את התשובה.

החופש נובע מבוקסות קרועות למוטות אורך לסרן האחורי,בגלל זה כל התחלת נסיעה מלווה במכות,הסרן בשוט מסתובב.

אורן

פורסם

בעיה נדירה ולרוב מורגשת דווקא בזמן עצירה או האצה. מה שמתואר זה דווקא מתאים יותר לתושבת אחורית (של הגיר) קרועה.

• ספונסר פורום
פורסם

רצוי לפנות למישהו שמשפץ גלי הניע לדוגמת "כל-גל" בת"א.

לאחר ההחלפה,יש לבצע איזון לגל.

אורן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכם היום פירקתי את הדריישאפט הורדתי את הצלב בעבודה קשה והרכבתי צלב חדש (שעלה 80 ש''ח) האוטו הסתדר ויש עכשיו תגובות מהירות יותר כאשר מעברים הילוכים

תודה על העזרה

פורסם

לחבר

עם מעט סבלנות ומהירות גבוהה ,אורך חיי הצלב יעמוד על שנה

מחזק את דברי קודמי הממליץ על איזון ,החלפת צלב ללא איזון סופו להתפרק

יגאל

פורסם

אנחנו מחליפים צלבים מקוריים לדריישפאטים של טראנו, ווינר ופיקאפ מבלי לבצע איזון ואין בעיות, לדעתי האיזון מיותר החלפת הצלב מאוד פשוטה ואם לא מורגשת רעידה במהירות גבוהה לאחר מכן אפשר לסגור עניין.

• תוכן חדש...