Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב חזק עד 30K , תודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום! אני מחפש רכב (זה יהיה רכב הרביעי שלי) עד 30,000 שקל.

דבר ראשון שהרכב יהיה מאד חזק, אני לא מחפש דיזל ושטויות כאלה, אלא בנזין, ויהיה חזק.

מנוע 1600 ומעלה בלבד והזרקה כמובן.

---ידני בלבד---

ושיהיה מאובזר חייב חלונות חשמל , הגה כח.

שיהיה 2 דלתות אם זה האצ'בק\קופה\קבריולט ושוב אני מדגיש שיהיה לו כח, אם זה מבחינת סחיבה, אם זה מבחינת מהירות

ואם זה מבחינת אמינות, אני מתכוון שאחרי נסיעה מאומצת של כמה זמן פתאום לא יילך לי הראש מנוע (כמו הרכב שיש לי עכשיו מיצובישי קולט שהוא כרגע במוסך לשבוע הקרוב) או שמשהו ישרף,ילך הקלאץ',המייצב טורים -שפשוט יחזיק ויקבל את זה כמו "גבר" (כמו שאומרים).

בקיצור שיהיה כמו ספורט או אפילו ספורט כמו מיאטה (רק שמיאטה הם קרועות ושנת 93' בתקציב כזה).

תודה מראש,

אוהד.

נ.ב, - לא מוכן לשמוע על פיאט כזה רכב לא יהיה לי בחיים, תודה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

VR6...עכשיו רק נותר לך למצוא אחת בנרות...אופציה נוספת היא BMW 325 (כמובן שהשלב שלאחר מציאת VR6 או 325, שלא לדבר על ידנית, יהיה למצוא אחת במצב טוב...).

נ.ב.

רכב חזק ו1.6 באותו המשפט זה נשמע... :|:roll: (כמובן שיש יוצאים מן הכלל אבל בכ"ז).

פורסם

מצמץ - מה עם התקציב? עד 30 אלף ולא שקל יותר , עד כמה שראיתי בחיפוש ביד 2 אחרי VR6 כולם שנת 97+ ורוצים עליהם 60,000 שקל.

באמוו בטח שנת 90 עולה איזה 30-40 אלף , כרגע יש לי שנת 94, המטרה זה להישאר אותה שנה או לעלות.

אוהד.

פורסם
מצמץ - מה עם התקציב? עד 30 אלף ולא שקל יותר , עד כמה שראיתי בחיפוש ביד 2 אחרי VR6 כולם שנת 97+ ורוצים עליהם 60,000 שקל.

באמוו בטח שנת 90 עולה איזה 30-40 אלף , כרגע יש לי שנת 94, המטרה זה להישאר אותה שנה או לעלות.

אוהד.

נרות כבר אמרתי?

בכל מקרה, אופציות שפויות יותר הן האסטרה GSI, איביזה GTI.

נ.ב.

קלאץ' וכיו"ב קשורים לבלאי ובין היתר לצורת הנהיגה שלך, זה לא תקלה או קילקול כמו חלק מהתופעות שציינת.

פורסם

שמע לא משנה לכמה אנשים הסברתי הם פשוט לא קלטו.

כולם אומרים שאני קלקלתי את הרכב שלי (מיצובישי קולט ,1600) כי אני נוהג על האוטו בצורה חזקה.

זאת אומרת, אם מותר לנסוע 50 בעיר,

אני מאלה שתוך שניה ב50 ולא מטפסים לאט לאט לאט ל50.

גורם יותר בלאי? אני מודה.

הורס את הרכב? אני מודה.

מה לעשות אני לא מסוגל לנהוג אחרת, אני לא מסתכן ולא מסכן את הסביבה ותאונה אחת מאז השנתיים רשיון שלי - לא הייתה לי.

המיצובישי שלי כבר 8 חודשים אצלי ואני בהחלט אוהב את הרכב , חזק ומהיר ויושב טוב על הכביש.

אבל 8 חודשים של נהיגה פרועה ו"חזקה" עשו את שלהם והלך לי ראש מנוע וכרגע הוא במוסך.

אני מחפש רכב שיתן תמורה לכח ואני לא מאמין שבמשך 20 שנה האחרונות לא יצרו רכבים עם כח שאפשר "להתעלל" בהם (חוץ ממשאיות וטנקים).

ואני באמת מבקש עזרה כי אני באמת מתוסכל, אני נהנה מנהיגה מאד , אוהב ללמוד את גבולות הרכב ואוהב שיש כח ולשמוע את המנוע (ולא תגידו הנה עוד ילד מושפע שלא מבין כלום מהחיים שלו ועד התאונה הראשונה הוא יירד מהעץ - כי זה לא ככה ומי שחושב ככה מוזמן לא להגיב).

תודה מראש,

אוהד.

פורסם
שלום לחברי הפורום! אני מחפש רכב (זה יהיה רכב הרביעי שלי) עד 30,000 שקל.

בקיצור שיהיה כמו ספורט או אפילו ספורט כמו מיאטה (רק שמיאטה הם קרועות ושנת 93' בתקציב כזה).

.

איפה בדיוק ראית מיאטה ב 30K, לא משנה מאיזה שנה ובאיזה מצב? :shock:

אם אתה מסתכל במחירון תדע לך שהם נסחרות בהרבה מעל, ולא תמצא אחת ב 30.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יש כמה מיאטות ב30+ בקטנה. זתמרת 33-34 שכמובן בקניה זה תמיד 1000-2000 או יותר מתחת למה שפורסם ואז אפשר להגיע להסדר מסוים סביבות ה30.

----יותר קל למצוא מיאטה סביב ה30 מאשר למצוא VR6 או BMW 325 (בנרות כמו שאותו בחור אמר)--- אבל מיאטה זה 93' ומי יודע אחרי קצת לתת לה בראש היא תחליט לשלוח אותי למוסך כל יומיים שהקולט שלי החזיקה נסיעת התעללות כל יום במשך 8 חודשים בלי לראות מוסך ובלי לשדר סימני מצוקה היא פשוט הייתה שמורה בטירוף לפני , ושמורה בטירוף אצלי אבל המנוע לא עמד בעומסים.

עדיין בקשר שאני מחפש רכב חזק עד 30 (יודעים מה? 31 אפילו).

יש למישהו הצעות רעיונות?

תודה,

אוהד.

פורסם

אשמח אם תכוון אותי למיאטה שדורשים בעבורה 30.

ואולי בגלל זה הרגת את המנוע בקולט, בגלל שהיא "החזיקה" 8 חודשים של התעללות בלי לראות מוסך - אתה יודע, צריך להיכנס למוסך גם בשביל טיפולים שוטפים, לא רק כשנהרס משהו - אני דיי בטוח שבגלל זה גמרת את המנוע.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

נסה למצוא פג'ו 106 ראלי 95-97 המחירים נעים סביב ה35K-30K, הרבה יותר ספורטיבי מהקולט ללא תחרות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש לי נסיון לא טוב עם פיג'ו, היה לי 306 1.4 XN ועם הזמן בגלל חוסר עירנות מבעלים קודמים נוצר חור בבלוק מנוע, סתמתי את זה עם אפוקסי וזה בדיוק החזיק יומיים, נאלצתי למכור את האוטו עם הפסד של איזה 5 מתחת למחירון.

למרות זה חשבתי על 306 XSI במידה והבלוק מנוע שלה לא עשוי מאלומניום, אלא ברזל יציקה.

איך ה306 האלה והאם הם ספורט חזקים שעומדים במעמס?

אוהד.

בקשר למיאטה, באמת אני חושב שטעיתי פה, התכוונתי למזדה MX3 שאפשר למצוא אותה בין 30-40 , כמובן שמזדה MX5 עולה הרבה יותר.

פורסם

תקשיב,אם נראה לך שתקנה מכונית ישנה יחסית, תקרע לה את הצורה (וכנראה שאתה לא מטפל מי יודע מה..) והיא תחזיק מעמד הרבה זמן אז אתה טועה בגדול!

אלה לא מכוניות ספורט טהורות וקיצוניות שיכולות לעמוד בעומסים של סל"ד גבוה לאורך הרבה זמן.

סך הכל מכוניות קומפקטיות אם נטיה ספורטיבית,לא פורמולה אחת.

או שתתייחס לאוטו כמו שצריך, או שתגמור כל אוטו שיגיע לידיים שלך.

ועדיף אל תקנה 306/106,חבל :evil:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

חחחחחח הרגת אותי עם המיאטה עם השלט רחוק,

שמע אז אם ככה אתה מוזמן לפתוח יד 2 ולראות,יש שם אולי 10 מיאטות למכירה, מתוכם אולי 3-4 רוצים עליהם 31-35 של שנת 93 (אני מדבר על MX3).

בקשר לקולט שלי, לא הלך לה המנוע, אלא הלך הראש מנוע והיא כבר יומיים אצל הרופא (במוסך) ועוד יום-יומים אני מקווה שאני אקבל אותה.

עכשיו מעניין אותי אם כבר, אני יוכל לחזור לנסוע יחסית פרוע או שאחרי שעשו לה ראש מנוע אני יהיה חייב לנסוע לאט ורגוע? אני מודע לעובדה שאם אני ייסע אגריסיבי שוב כל הזמן אז שוב יילך הראש מנוע ,אבל השאלה אם פעם ב...למשל , שוב יילך?

ועדיין אשמח לשמוע מכוניות חזקות עד 30K כמו שרשום בכותרת.

תודה לכל העוזרים,

אוהד.

פורסם

סך הכל מכוניות קומפקטיות אם נטיה ספורטיבית,לא פורמולה אחת.

וגם מכונית F1 עוברת שיפוץ מקיף לאחר כל מירוץ.

שמע,

אין כזה דבר כמו שאתה מחפש. אם אתה נוהג אגרסיבי ולא מטפל באוטו (סליחה אבל תיקון בלוק מנוע עם אופוקסי זה לא טיפול באוטו), כל רכב ייתפגר לך מהר מאוד, אני אפילו מתפלא שהקולט שרדה כ"כ הרבה זמן.

יש לך 3 אפשרויות:

תמתן את צורת הנהיגה שלך,

או

תתחיל לעשות אחזקה מונעת כל חודש,

או

תמשיך להחליף רכבים כל 8 חודשים.

הערה אחרונה, באמת חרה רכבים פיג'ו, אי אפשר לתקן בהם בלוק עם אפוקסי, בגרמניות אני מתקן בלוקים קבוע עם בזוקה.

אני גם מוכן להתערב שהפיג'ו המדובר נסע על מים במערכת הקירור ולא על נוזל קירור יעודי.

למה אתה מתעקש להגיד מיאטה כשאתה מתכוון ל MX3? מיאטה זה MX5 בלבד!

תחפש גולף GTI MK 2, אין בהן יותר מידי טכנולוגיה חדישה, החלפים זולים ועמידים ביותר.

אופציה נוספת היא גולף VR6 מהמודלים היותר ישנים אבל שם בוודאות האחזקה והתיקונים יהיו יותר יקרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וואלה סוף סוף תשובה מBagira, לא ידעתי איך לשאול את זה כאן בפורום , שאלתי את זה מזמן בתור נושא: "האם יש רכבים שאפשר לתת להם בראש בלי שישברו" ומחקו לי את הפוסט כי זה לא ענייני אז "חששתי" לשאול בצורה ישירה מהחשש שימחקו שוב. בקיצור ממה שאתה אומר אין אף מכונית נכון לרגע זה שאפשר ממש לנסוע על סלד גבוה מבלי שהיא תישחק בצורה רצינית ולא תתאושש בכלל.

בקשר לפיג'ו , כן גיליתי אחרי זה שהשתמשו במי-ברז פשוטו כמשמעו וזה אכל את הבלוק, בקשר לטיפול מונע זה מה שהציעו לי במוסך , שים אפוקסי ותקווה לטוב והתעקשו שאין חומר יותר חזק מזה למרות שזה נשמע לי הזוי אבל המוסך אמר אז מאמינים (2 מוסכים שונים אמרו אותו דבר).

בקשר לקולט אני כן מטפל בה , לפני חצי שנה החלפתי בה את כל השמן מהמנוע ומילאתי חדש, עשיתי טיימינג, ברייקסים ועוד כל מיני תוספות מהצד , כנראה בגלל זה שרדה 8 חודש.

ורציתי לשאול אם אתה עדיין פה , מה זאת אומרת אחזקה שוטפת כל חודש? הכוונה ללכת למוסך כל חודש ולבקש שיעשו מה?

החלפת שמנים? רצועות? כמה עלול לעלות לי סיפור כזה ואיך זה נקרא כזה טיפול? יש אנשים שאשכרה עושים את זה כאלה "שנוהגים פרוע" והולכים עם הרכב כל חודש למוסך לטיפול?

והאם אני יכול מידי פעם "לפתוח לקולט את השושנה" אחרי הראש מנוע? (אני מצטער שזה נשמע כזה "בוטה" וישיר אבל לא ידעתי איך לנסח את זה אחרת).

תודה,

אוהד.

• תוכן חדש...