Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב לתחזוקת סידרה 3 (e30)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש ב.מ.וו סידרה 3 e30

אך איני יודע מה הן העליות המצופות לי והאם לא ההפוך בתוך זמן קצר עבד לאוטו

אני מתעניין בגירסאות שישה צילנדרים( 320) משנתון 88-90

1.האם יש שיפור ניכר בשנתונים הללו בהרכבת הרכב צריכת דלק ואמינות כוללת..

2.האם תחזוקת קבריולט יקרה יותר...(לא כולל ביטוח)

3.זוהי שאלת המפתח האם ניתן לשמור על תחזוקה כוללת של הרכב בתקציב של 7000-8000 שח בשנה...(לא כולל דלק

וביטוח)

תודה

אשמח לקבל תשובות עיניניות בלבד.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני מוציא הרבה פחות מזה על תחזוקה של ה-E30 שלי מודל 1987. אבל זה אחרי שהוצאתי עשרות אלפי שקלים על יישור קו לאחר הקנייה לפני שנתיים.

מראש תכננתי את התקציב כך שאוכל להחליף את כל מה שנדרש באוטו וכך הוא כמו חדש. עכשיו אני מחליף שמן ופילטרים בלבד.

קח בחשבון שרוב המכוניות בשוק הן שחוטות וקשה למצוא בסיס טוב לעבודה.

כשתקנה, אתה יכול פשוט לנסוע ולהיות מופתע כל פעם ממערכת זו אחרת שקורסת, ואז תהיה "עבד של האוטו" - וזוהי תחזוקת שבר.

לחלופין אתה יכול לעשות לך כמוני פרויקט של שיפוץ כל הרכב (ה-E30 הוא רכב מאוד נח לעבודה עצמית) ואז תהנה מרכב נפלא וראש שקט.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

להביא E36 למצב טוב (קנייה+יישור קו) יותר זול מ-E30 .E30 זה לשרופים בלבד. מצד שני ה E30 יותר נוחה לעבודה עצמית, אם זה מעניין אותך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

את האמת לא ממש מעניין אותי

אין לי מספיק ידע "טכני" על מכלולי הרכב כך שאת רב הטיפולים אני כנראה יעשה במוסך

דרך אגב האם יש הבדל משמעותי בהתנהגות על הכביש בין השתיים?

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...