Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדבור באימפריזה שנת 96 , אנחנו צריכים לעבור טסט אבל דוד שלי שיש לו מוסך אמר לנו לשים את התוסף דלק הזה שמונע זיהום אוויר ( אפשר את השם המדוייק ? ) ואז לנסוע קצת וזהו .. עכשיו השאלה היא אם אני אשים עכשיו ואסע במהלך השבוע איזה 100 ק"מ , או שצריך בפעם אחת לנסוע 100 ק"מ ואז להעביר את הרכב לטסט ? .

פורסם

תנסה לבדוק בארכיון של העיתון מעריב, הייתה כתבה על הנושא שבמשרדי הרישוי אילצו נהגים לרכוש את התוסף.

לא חושבת שזה יכל להועיל לך לרכב, להזיק זה לא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קוראים לחומר 44K של BG או התוסף גולד לייבל.

תשים על מיכל מלא ותן לחיצות תגמור את הדלק ותמלא שוב דלק ותיגש לטסט!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אוקי , אז אין צורך לשים את זה לפני שעושים טסט ? ( הרכב נכשל טסט שנה שעברה בגלל זיהום אוויר מכיוון שהאוטו לא נסע הרבה בכלל ואחרי ששמנו את התוסף דלק ואבא שלי עשה נסיעה של איזה 65 קילומטר האוטו עבר טסט , עכשיו אני שמתי לפני כמה חודשים תוסף דלק ואנחנו נוסעים די הרבה עכשיו ז"א כל יום .. פעם הרבה פעם קצת .. האוטו אמור כרגע לעבור טסט ללא בעיית זיהום האוויר בלי לשים תוסף דלק ולבצע נסיעה ארוכה ? . או שחייב את זה לפי מה שהבנתי ? . זה משהו שקוראים לו 44K או משהו כזה לא זוכר בדיוק מה שמו של התוסף הזה ( לא גולד לייבל ואלה כן ? ) .

פורסם
אוקי , אז אין צורך לשים את זה לפני שעושים טסט ? ( הרכב נכשל טסט שנה שעברה בגלל זיהום אוויר מכיוון שהאוטו לא נסע הרבה בכלל ואחרי ששמנו את התוסף דלק ואבא שלי עשה נסיעה של איזה 65 קילומטר האוטו עבר טסט , עכשיו אני שמתי לפני כמה חודשים תוסף דלק ואנחנו נוסעים די הרבה עכשיו ז"א כל יום .. פעם הרבה פעם קצת .. האוטו אמור כרגע לעבור טסט ללא בעיית זיהום האוויר בלי לשים תוסף דלק ולבצע נסיעה ארוכה ? . או שחייב את זה לפי מה שהבנתי ? . זה משהו שקוראים לו 44K או משהו כזה לא זוכר בדיוק מה שמו של התוסף הזה ( לא גולד לייבל ואלה כן ? ) .

שמו של התוסף הוא BG-44K, טצריך לשים אותו על חצי מיכל, תניע, אם אתה לא רוצה לנסוע, שים אותו על ניוטרל או פרקינג, ותן לו לפעול. אם אתה רוצה, סע איתו, עד שייגמר הדלק, תתדלק, ומיד תגיע לטסט.

בהצלחה!

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

אתה טועה ומטעה!

נתינת גז בניטרל או פרקינג זה המון בלאי למנוע! והמנוע מתנקה יותר טוב בנסיעה מאומצת שזה פחות בלאי!

בקשר ל100 קילומטר זה קישקוש צריך לגמור את הטנק וזהו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

תודה רבה שי. תיקנת אותי. שנאמר: "איזהו חכם? הלומד מכל אדם". במקרה זה, הארת את עיני.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

המחיר של BG-44K, הוא בין 60 ל- 80 ש"ח, לכל היותר. (הוברר באינטרנט וגם פה).

• תוכן חדש...