Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהטסו מאטריה

יונדאי גטס

ניסאן מיקרה

סיאט איביזה

סיטרואן C3

סקודה פאביה

פיאט גרנדה פונטו (עם גיר רובוטי - תבדוק שמתאים לך)

פיג'ו 206

פיגו 207

רנו קליאו

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צביקה

מדובר על רכב שני.

אני חושב שפותח השרשור כבר מקבל קיצבת ניידות על הרכב הראשון שלו, שלו מנוע גדול יותר, ולכן לא יקבל קיצבה על הרכב השני, וברור שנפח המנוע לא קובע כלום.

כוונתו לקנות רכב שתהיינה לו הוצאות החזקה נמוכות ככל האפשר, כי לא יקבל עליו שום הטבה, לא קיצבת ניידות ולא הלואה עומדת, ובמקרה הטוב ביותר ישלם אגרת רישוי קטנה.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

אני חושב שנשכח פה פרט קטן וחשוב...

הרכב החדש נקנה עם אחריות לשלוש שנים כל שאין כל צורך להתחשב בנתונים של עלויות אחזקה ולכן לדעתי אופציה מעולה היא פולו 1.6 או פולו 1.4 בגרסא הכי מהודרת שלה לא תעלה על הסכום עם כל התוספות האפשריות

פורסם
אני חושב שנשכח פה פרט קטן וחשוב...

הרכב החדש נקנה עם אחריות לשלוש שנים כל שאין כל צורך להתחשב בנתונים של עלויות אחזקה מה זאת אומרת????!!!!

ולכן לדעתי אופציה מעולה היא פולו 1.6 או פולו 1.4 בגרסא הכי מהודרת שלה לא תעלה על הסכום עם כל התוספות האפשריות

האם העובדה שלרכב יש אחריות,לא מצריכה טיפול שוטף (קטן וגדול ,תלוי בדגם)?

עלויות אחזקה כוללות טיפולים שוטפים,תידלוק,ביטוח,תיקונים נוספים מחוץ לטיפול השוטף

NDickler,אנא תסביר למה התכוונת

תודה

פורסם
צביקה

מדובר על רכב שני.

אני חושב שפותח השרשור כבר מקבל קיצבת ניידות על הרכב הראשון שלו, שלו מנוע גדול יותר, ולכן לא יקבל קיצבה על הרכב השני, וברור שנפח המנוע לא קובע כלום.

כוונתו לקנות רכב שתהיינה לו הוצאות החזקה נמוכות ככל האפשר, כי לא יקבל עליו שום הטבה, לא קיצבת ניידות ולא הלואה עומדת, ובמקרה הטוב ביותר ישלם אגרת רישוי קטנה.

אני מתכוון למכור את הרכב הנוכחי ובמקומו לרכוש רכב חדש

פורסם

חבל שהמטאריה כה דלה באיבזור,בשבועיים האחרונים ראיתי 4 רכבים כאלה,העיצוב המיוחד ממש מוצא חן בעניי

אולי ידוע על דגם מאובזר יותר של המטאריה שאמור להגיע לארץ ממש בקרוב ?

אולי למטאריה ישנן רמות גימור שונות? (נכנסתי לאתר ולא שמתי לכך לב)

פורסם

האם כדאי לבדוק גם את האופל קורסה דגם 2008?

אמנם מחירה מעל התקציב אבל הורדת המכס תודות לביטוח לאומי מאפשרות את רכישת הרכב

השאלה ,מהן עלויות אחזקת הרכב?

אם יש למישהו אופל קורסה ,אשמח לקבל פרטים על עלויות הטיפולים ועל צריכת הדלק

נ.ב

יש לי הרבה שאלות ,גםבהודעות הקודמות

נושא רכישת רכב הוא נושא כבד מבחינה כלכלית ולכן צריל לבחון את כל האפשרויות

סליחה על השאלות הרבות ותודה על הסובלנות :-)

פורסם

מר VALSHA היקר

הצלחת לבלבל אותי.

מצד אחד אתה אומר שמדובר על רכב שני, ואז כמובן אין מה להתחשב בהנחת המס בקניה ובקצבת הניידות.

עכשיו אתה מספר לנו שאתה מתכוון למכור את הרכב הראשון.

אם אתה מתכוון למכור את הרכב הראשון, עדיף שתעשה את זה לפני קניית הרכב שאתה מחפש.

ואז תקנה רכב לפי צרכיך, ותוכל להעזר ב"מתנות" שהמדינה נותנת לך.

וזה אומר, כנראה, רכב עם מנוע דיזל, כי בנוסף על ההנחה במס בקניה (וככל שנפח המנוע גדול יותר אתה זכאי להנחה גדולה יותר) אתה מקבל קיצבת ניידות גדולה יותר (כי זו תלויה בגודל המנוע), תשלם אגרת רישוי סמלית ללא תוספת הקנס על דיזל, ותקבל גם רכב חסכוני.

ואם המצב שונה, אז בכלל בלבלת אותי, ואשמח אם תבהיר את המצב.

תודה.

וקנה רכב עם תא מטען המתאים לכסא גלגלים (עדיף סטיישן) כי אתה קונה רכב ל-4 שנים הקרובות, ויתכן שתזדקק יותר לכיסא הגלגלים (איני ציני, אני חי עם אשה הרתוקה לכסא גלגלים).

בהצלחה

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

מצטער שבלבלתי אותך ואת חברי הפורום המנסים לענות ולעזור בבחירת הרכב.

התכוונתי לומר שהרכב יהיה השני שנרכש דרך ביטוח לאומי ואת הראשון אני מתכוון למכור כמובן.

לגבי רכבי דיזל ,בדקתי דרך אתר מסויים (אם אפשר ,אפרסם את שמו בהמשך) ומחירי רכבי הדיזל ממש ,אבל ממש גבוהים

מעל 150,000 ש"ח.

גם לאחר קיזוז נשאר סכום מאוד גבוה שאצתרך לשלם.

רכב הדיזל שבתנאי והיה מגיע עם תיבה אוטומטית (לא משנה הסוג,לא חייב אוטומטית קונבנציונלית) היה מתאים לי כמו כפפה ליד

הוא הרנו עם מנוע דיזל

מחירו 125,000 ש"ח ההלוואה בערך 50% נשאר 62,500 ש"ח ,אני מוכר את הרכב הראשון ונשאר לי ממש מעט להשלים.

אבל הרכב הנ"ל מגיע עם תיבה רגילה.

רנו דיזל מקבילה עם תיבה אוטומטית עולה 150,000 ש"ח

כסא גלגלים אני לא ממש צריך כי אני משתמש בו לעיתים רחוקות ,לרוב אני משתמש בכביים ובאדם נוסף שתומך בי

ולכן רכב סופר-מיני מתאים לי ואינו מהווה מגבלה מכל סוג שהוא.

נכנסתי לאתר של אופל וראיתי שיש להם קורסה עם ESP ושלל איבזור ב 119,000

כנראה שהאופל תיהיה יקרה לאחזקה,בכל זאת מדובר ברכב גרמני, או שאני טועה???

אחד המגיבים טען שמדובר ברכב חדש ונושא עלויות האחזקה (טיפולים) אינו מהווה שיקול בעת הרכישה,למה הכוונה???

תודה

פורסם

סליחה על הטרחנות, אבל עדיין לא הבנתי את נושא הרכב הראשון והשני.

אתה מתכוון לקנות רכב שני ואחר כך למכור את הראשון?

הרי אינך יכול לקבל הלואה עומדת מהביטוח הלאומי על מכונית שניה, ותוכל לקבל את הזיכוי מהמיסים רק אם תמכור קודם את הרכב הראשון ואחרי שתקבל את האישור מהמכס!

ובקשר לרכב: האם יש סקודה פאביה סטיישן דיזל אוטומטית? כי אם כן, זה נראה רכב שמתאים לך יותר מהקורסה. לקורסה תא מטען קטן (ומנוע בנזין קטן).

ולא הייתי מתעלם מנושא כסא הגלגלים. גם לאותן פעמים שתצטרך אותו, תא מטען ראוי יוכל לעזור.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

לפני 5 שנים קניתי רכב ראשון דרך ביטוח לאומי וכעט אני מעוניין להחליף את הרכב ברכב אחר

את ההלוואה שקבלתי אני לא צריך להחזיר ,רק את הפרשי הרישוי

לפני שאמכור את הרכב הנוכחי צריך למצוא רכב ראוי חדש

בעניין עלויות טיפולים,

היכן אפשר לברר את עלויות הטיפולים? האם אוכל לקבל מידע לגבי עלויות במוסך מורשה?

פורסם

אגב, נכה זכאי להחליף רכב כל 3.5-4 שנים.

לכן עדיף שבפעם הבאה תנצל את זכותך בזמן, כי הרכב המשומש שלך היה שוה יותר לפני שנה וחצי.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

טיפולים שוטפים אינם נכללים במסגרת האחריות, אלא רק תקלות שנובעות מפגם ייצור או בלאי בלתי סביר וכו'.

בסוכנות הרכב בוודאות יוכלו לענות לך על כל השאלות ספציפית לרכב שבאת לרכוש,

כולל עלויות של טיפולים שוטפים (קח הכל בגדר הערכה, תמיד יכול להיות משהו בלתי צפוי).

שיהיה בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...