Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא למפקדים שלי ולא למ''מ אין בעיה עם הבקשה שלי ואם זה היה תלוי בהם כבר לא הייתי שם את האמת.

אף אחד שם לא מתעלל בי יותר מכל השאר אז באמת דיי לדבר שטויות. אני נמצא שם ואני יודע מה הולך איתי יותר טוב ממך.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כן, אתה באמת נשמע כמו ילד שהוא שלושה ימים בצבא

צודק אל תקשיב למי שמדבר מניסיון בצבא

ומי בכלל דיבר על התעללות?

"לא למפקדים שלי ולא למ''מ אין בעיה עם הבקשה שלי ואם זה היה תלוי בהם כבר לא הייתי שם את האמת.

אף אחד שם לא מתעלל בי יותר מכל השאר אז באמת דיי לדבר שטויות. אני נמצא שם ואני יודע מה הולך איתי יותר טוב ממך."

תהיה בריא ילד, ככה עוד תגיע רחוק

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון כעבור כמעט חודשיים.

יצאתי מטירונות 05, באמת על חוסר מוטיבציה ושום דבר מלבד זאת! כמו שהסמל שלי אמר, אם רק היית רוצה היית מצטיין אצלי. אבל אין מה לעשות כשהכל בא מהראש ואין חשק זה מה יש.

לאחר מכן שבועיים סדיר בתור טבח (הכרת כל הבית זונות שבבסיב, הדברים מחוץ לטירונות שנראה לך שלא קיימים, אז הם כן).

כרגע לקראת סיום טירונות 02 (קייטנה) במג''ב והלאה שיבוץ של כוח אדם.

הדבר הכי מבאס זה התחביב, האוטו שלי שהשקעתי בו אלפי שקלים, שהשקעתי בו המון זמן, טרטורים ואהבה. פשוט עומד ונרקב בחניה!!!

עדיין בגישה שלילית לגבי הצבא!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה צריך להגע למצב של יומיות חביבי, תפעל לכיוון הזה (מישהו אמר חיל חינוך? :)).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מישהו אמר שח''מ?

בעקרון אני אמור להיות טבח שבוע שבוע, אבל כל ג'וב במג''ב זה טחינה! זה לא מקום לג'ובניקים! בסיס סגור (מעלה מכמש) שלך תחפש איך אתה יוצא משם.

כרגע מנסה לברר כיוונים ואני באמת מאמין שבסופו של דבר העברה לצה''ל (למרות שעצוב להפרד מהתעודת מנייאק :) ).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא כל מג"ב זה טחינה.

תלמד, תמיד יש פירצה, גם במערכת כזו.

אחות של חבר שלי הייתה במפקדה ועשתה משמרות בחמ"ל שם, מה רע? אם ממש תרצה, תעשה שם גם יומיות כמו בתל השומר.

זה הזמן להגיד, מאתמול אני בחפש"ש ! ! !

פורסם

תראה אני בטירונות 02 עם אנשים שכבר כמה זמן בצבא במגוון תפקידים כולל מטה, מהתפקיד של פקיד ועד לתפקיד של עובד רס''ר וכו' זה טחינה.

יומיות מ 7:30 עד 17:00 ולפעמים גרוע יותר, כל שאר התפקידים זה בסיסים סגורים שלא נדבר על זה שלא קרובים לבית שלי.

בעקרון אני אמור לעבור בכוח אדם אחרי הטירונות ולעבור שיבוץ מחדש.

אני יכול לחזור למטבח שבוע שבוע אבל זה טחינה + לריב כל יום עם טירונים ולומר להם מה לעשות... למי יש כוח לזה?

אין הרבה תפקידי ג'וב במג''ב :(

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש לך רעיונות :)

אבל לא חבל שאני אוריד לאנשים את המוטיבציה?

עכשיו השאלה אם לבקש העברה לצה''ל או לא.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש לך גישה ממש מסריחה, סליחה על הבוטות, מה הבעיה שלך לתרום למדינה את ה-3 שנים האלה ולהוציא מהם כמה שיותר, לתרום בצורה הכי טובה שאתה יכול, למה לחפש להיות הכי חפשן והכי הרבה בבית.

עם עוד אנשים עם הגישה שלך תאר לעצמך איך המדינה תראה.

פורסם

זה בסדר הייתי ב 05 ועשו לי את כל שיחות המוטיבציה האפשריות כולל הטפות מצפון.

מה לעשות לא עזר ואני אפילו לא מתכוון לדון על זה, כל אחד והדיעה שלו.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עוד מעט אתחיל לפעול, צריך להוציא ת''ש ואז לנסות להגיע לשח''מ, כי זה או פרופיל 45-72 (בלי סעיף נפשי) או ת''ש גבוה.

יש לי 97 :(

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...