Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכמה אנשים? כמה כסף יש לך? ידני או אוטומט

 

תפרט את הדרישות שלך מהרכב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מספר האנשים הוא 7 בשניהם המחיר זהה 151K ושני הדגמים אוטומט מכוניות זהות בכל מובן אני שואל מה יותר איכותי נוח ומשתלם ועוד מספר פרמטרים שאשמח לשמוע.

פורסם

לפי הבנתי והכירותי עם ה 5 7 אנשים מבוגרים/מתבגרים - לא יוכלו לשבת בנוח

את הפיקסו אני לא מכיר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם יש לך מדי פעם 5 נוסעים מבוגרים- שלול את ה5.

 

זה האוטו היחיד בעולם שיש לו 7 מקומות...רק שהוא מיועד ל4 נוסעים.

 

ותכל'ס,

לא רואה שום סיבה לקניה של ה5.

הפיקאסו-מרווח יותר,מאובזר יותר.

 

לפיקאסו בגירסת הליסינג-יש גיר רובוטי-בקש נסיעת מבחן כדי להתרשם,הגירסה האוטומטית יקרה בערך ב20K,ונותנת בנוסף פנסי ערפל ומגנזיום.

המזדה-חזקה יותר וזריזה יותר עם התנגהות ספורטיבית יותר.

 

את פנים האוטו במזדה-ממש לא אהבתי,והוא הסיבה כי לא קנינו אותה-פשוט הרגשה של אוטו זול וזול מאד.

הסיטרואן מאידך,נותנת הרגשה נעימה יותר ,הכל נעים יותר-מושבים,תחושה,הרגשה....רק שתצטרך לראות אותה כדי להתרשם מהנדסת האנוש,חלוקת הפקדים על ההגה/קונסולה למעלה.

supreb 2016 l&k 280 4*4

  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל לא היה מבחן השוואתי אבל לא משנה. כן בחנו את הפיקאסו אבל השוו אותו עדיין. לפי מה שאני יודע גם הפיקאסו לא מיועד ל7 בוגרים אבל הוא עדיף על ה-5 גם בחלק האבזור הוא עדיף ובחלק הכי חשוב לדעתי הוא הרבה יותר בטוח. עיצוב הוא עניין של טעם ואני אוהב אותו אני לא יודע איך הוא מתפקד מבחינת מנוע אבל שמעתי שהוא טוב מאוד.

×
×
  • תוכן חדש...