Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

edanj, אפשר לדעת איפה קנית? :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עידן, מדובר בדגם 2 או 3 (אחרי כל בליל האותיות) ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רק לידיעתך

הדאנלופ SP SPORT 9000 הינו צמיג רועש באופן חריג מניסיון של רביעיה הנעולה ברכב שלי !

ובין השאר לפי מה שקראתי עליו אחיזת הכביש שלו בכביש רטוב לא משהו מבטיח ( וכאן אין לי ממש ניסיון כי לא הבאתי את הרכב למצבים בעייתים בחורף האחרון בו נקנה הרכב כשהוא נעול ברביעייה הזו )

עם האחיזה הייתי יכול להסתדר אחרי הכרת המגבלות שלו ברטוב אבל הרעש אוהו הרעש !

מחכה בקוצר רוח שיגיעו לקיצם . :lol:

פורסם

יש לי כרגע SP9000 והם לא מרעישים יותר מה F1 שהיו לי לפניהם.

רק בהחלקות הם ממש מרעישים, בזמן ש ה F1 שקטים כדגים, גם בהחלקות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הי,

דווקא הבריג'סטון טורנזה היו יותר רועשים מהF1 הנוכחיים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טוב, זה לא חוכמה... הטורנזה לא מוצלחים במיוחד ומגיעים על מגוון רכבים לא ספורטיביים.

אני קניתי רביעיית טויו ואני מרוצה : מהביצועים ומהמחיר.

לדעתי מוגזם לשלם סכומי עתק על ה F1 , טוב ככל שיהיה. (כנ"ל לגבי מישלן)

אפשר בכסף הזה להחליף פעמיים רביעיית צמיגים טובה מאוד , אשר בטוח תהיה כחדשה, יותר טובה מF1 במחצית חייו.

(המחיר שקיבל EDANJ זול מאוד ביחס למה שהולך בשוק)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...