Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלטתי לסדר שתי בעיות מעצבנות במיוחד ,ברכב סובארו 87 סטיישן.

התחלתי את היום בשיטוט קצר באזה"ת החדש בראשל"צ ונכנסתי למוסך סימל בכדי לתקן את "בעיית הטורים" ברכב. הבעיה שכיוונו לי את ההסל"ד לגבוה מידי קצת מעל 1000 ,וכשהייתי מפעיל מזגן אז הם היו יורדים ל500 בערך. ובמוסך מסתבר שמגבר הטורים לא תפקד כראוי , (זכרתי ששנה שעברה הוא כן תפקד) והמגבר כוון והסל"ד גם כן . קיבלתי במוסך סימל יחס אדיב ומקצועי.

לאחר שחזרתי הביתה החלטתי לסדר את הבעיה של יחידת הוואקום במזגן , היחידה שאחראית על כיון זרימת האוויר, אם זה לפנים, לרגליים, או למראה הקידמית . כבר סידרו לי את הבעיה אך היא חזרה שוב, פירתי את הכיסוי של הלוח שעונים, החורים של היחידה היו שבורים והברגים לא ישבו טוב אז גם היא שקעה והכפתורים שקעו , וביקיצור היא לא תפקדה, בדקתי את הצינורות מאחורה והם היו מחוברים כרואי , עשיתי קצת הדבקות ליחידה הנ"ל עם אפוקסי, הדבקתי את השברים של התושבת ואת חורי הברגים תיקנתי, והמצב השתפר בכך שעכשיו היחידה עומדת פחות או יותר במקום ולא שקועה מידי והכפתורים עכשיו נכנסים ויוצאים בקלות.

אך למרות זאת היחידדה סרבה לתפקד, נזכרתי שמתי שתקנו לי את אותה הבעיה שפתחו את התא כפפות לגמרי פירקו אותו מהמסילות וחיברו צינור שהיה מנותק ולמעשה זה הצינור שחיבר את יחידת הוואקום לדבר הזה שנותן וואקום (אני אשמח לדעת מה שמו ואיך בידיוק הוא עובד) , והפלא ופלא הכל עוד כמו חדש, בניגוד למה שאמר לי אחד המכונאים שהצינור הזה מכניס אוויר מיחוץ לרכב כדי שהמזגן יקרר אותו, מין חרטה כזו.

מסקנה , אל תעזבו את הרכב סמוסך ותלכו לסידורים ,כשיש תקלה כדאי מאוד להישאר ולראות איך מסדרים במיוחד שלא צריך להרים את הרכב על ליפט ולהתחיל לחפור בכל מיני מקומות ברכב שאין לנו מושג מה יש שם ומה אין שם,

לדוגמא כשיש תקלה במזגן או בחלונות חשמל או כיוון מסוים של משהו ברכב דבר שאם יתקלקל בשנית אפשר יהיה לסדר את זה גם בלי ללכת למוסך ולהשקיע כסף.

היה שרשור שאמרתי שהתעסקתי עם האימובילייזר ודפקתי את היחידה של המזגן ,ואמרתי שהצטערתי שעשיתי את זה, התשובה שקבלתי זה שלפחות ניסיתי,וגם שלא הצלחתי וקלקלתי עוד יותר אז למדתי מזה משהו, עכשיו אני לא מצטער שקלקלקתי ,כי ככה גם למדתי לתקן.

כי ללכת למוסך שיסדרו זה הכי קל וגם להוציא את הכסף לשלם לחלק מהאנשים זה קל ( הלוואי על כולנו :wink:)אבל עדיף לנסות לבד וללמוד , כי אם לא נצליח תמיד אפשר ללכת למוסך ,אך אם נצליח הרווח כולו שלנו.

אני יודע שכתבתי הרבה וחלק יגידו שזה שטויות ,אבל זה מה שאני חושב , ואני מקווה שיסכימו איתי עוד אנשים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

המדליה בדרך אליך...

:lol:

אבל ברצינות,אני בדרך כלל נוהג לנסות לתקן לבד,במקרה הטוב הצלחתי, במקרה הרע הרסתי ואז משלם גם על תיקון נוסף, אבל ילד שלא בוכה-לא גודל ואני חושב שזה טוב לנסות לבד וללמוד דברים חדשים.

• תוכן חדש...