Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם.

חבר התקשר ושאל אותי שאלה פשוטה שלא ידעתי לענות עליה. כנראה, מישהו שעובד במשטרה יודע איך זה עובד בדיוק.

הוא נסע ברכב בלי ביטוח חובה. השוטר סימן לו לעצור ובדק לו את רישיון הנהיגה. רשם מספר רכב. אמר לו תודה ולהתראות.

השאלה היא מה המשטרה עושה עם הרשימות ? השוטר אמר לו שזו בסך הכל בדיקת רישיונות נהיגה. האם בודקים שם אם הרכב בעל ביטוח חובה תקף ?

הוא די בלחץ ואפשר להבין.

אשמח לתשובות.

פורסם

לחבר שלך יש מזל שלא קיבל דו"ח כי מ ה15 לאוגוסט יש החמרת קנסות על מספר עבירות תנועה

לעיניין המיקרה של החבר שלך זה 100 ש"ח קנס.

אי החזקת תעודות ורישיונות ברכב.

ירון מאיר

פורסם

הוא לא סתם לא החזיק תעודת ביטוח חובה אלא נסע ללא ביטוח חובה. כלומר לא היה לו בכלל.

יבדקו בתחנת משטרה במחשב ? מה העונש על זה ?

פורסם

במידה והשוטר היה מבקש מחברך את תעודת הביטוח הוא היה חוטף דו"ח.

במקרה הזה הוא יצא בזול,הבדיקה שהוא נתקל בה היא בדיקת רישיונות רנדומלית - אין לו מה לדאוג.הרשימות האלו לא מגיעות לשום מקום.

להבא שלא ייסע בלי ביטוח.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
שלום לכולכם.

חבר התקשר ושאל אותי שאלה פשוטה שלא ידעתי לענות עליה. כנראה, מישהו שעובד במשטרה יודע איך זה עובד בדיוק.

הוא נסע ברכב בלי ביטוח חובה. השוטר סימן לו לעצור ובדק לו את רישיון הנהיגה. רשם מספר רכב. אמר לו תודה ולהתראות.

השאלה היא מה המשטרה עושה עם הרשימות ? השוטר אמר לו שזו בסך הכל בדיקת רישיונות נהיגה. האם בודקים שם אם הרכב בעל ביטוח חובה תקף ?

הוא די בלחץ ואפשר להבין.תהרוג אותי אבל אני לא מבין , מהשוטר הוא בלחץ , אבל לנסוע בלי ביטוח שאם הוא יפגע במישהו הוא יהיה עבד כול ימי חייו זה הוא לא מפחד ?

אשמח לתשובות.

הבעיה שלכם שאתם לא חושבים מילימטר מקצה האף

בברכה יהודה

פורסם
הבעיה שלכם שאתם לא חושבים מילימטר מקצה האף

אני מסכים איתך אבל תבין משהו. ביטוח חובה נועד לכסות אך ורק נזק גופני של בעל ביטוח חובה עצמו. גם אם הנהג הפוגע יהיה ללא ביטוח חובה, הנפגע עדיין יקבל כיסוי מהביטוח. בלי קשר אם יש ביטוח לנהג הפוגע.

פורסם
אני מסכים איתך אבל תבין משהו. ביטוח חובה נועד לכסות אך ורק נזק גופני של בעל ביטוח חובה עצמו. גם אם הנהג הפוגע יהיה ללא ביטוח חובה, הנפגע עדיין יקבל כיסוי מהביטוח. בלי קשר אם יש ביטוח לנהג הפוגע.

לא נכון.

ביטוח חובה מכסה כל נזק גופני של הנהג ברכב, הנוסעים איתו, ונפגעים נוספים שאינם ברכב אחר (הולכי רגל, רוכבי אופניים, עגלונים עם סוס, וכו')

זה כולל כיסוי כל ההוצאות הרפואיות וגם פיצויים עבור כאב וסבל וכו'.

אם מישהו מעורב בתאונה ואין לו ביטוח חובה, "קרנית" תשלם את כל הנ"ל לנפגעים (למעט פיצויים עבור כאב וסבל לנהג, את זה "קרנית" לא תשלם) - ואז תגיש תביעה כספית נגד הנהג ברכב להחזר כל ההוצאות הנ"ל.

התביעה הזו יכולה להיות בסכום דמיוני במקרה של פגיעות קשות (אשפוזים וכו') והנהג יכול די בקלות להפסיד את כל רכושו ולפשוט רגל.

לנסוע ללא ביטוח חובה (וגם צד ג', לדעתי. למרות שמותר) זו פשוט טפשות וחוסר אחריות אישית ברמה הגבוהה ביותר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לשוטרי סיור בארץ אין כמעט יכולת לתת דו"ח מיידי, בד"כ תקבל אותו בדואר.

בנוגע למסוף, כן ניתן לבדוק תוקף ביטוח, אבל לפעמים המסוף לא מעודכן וייתכן שישנה טעות.

פורסם

מתעלק באותו נושא.

קניתי רכב והעברנו בעלות, בעל הרכב נתן לי גם את הביטוח חובה לעוד 5 חודשים. הביטוח על שמו והרכב על שמי.

האם הביטוח בתוקף ?. סוכנים ששאלתי חלק אמרו שלא, וחלק שכן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ביטוח החובה מתבטל בעת העברת הבעלות, למיטב ידיעתי.

לנסוע ללא ביטוח חובה (וגם צד ג', לדעתי. למרות שמותר) זו פשוט טפשות וחוסר אחריות אישית ברמה הגבוהה ביותר.

מחזק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...