Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב חזק עד 30K , תודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, במקום "לפתוח את השושנה" ולחסל את המכלולים המכאניים של הרכב כל כמה חודשים, אתה יכול למתן קצת את צורת הנהיגה שלך.

אף אחד לא ביקש שתתחיל לנסוע כמו סבתא שלי, אבל אם:

תימנע מלעבור את הקו האדום (שהרי לרוב בכלל להגיע אליו לא עוזר בכלום כי שיא ההספק מגיע לפני)

תימנע מפתיחות אגרסיביות בכל רמזור

תעבור לעבוד עם שמניים ופילטרים איכותיים (ולא זבל סיני ב 20 ש"ח לגלון ו 12 ש"ח לפילטר)

תעשה טיפול כל 5000 ק"מ ולא כל 10,000 (בגלל צורת הנהיגה שלך)

כבר עשית את רוב העבודה .

בנוסף, סדק בבלוק נגרם כתוצאה מתחזוקה לקויה (שימוש במים במקום נוזל קרור) ולא כתוצאה מצורת נהיגה כזאת או אחרת (אלא אם הסדק בבלוק נגרם ע"י הטלטל שקפץ לבקר דרכו) כך שאין מה להאשים את ה]יג'ו.

בקשר לאמינות הראש מנוע, עכשיו אתה יכול ל"תת בראש" בשקט ושלווה, המנוע יותר אמין ממקודם.

עריכה - סיטרואן ZX וולקן נשמע לי יושב עליך בול!

מחיר זול לקניה, אחזקה זולה, רכב זריז וחזק ומנוע ברזל בדיגמי ה 1900.

סע במהירות אך בזהירות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וולאל Bagira, תודה רבה אני מבין שיש לך הרבה נסיון וטוב שאתה משתף אותו עם אחרים.

שאלה אחרונה לי אלייך כי הדלקת לי מנורה בראש ומצידי אחרי זה אתה יכול לנעול את הפוסט.

עד כמה שהבנתי הקולט שלי אף פעם לא עברה ראש מנוע כי כנראה בחיים אף אחד לא גרם לה למאמץ רציני.

אז איך בדיוק אם הראש המקורי של מיצובישי שווק חיים מלפני 13 שנים שהאוטו נוצר , אז הראש שעכשיו יהיה שזה אותו אחד רק משופץ יכול להיות יותר חזק? מה בדיוק הפעולה שעושים שם? הבנתי משהו עם חריטה או לא יודע אני לא בדיוק מבין לפרטי פרטים מי נגד מי שם , אשמח אם תוכל לשפוך קצת אור אם אתה יודע.

תודה ולילה טוב,

אוהד.

פורסם
מחיר זול לקניה, אחזקה זולה, רכב זריז וחזק ומנוע ברזל בדיגמי ה 1900.

טעות קלה , בלוק אלומיניום ב 1.9 ובלוק ברזל ב 2 ליטר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

דבר ראשון, אני לא נועל פה כלום, אני נועל (במידת בצורך)בפורום שיפורים.

דבר שני, אתה שואל שאלות ענייניות ואני עונה, לא רואה שום סיבה שמישהוא ינעל.

לעניין,הראש עכשיו לא יותר חזק ממקורי, הוא אותו דבר כמו מקורי,רק אל תשכח שכל המכלולים מסביבו הם בעלי בלאי גבוה, יכול להיות שמחר תוציא את האוטו מהמוסך ופתאום תרגיש שהוא מושך יותר טוב, שהוא עולה בסל"ד מהר וחלק יותר.

אם תיתן לזה להשפיע עליך ותתחיל (במילותיך אתה) "לפתוח לאוטו את השושנה",תישאר עם ראש מנוע משופץ אבל עם מנוע גמור :|

בכל מקרה, מפרקים את הראש, שולחים אותו ליישור שטח (במידה וצריך) בכדי שהוא ישב ישר לחלוטין על האטם.

מנקים שאריות של האטם הקודם, שמים אטם חדש, מחזירים את הראש וסוגרים.

פורסם

יאשה? מה אתה עושה פה ולמה לא הלכת לישון?

פורסם

כן, היה לי פעם עסק של כדורים ורודים למסיבות. כסף טוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
התכוונתי למזדה MX3 שאפשר למצוא אותה בין 30-40 , כמובן שמזדה MX5 עולה הרבה יותר.

גם MX3 טובה אתה לא מוצא בסכומים האלו, אגב. מתוך היכרות טובה מאוד של השוק.

זאת בהנחה שאתה מדבר על הדגמים החזקים בעלי מנוע V6, ולא בדגמי ה 1,600 צנומי ההספק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אכן כן, שמעתי פעם שמועה שMX3 V6 נתנה בראש למיאטה שחורה..........

חפש לך VR6 חמודה, מנוע יחסית חזק (וצמא) אמין יחסית ולא רגיש להיתעללות (החשמל ברכב דווקא כן)

נוחה ודי מפוארת,רעש מדהים ולא כל כך קשה למצוא במידה ולא אכפת לך מה הרכב עבר לפניך (כי אתה גם ככה מ**ן אותו ומוכר למישהו אחר)

טובה ועדיפה בכל פרמטר חוץ מסעיף האחזקה מהקולט בעלת השושנה הרחבה שיש לך כרגע...

פורסם
אכן כן, שמעתי פעם שמועה שMX3 V6 נתנה בראש למיאטה שחורה..........

שמעת כנראה לא נכון... :roll:

המיאטה הייתה לפנייה בכל שלב בכל הילוך. ומדובר על MX3 לא סטנדרטית, מטופלת מאוד, ומושקעת מכל הלב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מר אוחנה אתה צריך להבין דבר מאוד פשוט,

כל רכב, לא משנה מה טיבו או סוגו או היצרן, לא יעמוד ב"פתיחת שושנה" בלי טיפולים איכותיים (לסתום בלוק עם אפוקסי זה לא איכותי)

אני הייתי מציע שתלמד קודם על הקולט לאט לאט איך לטפל בה במקביל לפתיחת שושנתה ואחר כך תתקדם לאיביזה שבטוח תתן לך את הכוח שאתה מחפש.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

האיביזה לא מתאימה לו, היא יחסית רגישה ודורשת יד אוהבת ומפנקת, כשתידלק לו נורת צ'ק אנג'ן (והיא תידלק :wink:)

הוא פשוט ינתק את המנורה במקום להחליף את אחד משמונה מאות החיישנים הדפוקים שלה.

כמו כן איביזה שמורה תעלה פי 2 מהתקציב שלו.

פורסם
שמעת כנראה לא נכון... :roll:

המיאטה הייתה לפנייה בכל שלב בכל הילוך. ומדובר על MX3 לא סטנדרטית, מטופלת מאוד, ומושקעת מכל הלב.

זה בגלל שאתה נהג מדהים. אל תאשים את האוטו.

פורסם

יש לי הצעה לא פופולארית בשבילך: רובר 216 ידנית שנת 2000/99 או בסביבה.

גם קצת יותר מ- 9 שניות למאה, גם אבזור מלא (סאן-רוף וכו'), גם ניתנת לשדרוג עם בולמים של חברות מתמחות (קוני וכו'), גם יפה, וגם אם ילך לך ראש מנוע, לפחות יש לך כסף בצד, כי בטח תקנה אותה בפחות מ- 30.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...