Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש בן 18 וחצי עד היום לא עליתי על רכב אני היחיד במשפחה אם רישיון אין לאמא והיא רוצה לקנות לי רכב ..עכשיו בקופה יש כ65 אלף-100 כולל ביטוחים..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

בשבועות האחרונים אני מחפש רכבים שיהיה חסכוני בדלק ולא רכב שיקר להחזקה..שברתי את הראש שלי בהתחלה רציתי גולף כי זאת אהבת חיי אבל ההחזקה עליה יקרה לאחר מכן חשבתי על סוברו אימפרזה אבל לא קיבלתי עליה קומפלמנטים לאחר מכן חשבתי וכמעט ננעלתי על פג'ו 206 אבל אמרו לי שאם אני יקנה אני כל 5 4 חודש יצטרך ללכת למוסך לטיפולים ותיקונים..לאחר מכן הציעו לי את הטויוטה קורולה אבל אני פשוט לא אוהב את הצורה שלה

אמא שלי לא רצתה לשבור את הראש ורצתה לקנות לי מזדה 3...אבל אני נהג חדש שלא נהגתי ממש המון זמן ואני מפחד להחזיק רכב כזה ואני מעדיף לקנות רכב בסביבות 40-50 ולאחר מכן לחליף אחרי שאני ישתפשף ..

אז פשוט אבדה תקוותי..........:\ :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

פורסם

מה בדיוק מפחיד אותך במזדה 3? שיראו אותך נוהג ברכב יוקרה ויחטפו אותך תמורת כופר של מיליון $? נו באמת. ה-3 רכב סביר בהחלט, אם כי אולי קצת גדול לצרכיך. לגבי פיז'ו 206 - קשקוש. הרכב בעל אמינות סבירה בהחלט, ואם מטופל ומתוחזק היטב אין סיבה שייכנס למוסך יותר מדי. בכל מקרה, "כל 4 5 חודש" זה לא כל כך הרבה... אם מתרגמים לעברית, זה "פעמיים בשנה". פעם אחת ממילא סביר שתכנס לטיפול שנתי, ומה שנשאר זה עוד פעם אחת בשנה (שזה יכול גם להיות סתם להחליף נורה, אם אתה עצלן). בקיצור לא רציני.

חוץ מזה, יש עוד מכוניות בעולם, למה אבדה תקוותך? תגיד מה אתה מחפש ברכב, לא איזה רכבים ספציפיים חלמת עליהם פעם, אולי נוכל לזרוק רעיונות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

חח סליחה שאני מוציא את התסכוןל פשוט אני מחפש ממש הרבה זמן במשך שעות אני באינטרנט ביד שתיים וכל מיני אתרי יד שניה של רכבים עד שעה 5 לפנות בוקר! ואין לי מושג איזה לקנות.. יכול להיות כי זה ההוצאה הגדולה ביותר שיוציאו עליי...יש לי חששות אז אני מנסה להפעיל כמה שיותר שיקולים..

הצרכים שלי זה רכב עם מראה טוב צעיר..לא יקר כמו גולף בהחזקה ולא טוחן דלק יותר מידי מנוע 1600.. בערך..

אלה אם כן תגיד לי שפג'ו 206 1400 הגרסה המאובזרת תספיק לי... והמנוע לא חלש מידי ..?

פורסם

התכוונתי למפחיד אותי לנסוע במזדה 3 הקטע שאני נוסע ברכב שאכל לי את מרבית הכסף ואין לי ככ ניסיון בכביש ברכב ולקיים תאונה או לקבל מכה ..ואכן הרכב גדול לצרכיי אני הרוב נוסע בעיר..

פורסם

אכן, סיפורך הנוגע ללב קרע את נימי נפשי וזעזע את עולמי. הלב נשבר, הלב נכמר, הלב דואב. מה קשים לילותיך! מה נוראים ימיך!

תתאפס על עצמך, תן דרישות וצרכים מהרכב, תן תקציב מדויק יותר והעדפה (חדש/משומש) ונוכל לעזור.

בגדול - חפש מכונית קטנה וחסכונית, לא צריך קורולה, 3 או גולף. 206 היא אופציה טובה בהחלט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממליץ על רכב קטן, גיר רגיל - זה גם חסכוני יותר וגם תוכל לצבור נסיון על גיר ידני.

יש לך מבחר החל מפיאט פונטו, סיאט איביזה (ראיתי שיש אחת שנראית לא רע, למכירה פה בפורום), פולסוואגן פולו, טויוטה יאריס או אפילו פורד פוקוס בגרסאת ההטצ'בק אם אתה מחפש רכב קצת יותר גדול.

לדעתי אם רוב הנסיעות בעיר ואתה לא מתכוון לעשות ק"מ בינעירוני גבוה, הטויוטה יאריס שנת 02'-03' ידנית תכנס לך בתקציב של 60,000+ ש"ח וישאר מספיק עודף לביטוחים,דלק ומוסכים.

פורסם

פיאט פונטו ספייס S/SX/ELX תענה על דרישותיך.

גם מומלצת מאוד כרכב ראשון, כי היא פשוטה ובטוחה, והטיפולים/חלקי חילוף בה זולים יחסית.

פורסם

קודם כל אתה בכלל לא מסכן

בחור בן 18 עם 100 אלף שקל לקניית רכב

זה ממש לא מסכן

אני ממליץ על דיהסטו סיריון אוטו ממולץ מאודדד

לא אוכל דלק לא מתקלקל הרבה

וגם בערך בסכום שאמרתה...

בהצלחה

אם לא נראה לך אז יונדאי גאטס גם בדרישות שאמרתה...

פורסם
פיאט פונטו ספייס S/SX/ELX תענה על דרישותיך.

גם מומלצת מאוד כרכב ראשון, כי היא פשוטה ובטוחה, והטיפולים/חלקי חילוף בה זולים יחסית.

מצטרף להמלצה על הספייס ותוכל להביא דגם חדש יחסעת תמורת חצי מהסכום שיש לך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני במקומך הייתי מביא פיג'ו 206CC שנת 2002.

אין, לא היה, ולא יהיה כמו קבריולט.

ועוד יישאר לך עודף לדלק, ביטוחים, ותיקונים.

ואם תביא את גרסת ה1.6 ל' ידני האוטו גם חסכוני מאוד.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

תשמע, אני מכיר את הפיג'ו 206CC (גרסת הקופה קבריולט של ה206) שנת 2002 1.6 ל' אוטומט די מקרוב (יש לידידה שלי אחת), וזה אוטו פנטסטי לנהג צעיר וחדש! גם קבריולה, גם קטן וקומפקטי, גם לא מהיר מידי, גם חסכוני, גם יחסית אמין (אל תאכלו אותי, אמרתי יחסית), ובעל בטיחות צרפתית.

אני ממליץ לך עליו בחום.

אבל לא משנה מה תעשה, בשום פנים ואופן אל תקנה רכב בסדר גודל כמו מזדה 3!

יש לך מושג איזה פדיחה זה לנסות להחנות ללא הצלחה את המגאן של אבא שלי ליד איזה מועדון איזה 20 פעם כשכל הבחורות מסתכלות? :p:P:P

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

א. רכב קבריולט - ביטוח לנהג חדש - זול? איפה אתה חי?

במקרה הטוב הוא ישלם בין 5,000 ל 10,000 לשנה, אם לא יותר.

ב. חסכוני? זה רכב כ-ב-ד. מאוד. עם מנוע חלש - צריכת הדלק תהיה זוועתית.

ג. קטן וקומפקטי? לא רואים כלום במרכב קבריולט של ה 206 (יחסית לרכב רגיל). עוד יותר בעייתי לחנייה. שלא נדבר על וונדליזם.

דלקן, אל תנסה להלביש את החלומות שלך על בנאדם שבכלל לא רוצה שום דבר שקשור למה שאתה מפנטז עליו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...