Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצה באוזני שמועה שהיא בולעת דלק בטירוף, ולא נשמע לי הגיוני כי היונדאי סה"כ מכונית קטנה

אז השאלה אליכם מהי התצרוכת האמיתית של יונדאי גטס?

תודה לעונים

פורסם

הסיפורים אכן קצת מוגזמים, אבל צריכת דלק גטס אכן גבוהה.

בידי נתון אמיתי, לאחי הייתה גסט אוטומטית מודל 2005 (לפני מתיחת פנים) בליסינג.

צריכת דלק בנסיעות בינעירוניות מהירות עמדה על בערך ליטר ל 10 ק"מ.

פורסם

החל ממודל 2007 עברה יונדאי גטס שינוי צורה קטן, והמנוע בה הוחלף לחדש, שאמור להיות יותר חסכוני.

בנוסך במודל 2005 או 2006 (אינני זוכר בדיוק), בעקבות תלונות הלקוחות על צריכת דלק גבוהה, נעשה שינוי בגיר אוטומטי, שכולל הקטנת יחס העברה בהילוך 4.

(כלומר במהירות נתונה המנוע יסתובב יותר לאט ויצרוך פחות דלק)

אחד הירחונים (אוטו או הגה) ערך השוואה בין גטס חדשה לקודמת, והם מודדו צריכת דלק מדוייקת של שתי המכוניות בתנאי נסיעה שונים.

ההשוואה נעשתה בין גטס 2007 לגטס 2006 עם הגיר החדש.

הבדלים היו מאוד קטנים עד זניחים.

פורסם

עידכון התוכנה בתיבת ההילוכים בוצע עוד ב 2004.

כמשתמש בשני הדגמים של הגטס,בדקתי את צריכת הדלק בקפידה ולהלן התוצאות;

בדגם הקודם(04')צריכת הדלק הממוצעת היתה 10.5 ק"מ לליטר,כשבנסיעה ארוכה מחוץ לעיר צריכת הדלק עמדה על 15 ק"מ לליטר,ואילו בעיר בלבד 9.5 ק"מ לליטר.

בדגם החדש(07')שופרה מאד הצריכה העירונית,והיא עומדת כעת על 11.5 ק"מ לליטר ואילו בנסיעה חוץ עירונית רגועה התוצאה עומדת על 14 ק"מ לליטר.

הגטס בהחלט אינה חסכונית,אבל רחוקה מאגדות העם שניקשרו בשמה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

20 אלף ק"מ במשך שנה על גטס 2004 ידנית, שכוללים הרבה נסיעות בירושלים, במרכז, ביניהם, ומידי פעם גיחות לצפון / לדרום הרחוק מביאים אותי לממוצע של 1 ל12 (כאשר רוב התדלוקים קרובים מאוד לממוצע - מצד שני, פרופיל הנסיעות שלי לא השתנה מהותית). רחוק מסיפורי הבלהות.

• תוכן חדש...