Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת גיפ במחיר 200K - 400K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאבא שלי יש היום סאנינג רקסטון 2700 סמ"ק TDI שנת 2005 לאחר שנתיים קצת והרבה בעיות אמינות (טלטל וטורבו למזלנו היתה אחריות) החלטנו להליף תאוטו לגיפ אחר מהחברה הדברים החשובים לאבא שלי הם:

שהיה אמין, מרווח ונוח, עדיפות גדולה לדיזל הוא לא צריך להיות גיפ שקורע תשטח ושינוע בין המחירים 200K - 400K לחדש מהחברה.

בבקשה תנו הצעות לפי הנתונים שאמרתי תודה מראש עמית.

פורסם

כל רכב כביש-שטח כמעט יכול להתאים לכם, מה תקנו - עניין של טעם אישי - סעו לסיבוב ברחוב המסגר, תעשו נסיעות מבחן. אמינות לא צריכה להטריד אותכם - תוודאו שהכל מכוסה בהסכם האחריות (כמו שהיה לכם עם יונדאי).

Jeepolog.com

פורסם

נמרוד

קצת נמהר להציע כל רכב כביש-שטח.

הבחור נוסע ברקסטון. זהו רכב שטח עם הילוך כוח ועבירות בהחלט סבירה.

אני מניח שירצה רכב ברמת עבירות לפחות כמו של הרקסטון.

כל רכב כביש-שטח? הרי בתוך ההגדרה הזו מסתתרים רכבי 4x4 ללא הילוך כוח. לא רעים כרכבי כביש-שביל (יש לי פורסטר, כך שאני מכיר את הנושא), אולם בשטח טכני הם בעייתיים משהו.

כדאי שפותח השרשור יגדיר מה הוא מתכוון לעשות בשטח.

בברכה

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

קשה להמליץ כאשר התקציב נע על 200K הבדל...

אנא בסס את התקציב הרצוי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ב200 אלף שקל אפשר לקנות ניסאן קשקאי בגרסאתו ההכי מאובזרת, וב400 אלף יכנס גם ניסאן פטרול בגרסאתו המאובזרת.

טווח המחירים פה עצום.

בשביל ייעוץ צריך להחליט על מחיר יותר ריאלי.

בשביל אמינות, מרווח פנים ונוחות, אפשר לקנות פאג'רו או טויוטה לנד קרוזר (או אם רוצים להיות מיוחדים לקנות FJ-קרוזר בייבוא אישי).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...