Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אני מעוניין לקנות סאב ומתלבט בין כמה דגמים..

התקציב שלי הוא עד 550ש"ח (לא כולל תיבה..). הכי חשוב לי הדיוק של הסאב אין ברצוני לשבור חלונות ולהפריע לשכנים.. אני מעוניין להנות מהמוזיקה ולכן מחפש סאב שיוציא צלילים נקיים.

המליצו לי על מספר דגמים כמו שאמרתי..

JBL GTO804 שהוא 8"

או הקנווד 3010 שעל הנייר "נשמע" מדויק 93db..

סוני XSL122P5 האם למישהו יש את הסאב הנ"ל ויוכל לכתוב את דעתו..

נתקלתי גם בכמה פיונירים.. 306..301 אבל אז קראתי קצת ומשום מה לא ממש אוהבים אותם..

כמובן יש גם את הC12 והP1 הנפוצים.. (מקריאה בפורום הבנתי שהC12 עדיף..)

לבסוף ארצה להוסיף מגבר (מונובלוק או בגישור..) אך אני מעוניין לחבר אותו לסאב בלבד לכן אולי לא אצטרך אחד "רציני"? או שאני טועה? אשמח לקבל דגמי מגברים מומלצים לסאב שאבחר...

המון המון תודה מראש לעוזרים!

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

לדעתי תלך על סאב 10"

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=470151

יש לי אותו, סאב עדין נציל ומדוייק הסאב בעל התנגדות של 6 אום או יותר נכון 5.3

ולכן לא ממליץ להפעיל אותו עם מונו בלוק.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12551

סאב יותר אגרסיבי וחד ועמוק עדיין מדוייק.

אף אחד מהסבים שהזכרת לא נחשב בעיני מדוייק (את הJBL לא שמעתי)

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

נראה לי שאתה צודק.. אפילו אני אלך על 8" ואני אבנה לו תיבה שתשב במקום האוניברסלי לפח הזבל באוטו (אתה יודע.. בין המושב הקדמי לאחורי במרכז). אם זה הכיוון יש סאב 8" שאתה ממליץ עליו? או נראה לך שאפשרי לשים במקום כזה 10" ושאנשים יוכלו לדבר באוטו?! :wink: עשיתי חיפוש קטן ל8" ומצאתי חוץ מהJBL גם Alphasonik - PSW208 ואת הrockford p18s4 שעולה קצת יותר.. מה אתה אומר על אחד משלושתם?

ועוד דבר.. כמה נראה לך יעלה לי מגבר סביר שיוכל להחזיק את אחד הסאבים הנ"ל בלבד (שאר הרמקולים ברכב מסודרים) והאם יש דגם מסויים שאתה ממליץ עליו?

המון תודה לך על העזרה וההתיחסות... מקווה שאני לא מציק עם השאלות..

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

לא הייתי בונה מקום לסאב בתוך מקום גלוי ברכב.

עדיף לשים את הסאב בתא המטען.

מכיוון שהרכב שלך הוא בעל מנוע שנותן מוזיקה משלו.

הייתי הולך על הסאב היותר חזק אחרת הוא יבלע

זה אומר שתשכח מה-8 אינטש (חלש מידי).

לגבי מגברים הייתי הולך על זה

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=519234

מה שמאפשר לך להתפתח לסאבים קצת יותר חזקים אם תרצה.

פורסם

MAZDA F2:

בבקשה על תענה על דברים שאין לך מושג לגביהם!

אם יש לך אפשרות לשים את הסאב מקדימה אתה חוסך לעצמך המון זמן של כיוונים על מנת להעביר את הבאס לקידמת הרכב (ששם הוא אמור ליהיות ולא בבגאג'!).

לגבי ה 8 אינץ' , אני מאוד ממליץ על הרץ , תמורה מעולה לכסף, לטעמי נשמע הרבה יותר טוב מהסאבים שציינת, ונכנס לך בול בתקציב.

אם אתה מאזור הצפון אתה מוזמן לשמוע (גם 10 וגם 8 ).

פורסם

1. שיפרצו לו לרכב בשביל לגנוב את הסאב שכולם רואים,

תהיה לו בעיה ולא לך.

גם אני בעד במה קדמית אבל יש שיקולים אחרים.

2. לגבי סאב 8 מדובר על אלפא שנת 82 אין מה לעשות כמה שסאב 8 מדוייק הוא יותר חלש.

ועם מנוע רועש כמו של אלפא ישמעו את האגזוז יותר מאשר את הסאב, אם זה זוג שמיניות אני בעד.

פורסם

שמעת הרץ היי אנרג'י HX200 ? או קיקר S8L5 ?

אומנם הם לא יורדים נמוך כמו ה 12 או ה 15 אבל עוצמה יש להם מספיק בשביל לקפל לך את האוזניים:lol:

פורסם

אין לי שום דבר נגד הרץ סאבים מצויינים ויכול להיות שאני אפילו אקנה אחד

אבל הבחור ביקש סאב ב-550 ש"ח.

פורסם
אין לי שום דבר נגד הרץ סאבים מצויינים ויכול להיות שאני אפילו אקנה אחד

אבל הבחור ביקש סאב ב-550 ש"ח.

כמה נראה לך שעולה ההרץ? (ללא תיבה- כמו שהבחור ביקש).

פורסם

+1 לגבי הסרווין ווגה הד. ולגבי סאב מקדימה אם אתה יכול לעשות אותו בדלתות או מתחת למושב בהתקנה מוחבאת אז בסדר , אבל לא 8" אלא לפחות 10"

בברכה יהודה

פורסם

שמעו.. אני ממש מעדיף לשים את הסאב בתוך האוטו כי.... הבאג' שלי בכלל לא ננעל.. :) אז ככה שיהיה קשה יותר לקחת אותו מבפנים... (לא שזה כ-ז-ה סיפור.. אבל עזבו..יהיה בסדר).

אין לי כזו התנגדות ל10" השאלה היחידה היא אם הוא יהיה מספיק נקי ומדויק בסכום המדובר.. לעומת 8"..

ההתנגדות שלי (עכשיו לאחר ששמעתי כמה סאבים 12") היא ש12" בתוך האוטו תהיה הגזמה מצידי..

בקשר למיקום התיבה אני מתכוון לבנות אותה במקום בו בדרך כלל נמצא הפח באוטו..

ובקשר לרעשי המנוע.. זה בסדר האוטו כרגע עבר כיוון כספית לארבעת הקרבורטורים (ה2 הכפולים..) והוא ממש שקט (כמובן הכל יחסי...) כרגע יש לי שני אחורים 6X9 של פיוניר 400ואט ועוד קדמים שלהם 150ואט והם מחוברים לhu של פיוניר גם (כלומר למגבר שלו) ותאמין לי שומעים מספיק חזק..ולא את המנוע (כמובן גם זה יחסי..אבל זה מספיק לי)

אין לי ספק שסאב יוסיף לי לאיכות המערכת חסרים לי הצלילים הנמוכים כמו שרק סאב יכול להוציא.

אז אם למישהו יש העדפה על ה8 של JBL אבל במסגרת אותו המחיר אני אשמח לשמוע..

ואם אני אלך על הJBL רציתי לדעת על מגבר מומלץ שיוכל לעבוד איתו..

!JBL

פורסם

שמע אני לא מכיר את הקדאנס , אני רק יודע שסאב שיכול לרדת מספיק נמוך להיות סאב , ושיהיה קטן כמו 8" זה דבר שכמעט בלתי אפשרי . ואם יש דבר כזה אזי הוא עולה הון תועפות . גם מידבאס שיורד מספיק נמוך ב7" עולים היום יקר (מתחילים ב200 דולר ועד 500 דולר בארה"ב ), והוא רק מידבאס שאמור לרדת נקי עד 60HZ . אז לבוא ולומר שתמצא סאב 8 שיהיה איכותי במחירים האלו , זה פשוט חלום באספמיה . לא בטוח ש10" יהיה מספיק חזק במחירים האלו .

בברכה יהודה

• תוכן חדש...