Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעבור טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי טסט עכשיו פה מתחילה הבעיה יש לי פולקסוואגן פולו שמורכב עליה מגנז עם צמיגים בגודל 185.60 r14 ובמשרד הרישוי או התחבורה מאשרים לרכב שלי מידת צמיגים 185.55 r14 מישהו מכיר מישהו בקומפיוטסט בראשון או איזשהו פתרון לבעיה שלי אני אשמח מאוד

פורסם
שלום לכולם, יש לי טסט עכשיו

עכשיו סגור. לילה.

פולקסוואגן פולו שמורכב עליה מגנז

אתה מתכוון לחישוק קל, "מגנזיום" ?

מישהו מכיר מישהו בקומפיוטסט בראשון

עמית, בוחן ראשי הוא חבר טוב שלי. אבל לא נראה לי שהוא יסכן את הרשיון המקצועי שלו בשביל מידת צמיגים לא תקנית.

איזשהו פתרון לבעיה שלי אני אשמח מאוד

הפתרון לבעיה שלך הוא הרכבת חישוק וצמיגים במידה התקנית שמאשר היצרן.

כל פתרון אחר, שאולי יעביר אותך בקומבינה את הטסט, עדיין אינו חוקי, ובמקרה של תאונה חס וחלילה, חברת הביטוח תתנער מאחריות כלפיך, או כלפי אלו שתפגע בהם.

הרכב צמיגים תקניים עוד שעה, ויפה שעה אחת קודם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...