Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אחי זה סבבה את לא משגע לי את השכל אני די נהנה לענות על השאלות שלך

טוב אחשב לעינין פילטר טוב (לדעתי)הו פילטר של k&n למרות שיש אנשים שאומרים שהו ניסתם מהר

הנה האתר שלהם אם אתה רוצה לראות http://www.knfilters.com/default.htm אם יש עוד שאלות תישאל אבל אני אחשב אוכל אני יחזור עוד 10 דקות סבבה

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם
טוב אז קודם כל נתחיל בפילטר

פילטר טוב יכול לשפר את כמות כ"ס ב כ5 - 7 % וכמה שזה נישמעה קצת זה סבבה ממשהו כל כך זול ביזכות הפילטר את יכול גם לשים גם אגזוז לחץ טוב

התחיל החופש הגדול אה?

הלוואי ופילטר פתוח היה נותן כ"כ הרבה, המקסימום שהוא ייתן לך זה יניקה של אוויר חם יותר או נעילה הידרוסטטית כשהוא מותקן בצורה לא נכונה.

כדי לשפר מנוע בצורה שתתן תוצאה מורגשת ולא פסיכולוגית, צריך סכום גבוה יותר של כסף כנק' פתיחה במקרה שלך - רכב אטמוספרי.

יש לך כמה אפשרויות -

1. השתלה של מנוע 2.0 או קניה של קופה 2.0. עלות של לפחות פי 2 מהסכום שלך.

2. אתה נשאר אטמוספרי. אני הייתי שוקל קאמשפט חם יותר, שינוי מפות הצתה (צ'יפ), קיט יניקת אוויר אם יש לך מקום לזה בתא המנוע, וסעפת פליטה חדשה. זה ייתן לך תוספת יפה של הספק אבל בעלות גבוהה יותר ממה שציינת, מה שכן אם תתקין רק אחד מהחלקים האלו בלבד, תקבל שיפור זניח אם בכלל שלא יחזיר את העלות היקרה בכוחות סוס.

3. אתה מתקין טורבו. פרוייקט רציני יעלה לך לפחות פי 4 מהסכום שציינת וייתן לך כמה עשרות סוסים צוהלים עם אופציה להשתדרג בעתיד (גדישה גבוה יותר). שים לב שבמקרה שתרצה לגדוש יותר, תצטרך ככל הנראה לפתוח מנוע ולהחליף חלק מהחלקים למחוזקים ע"מ שהמנוע יעמוד בגדישה גבוהה יותר.

ועוד לא הגענו לשלב חשוב יותר שהוא שידרוג מערכת בלימה, צמיגים בעלי אחיזה גבוהה יותר ושיפור הנהג, כדי לעמוד בתוספת של כמה עשרות כ"ס בצורה בטיחותית וטובה.

4. האופציה האחרונה - לחסוך כסף לאחת האופציות שציינתי, או לרדת מפרוייקט כזה לגמרי

מתן

פורסם

כן אני מסכים עם מתן בקשר לעניין החלפת המנוע וממש לא מסכים בקשר לעניין הפילטר אבל בסדר אני לא יתחיל ויכוך

טוב אמנון יש עוד פיתרון אחד לעינין הכוח והוא קיט ניטרו שיכול להוסיף הרבה כ"ס אבל אני לא ממומחה לניטרו למעשה אני אחשב חוקר את נושא הניטרו ולדעתי ניטרו זה דבר מצוין:wink:

פורסם

כן כן שווה לשים פילטר וציפ אבל ניטרו יכול לתת הרבא יותר אבל הוכרוך ב טיפול רציני ואם המנועה חלש או ישן אז בשינוי מספר חלקים במנועה זה לא עניין רציני אבל זה משהו שחשוב להגיד

נ.ב אני היתי שם גם ניטרו וגם ציפ (ואם היה לי תקציב גבוה גם פילר) כי ציפ וניטרו יעילים יותר מ ציפ ופילטר

פורסם

שווה לך להלחיף למנוע 2 ליטר ועכשיו לבצע את השיפורים האלה .

פילטר טוב זה A.K.A או simota או k&n

לפני שאתה מוסיף כוח למנוע שלך אתה חייב לשדרג את מערכת הבלימה לבלמים חזקים יותר וצמיגים איכותיים שהם הקשר שלך לכביש.

אני גם התקנתי פילטר פתוח וגם אגזוז שיפור משמעותי -אין

חוץ מרעש יפה מאוד.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

כן זה נכון שצריך להחליף את הצמיגים ל חזקים יותר אך הבלימה לא משמעותית מישום שה הו לא מוסיף המון כוח מה שכן אם את תיבחר באפשרות הניטרו את צריך לשפר את הבלימה(דיסקים ובולמים יותר חזקים וגדולים) ואת הצמיגים .

פורסם

סבבה אבל אין ביכולתי להביא 2.0 אני רוצה לעבוד עם זאת אז אתה אומר שאין שיפור של מהירות הרכב אז בטח גם הצ'יפ לא כול כך ישנה אז מה כן ישנה ?????

צמיגים כבר שמתי וגם מגנז מהבחינה הזאת אני מסודר

פורסם

קודם כל ציפ כן ישנה הרבה אבל לדעתי קיט ניטרו זה ישנה הכי הרבה מבחינת מהירות כמו כן אתה צריך לקחת בחשבון את עניין הבלימה והצמיגים

פורסם
אז מה לא שווה לשים פילטר וצ'יפ???

וותר על הצ'יפ - העלות שלו יקרה והוא לא ייתן לך יותר מ2-3 כ"ס כשיפור יחיד ואטמוספרי.

פילטר אוויר - אם יש לך אפשרות להתקין אצלך ברכב קיט ייעודי למגאן קופה עם בידוד חום ושסתום למניעת נעילה הידרוסטטית, לך על זה, אם לא אתה יכול להסתפק בפילטר INBOX של KN או חברה דומה. רק קח בחשבון שזה לא ייתן לך שיפור למעט רעש יניקה בסל"ד גבוה ואולי כוח סוס צולע או שניים.

אגזוז - דוד אחורי ייתן לך רק רעש ויגרום לשוטרים לחפש אותך (אפילו שאין על מה).

ניטרו - ייתן לך 'שוט' רגעי של תאוצה, דורש מילוי לשימוש חוזר ויכול לפוצץ לך את המנוע בהתקנה לא טובה/קיט לא מתאים.

למיטב ידיעתי יש קיט רטוב וקיט יבש והכ"ס תלוי בגודל הדיזה.

ולאלכס -אל תרשום שטויות כי אתה טועה ומטעה אנשים, שב ותילמד ושיהיה לך נסיון עם שיפורים ולא רק בNEED FOR SPEED או דרך האינטרנט, תוכל להגיב לאנשים תגובות פרקטיות והגיוניות יותר. בגיל 17 ועם נסיון אפסי בנהיגה מעשית לא נראה לי שאפשר לייעץ למישהו, בלי לפגוע.. 8)

מתן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...