Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

clarion 775 VS alpine 9887

BurningIce
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , אני הולך להביא מארה"ב אחד מהמערכות הנ"ל .

ואני מתלבט על מי ללכת.

על הנייר הקלריון נראה יותר טוב .

הבנתי שיש את בעיית הכיול תדרי רדיו כאשר מייבאים מחו"ל.

דעות בנושא ?

פורסם

למרות שאני פריק של אלפיין, מבין שני אלה הייתי בוחר בקלריון. האלפיין שבו מדובר הוא דגם פשוט יחסית, ולא שווה את המחיר. יש בו המון אופציות לא שימושיות, אבל את החשובות באמת - אין. בקיצור - קלריון, חד משמעית.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

זאת לא בעיה, מקסימום מכיילים את המכשיר במעבדה, משלמים עד כמה גרושים ונגמר הסיפור.

למזלך לא מדובר על החלפת ג'וק פרוססור אלא רק על כיול .

שתביא אותו , אם תיתקל בבעיה בכיול שלו, אני אוכל להפנות אותך למישהו שיוכל לעזור לך בכיול שלו.

סתם שאלת אגב, למה לייבא אותו מחו"ל ולא לרכוש אותו פה בארץ?, יש אפילו כמה חברי פורום שמוכרים כאלו מכשירים בפורום קנייה ומכירה(למען הגילוי נאות אני אישית מוכר גם מכשיר כזה).

הייבוא שלו משתלם רק עם אתה מביא אותך בעצמך, אם אתה מזמין אותו דרך האינטרנט זה כבר לא יוצא יותור מידי משתלם.

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=5427

המכשיר עולה בחו"ל כ260 דולר שזה שווה ל:1100 ש"ח.

תוסיף על זה כ60-70 דולר משלוח = 300 ש"ח.

ועל כל זה אתה משלם עוד 32.9 אחוז מכס= סה"כ 1860 ש"ח.

ותמיד יש מקום לשינויים.

אתה יכול למצוא את המכשיר הזה בארץ באיזור ה1900-2100 ש"ח, מבלי להתעסק עם עניין הייבוא וכו'.

קצת חומר למחשבה.

בהצלחה,

ניר

under construction..

פורסם

היי ניר .

מחיר המכשיר בחו"ל 208 דולר. (אני מדבר על הקלריון 775)

חבר שעכשיו בארה"ב אמור להביא לי אותו .

כלומר בחישוב מהיר זה יוצא מתחת ל1000 שח .

כיול יעלה לי משהו כמו 150-200 שח לפי מה שקראתי פה בפורום ...

אז להביא מחו"ל יוצא דיי משתלם .

פורסם

תיקון קטן להודעה הקודמת שלי - בטעות התייחסתי ל9885 ולא ל9887. 9887 נראה כמו מכשיר "בוגר" ורציני, עם כל הפיצ'רים הדרושים. אבל זה לא משנה את העובדה שקלריון עדיף מבחינת תמורה שהוא נותן יחסית למחירו.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

מחיר מכשיר מיבוא פרללי 775 עם שנה אחריות באלהים יודע איפה מי יודע אם זה ריפרביש, ולאא תדרים ישראלים 2100 ש"ח.

מחיר אצל היבואן של 776 עם רדיו ישראלי , 3 שנות אחריות במעבדה שמומחית ליצרן עם חלקים מקוריים , מכשירים שבטוח חדשים ולא ריפרביש, 2950 .

850 שקל , לפני הנחה הבדל לעוד שנתיים שקט .

וזה בלי לדעת כמה יעלה לך כיול , הניחוש שלי לא פחות מ 200 שקל . מה שאומר שחסכת 650 שקל למכשיר שהתעסקו בו , שחלקי החילוף שלו לא יהיו מקוריים במידת הצורך וכו...

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קצת עדכונים .

היום הביאו לי את המכשיר מארה"ב.

לא ממש מבין מאיפה כל המחירים המוזרים שהבאתם לי פה , אבל ..... המכשיר עלה לי 220 דולר + 15 דולר משלוח .

שזה קצת פחות מ 1000 שקל נכון להיום... (תזכירו לי למה לקנות בארץ כשגובים ממני פי 3 יותר ?)

אוקיי , עכשיו "כשאנחנו" חכמים יותר בכל הנושא של העלויות, איפה אני יכול לכייל את המערכת ?

פורסם
קצת עדכונים .

לא ממש מבין מאיפה כל המחירים המוזרים שהבאתם לי פה , אבל ..... המכשיר עלה לי 220 דולר + 15 דולר משלוח .

שזה קצת פחות מ 1000 שקל נכון להיום... (תזכירו לי למה לקנות בארץ כשגובים ממני פי 3 יותר ?)

אוקיי , עכשיו "כשאנחנו" חכמים יותר בכל הנושא של העלויות, איפה אני יכול לכייל את המערכת ?

מאיזה אתר קנית? ואיך זה ששילמת 15$ משלוח? לפי המחיר של המשלוח אני מניח שלא שלחת אותו לארץ.

בנוגע לכיול, אני שולח לך בפרטי את המספר של מעבדת היבואן (לא יודע אם מותר לפרסם או לא אז לא לוקח סיכונים).

פורסם

http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=cladxz775usb

רכשתי את המכשיר מ etronics .

יש יותר זולים , אבל החנות הנ"ל ידועה באמינות שלה , אז לא היה איכפת לי להוסיף 10-15 דולר בשביל זה .

ולא , לא שלחתי את זה לארץ ....

אני מקווה שהכיול לא יעלה לי יותר מדיי, למרות שהרדיו זה הדבר האחרון שאמור להיות משנה לי ...

פורסם
קצת עדכונים .

המחיירם שהובאו הם בהתייחסות למשלוח לישראל, אל תהיה "חכם גדול" כאשר אתה קונה את זה ושולח את זה במשלוח פנימי לתוך ארה"ב ומביא את זה בעצמך.

אם הייתי שולח את זה לארץ היית משלם כ60-80 דולר משלוח ומוסיף על זה גם 32.9% מכס+מע"מ על הסכום הכולל.

תאמין לי שלחלקנו יש מספיק נסיון עם ייבוא אישי.

אם היית שולח לישראל ,משלם מיסוי כראוי ולסוף היית מכייל את המכשיר במעבדה היית מקבל מכשיר יקר יותר ממה שהוא עולה בארץ וגם ללא אחריות.

יצא לך בטוב הפעם, לא לכולם יש את אופציה להביא באופן אישי את הטובין שלהם יחד איתם מחו"ל.

אבל זה לא כלל גורף, והיבואנים לא מוכרים לך את זה פי 3, אני אישית מכרתי מכשיר כזה יותר זול ממה שהוא היה עולה בייבוא אישי(פחות מ2000 ש"ח), ואפילו עוד חבר פורום בשם רוני(יגאל-בנץ) מכר או עדיין מוכר מכשיר כזה במחיר מעולה עם אחריות.

לא הכל משתלם בייבוא אישי.

under construction..

פורסם

כל הכבוד על הייבוא האישי.

תמיד נחמד לחסוף סכומים כאלו .. ובאמת המחירים שיש בארץ לא מעוגנים במציאות. לשום מוצר. ובין היתר ובמידה מורגשת יותר מוצרים כמו קלריון ואפליין. למה ? לא יודע. אין לזה הצדקה.

כשבאתרים אחרים ברחבי העולם והרשת מוכרים מוצרים במחיר מקביל לדוגמא של קנווד , פיוניר , קלריון ואלפיין (אני מדבר על מצב שלכולם יש מחיר פחות או יותר זהה בדולרים בחו"ל) משום מה כשהם מגיעים ארצה האלפיין והקלריון גבוהים בדרך כלל בהרבה מהפיוניר והקנווד..

בנוסף, גם המשכורות בארץ נמוכות בהרבה ביחס למדינות מערביות אחרות וגם המחירים גבוהים פי כמה.. לכו תבינו איך אנחנו שורדים פה בכלל.. חחח... ***חחח היא לא מילה תקנית, קרא את כללי הפורום***

בכל מקרה , תהנה . אחלה מכשיר לפי דעתי ..8)

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

• תוכן חדש...