Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. רכב קבריולט - ביטוח לנהג חדש - זול? איפה אתה חי?

במקרה הטוב הוא ישלם בין 5,000 ל 10,000 לשנה, אם לא יותר.

ב. חסכוני? זה רכב כ-ב-ד. מאוד. עם מנוע חלש - צריכת הדלק תהיה זוועתית.

ג. קטן וקומפקטי? לא רואים כלום במרכב קבריולט של ה 206 (יחסית לרכב רגיל). עוד יותר בעייתי לחנייה. שלא נדבר על וונדליזם.

דלקן, אל תנסה להלביש את החלומות שלך על בנאדם שבכלל לא רוצה שום דבר שקשור למה שאתה מפנטז עליו.

א. לא אמרתי בשום מקום שהביטוח יהיה זול! תפסיק להכניס לי מילים לפה!

ב. נסעתי ברכב הזה והוא לא כזה כבד, הוא כמעט בדיוק כמו המגאן שלי (אותו נפח מנוע בנוסף להכל). נכון שזה לא פיאט אונו, אבל צריכת הדלק לא כזו רעה כמו שאתה גורם לזה להראות. ואני גם מאמין שצריכת הדלק לא תהיה עד כדי כך משמעותית למישהו שקונה רכב אוטומט (ועוד שוקל מזדה 3) רק כדי "להתפנק".

ג. מה הבעייה בלהחנות את הרכב כשהגג פתוח ואז לסגור אותו?

וונדליזם? הכל תלוי באיזה מקום אתה מחנה את הרכב שלך ואיך אתה שומר עליו. ידידה שלי קיבלה רכב כזה משנת 2002 ואין עליו עד עכשיו טפו טפו טפו שום סימנים של וונדליזם.

אתה נהגת ברכב הזה וניסית אותו שאתה מדבר? כי אני כן..

ודרך אגב, 206CC זה לא כזה חלום..כשאח שלי הקטן יוציא רשיון ונהיה חייבים רכב שני במשפחה זה כנראה יהיה הרכב, אז אל תדבר שטויות.

בקיצור, אני נשאר בדעה שלי, 206CC זה אוטו מעולה, והקבריולט מפצה על כל המגרעות שלו.

אם אתה לא בקטע של קבריולט זה כבר סיפור אחר.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

שטו 206CC? אם הוא היה היא (או בדרך ל..) אז אולי.

נהג חדש? יש כסף לאוטו סבבה?

האוטו צריך גם לשמש את המשפחה לא? איך ה206CC תעשה את זה? אם אתם 3-4 אנשים (אם 4 אז לא גדולי מידות).

הייתי ממליץ על 206\פונטו עם גיר ידני, מכוניות בטוחות אמינות וחביבות לנהיגה. (במיוחד לנהג חדש).

אמרו לך גיר אוטומט? מי אמר לך? מה גורם לך לחשוב שמה שמתאים לו - מתאים לך?

האם אתה גר באיזור בעל צפיפות גדולה (גוש דן\ירושלים\חיפה)? אם לא - למה לך אוטומט? אם כן - אוטומט מתקבל על הדעת.

*לידיעתך, באוטומט יש איבוד כח, וצריכת דלק גבוהה יותר - כמו גם אמינות פחותה מגיר ידני.

אם יש לך הרבה אחים הייתי ממליץ על משהו כמו הפוקוס או לאנטיס, כדי שהמשפחה תוכל להתנייד בנוחות.

דבר אחרון - אל תקשיב לכלמיני מומחים, אומרים לך משהו, גם אם זה החבר הכי טוב שלך - תשווה את זה לצרכים שלך ולמצב שלך (לדוגמא אוטומט), אומרים לך 3 דלתות? תחשוב האם זה יסתדר? האם תסיע הרבה במושב האחורי?

בקיצור - כל עיצה שתקבל, תבדוק טוב טוב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בשבועות האחרונים אני מחפש רכבים שיהיה חסכוני בדלק ולא רכב שיקר להחזקה..

א. לא אמרתי בשום מקום שהביטוח יהיה זול! תפסיק להכניס לי מילים לפה!

אם אתה לא בקטע של קבריולט זה כבר סיפור אחר.

מה הבחור ביקש ומה אתה הצעת לו?

הוא ביקש רכב קבריולט?

חוצמזה - עדויות של "לחבר של אמא של דוד שלי יש כזה" לא מתקבלות בברכה.

יש לך רכב כזה - תחווה דיעה. אין לך - תבלום.

ולהבדיל מה"חרטטנות" (מילה שאתה השתמשת בה) שלך,

לי יש רכב קבריולט,

אני חבר במועדון שיש בו 100% חברים עם רכבי קבריולט,

יש לי חבר עם 206 כזו 1.6 אוטומטית,

וגם נהגתי ב206CC (ידנית 2.0).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש הבדל די גדול בין ה2.0 ידני לבין ה1.6 אוטומט.

כשתנהג ב1.6 אוטומט דבר איתי :roll:

יש לי חבר עם 206 כזו 1.6 אוטומטית,

וכמו שאמרת- עדויות של "לחבר של אמא של דוד שלי יש כזה" לא מתקבלות בברכה.

יש לך רכב כזה - תחווה דיעה. אין לך - תבלום.

אני מניח שגם לך אין רכב כזה? אז אתה גם כן מוזמן לבלום.

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

פורסם

יש לו לאנטיס קבריולט :-D

פורסם

אני יחסוך לכם. הוא ביקש רכב פרקטי יותר

כי הוא היחיד במשפחה עם רשיון.

אלי- כמה אנשים ייסעו ברכב על בסיס יומיומי?

ואיך הגעת למאזדה 3 אם ביקשת רכב בתקציב נמוך יותר ועם אחזקה נמוכה? שתיסגר על התקציב והדרישות תוכל

לחזור לקבל דעה. עד אז תיסגר על עצמך..

פורסם

מצטרף להמלצות על 206 ופונטו ספייס,לדעתי בהתאם לדרישות הן יכולות לעשות את העבודה לא רע.

אגב,אם אתה רוצה רכב קטן עם קצת "אור" בפנים,אתה יכול ללכת על ה-206 בגרסה עם הגג זכוכית נפתח,נחמד ביותר,מה גם שלא מכביד על הרכב כמו בגרסת הקבריולט שדלקן מציע לך.

DALKAN,

אתה צודק שיש הבדל גדול בין ה-206CC 1.6 אוטומט ל-2.0 ידני,ההבדל לרעת האוטומטית,חד וחלק,רכב עצל וזללן דלק (בצורה יחסית לגודלו) בעקבות מנוע חלש על הרבה משקל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תשמע, אני מכיר את הפיג'ו 206CC (גרסת הקופה קבריולט של ה206) שנת 2002 1.6 ל' אוטומט די מקרוב (יש לידידה שלי אחת), וזה אוטו פנטסטי לנהג צעיר וחדש! גם קבריולה, גם קטן וקומפקטי, גם לא מהיר מידי, גם חסכוני, גם יחסית אמין (אל תאכלו אותי, אמרתי יחסית), ובעל בטיחות צרפתית.

אני ממליץ לך עליו בחום.

אבל לא משנה מה תעשה, בשום פנים ואופן אל תקנה רכב בסדר גודל כמו מזדה 3!

יש לך מושג איזה פדיחה זה לנסות להחנות ללא הצלחה את המגאן של אבא שלי ליד איזה מועדון איזה 20 פעם כשכל הבחורות מסתכלות? :p:P:P

חחחחחח הרגת אותי חחח אבל נראלי שאני ילך על הפגו'206 XS ידנית וזהו זזה לא כזה נורא הילוכים אחרי שאני ילמד וישתפשף על הכביש אז אני יקח לי רכב יותר גדול ביותר כסף לבנתיים אני צריך להשתפשף

מישהו חושב אחרת?

אני ישמח לדעת

פורסם

DALKAN,

אתה צודק שיש הבדל גדול בין ה-206CC 1.6 אוטומט ל-2.0 ידני,ההבדל לרעת האוטומטית,חד וחלק,רכב עצל וזללן דלק (בצורה יחסית לגודלו) בעקבות מנוע חלש על הרבה משקל.

מן הסתם..

לא תיארתי לעצמי שרכב 1.6 אוטומט יתעלה על אותו הרכב בגרסת 2.0 ידני..

בכל מקרה זה לא מה שניסיתי להגיד וכבר אין לי כוח לשרשור הזה.

פורסם
אני יחסוך לכם. הוא ביקש רכב פרקטי יותר

כי הוא היחיד במשפחה עם רשיון.

אלי- כמה אנשים ייסעו ברכב על בסיס יומיומי?

ואיך הגעת למאזדה 3 אם ביקשת רכב בתקציב נמוך יותר ועם אחזקה נמוכה? שתיסגר על התקציב והדרישות תוכל

לחזור לקבל דעה. עד אז תיסגר על עצמך..

כן אני יודע פשוט התייאשתי מלחפש כבר חח , זאת כנראה הייתה הצעה מיואשת לבזבז את מרבית הכסף בלי לחפש יותר מידי

אבל אתם צודקים , יותר טוב לי רכב פרקטי, כמה יסעו ברכב בתור נהג רק אני ינהג בו ולהסיע אנשים אני מאמין חברה ואוליי חבר מאחורה, לא לשכוח שאני עדיין נהג חדש נותר לי עוד שנה וחצי עד שירד לי הנהג החדש ...

אני מאמין שאני לא יתפנק ויהנה לי מהנהיגה עם פגו XS ידנית

יש למישהו הצעות איזה קרטריונים אני צריך לחפש?(קלומטרז', ידיים, שאסי , ומה עוד?)

פורסם

אני הייתי מתמקד על טויוטה יאריס, פיאט פונטו ספייס ופג'ו 206 - בגירסאות הידניות שלהם

אלה רכבים חסכוניים יחסית ונוחים לנהיגה.

לא תהנה מהנהיגה? תקנה בואגטי ויירון, זה רכב מהנה :twisted:. איזה רכב כן תהנה לנסוע בו?

איך מתחילים לחפש? תתחיל מכניסה למחירון של לוי יצחק (האתר בתשלום)

כדי לבדוק את המחירים של הרכבים האלה, אח"כ קפוץ לYAD2.CO.IL וחפש מודעות מכירה רלוונטיות. לא מסובך.

המחירון: http://www.winwin.co.il/c/MhTelemeserForm.asp?BaseUrl=%2FSearchIn%2Easp%3FZ%3DC%26TZ%3DMhValue&ERT=

יד2: http://www.yad2.co.il

פורסם

אני לא מבין למה לקנות רכב ב 100 אלף שקל בתור התחלה...

אני התחלתי עם קורטינה 82...איי שם בשנות ה 90,ותאמין לי היה לי כיף.

קנה משהו זול וזול לתחזוקה ,תרגיש מה זה להחזיק רכב....תשתפשף קצת,אפשר לחשוב לאן כבר אתה הולך לנסוע...

אתה עוד לפני צבא, לפי דעתי זו שטות מוחלטת לרכוש רכב בשביל השופוני.

תחשוב טוב טוב לפני.

בהצלחה.

פורסם

ילד! אל תהיה עקשן! תקשיב, תקנה לך לנטיס בחצי מהסכום, אוטו עם כל מה שאתה צריך, היא אמינה, נוחה קצת פחות , ותתאים לך בול.

בהצלחה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...