Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

אני מחזיק רכב מסוג קאיה שומה מודל 2001.

אני מרגיש שעוצמת הבלימה שלה לא חזקה בכלל. בנסיון לבלום נראה כאילו הABS "ממהר" לפעול הרבה לפני שהגיע למקסימום עוצמת בלימה. כתוצאה מכך אין לי בלימה חזקה כשצריך.

עוד בעיה היא שכרגע עשיתי טיפול והחלפתי רפידות ומאז אני שומע אותן "שורקות" כשהבלימה מתונה ואחרי נסיעה ממש לא אינטנסיבית תמיד יש ריח של ברקסים שרופים.

את הטיפול עשיתי המוסך מורשה של קאיה והשימוש נעשה בחלפים מקוריים.

נאמר לי שכדאי להחליף מערכת בלימה. רציתי לדעת איך אני עושה את זה וכמה העלות של זה פחות או יותר כשמדובר במשהו איכותי ולא סתם חאפר.

אודה להתייחסותכם.

פורסם

שלום, סליחה על חוסר הנימוס. אני דודי בן 20 מאורנית.

טיפלתי במוסך שחק פ"ת...ממש יצאתי מתוסכל מהטיפול. בנסיעת המבחן נשמעו שריקות והבוחן אמר שהרפידות צריכות להשחק מעט ע"מ שיתאימו את עצמן למערכת.

כבר עברו להם 4500ק"מ ועדיין יש שריקות ואפילו יותר...

פורסם

את הצלחות לקחו לחריטה לא החליפו אותן.. אמרו לי שיש מדרגה בצלחות ויש אפשרות להחליף ויש אפשרות לקחת את הצלחות לחריטה. המוסכניק המליץ לי על חריטה כי מדובר בנזק כספי יותר קטן ותוצאה מספקת..

פורסם

כמה עלתה לך החריטה ?

יש גריז לבלמים ששמים על גב הדיסקיות על לוחות המתכת למנוע רעשים (במאזדה בכל אופן)

בסיטרואן יש ספריי שמרססים על גב הדיסקית

איזה צלחות שלחת לחריטה ? הן מקוריות ? ההמלצה למקוריות תמיד מכיוון שבתחליפיות אחוז הפחמן גבוה מה שמחליש אותן

אם כבר תחליפי אז ברמבו גם מילה שלי וגם שלי מוטי (חפש באחד ממאמריו וגם ממוסך מורשה סיטרואן פג'ו) :wink:

• תוכן חדש...