Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקון מים בגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי גולף V5 שנת 2000.

2 שאלות:

1. אתמול נדלקה נורית החום, עצרתי מיד את הרכב ומילאתי מעט מים רגילים שהיו ברשותי. זו היא הפעם השנייה שזה קורה בחדשיים. האם בגולף נאבדים מעט מים מדי פעם? (אין נזילות הנראות לעין).

2. אני רוצה למלא מים ירוקים במקום תערובת המים ירוקים/רגילים שיש כרגע. האם ישנה דרך לרוקן את המים מהמערכת? או פשוט להוסיף את המים הירוקים כמו שהם? :|

תודה רבה!

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
שלום לכולם,

ברשותי גולף V5 שנת 2000.

2 שאלות:

1. אתמול נדלקה נורית החום, עצרתי מיד את הרכב ומילאתי מעט מים רגילים שהיו ברשותי. זו היא הפעם השנייה שזה קורה בחדשיים. האם בגולף נאבדים מעט מים מדי פעם? (אין נזילות הנראות לעין).

2. אני רוצה למלא מים ירוקים במקום תערובת המים ירוקים/רגילים שיש כרגע. האם ישנה דרך לרוקן את המים מהמערכת? או פשוט להוסיף את המים הירוקים כמו שהם? :|

תודה רבה!

1. לא אמור להיות איבוד מים מהמערכת בשום רכב ולא משנה מאיזה תוצרת הוא! במידה ויש, משהו לא תקין ויש לאתר את מקור הבעיה.

2. יש לרוקן את כל הנוזל מהמערכת ולאחר מכן, להוסיף נוזל חדש ואיכותי.

פורסם

בגולף לא ממלאים מים ירוקים, אתה ממלא מים ורודים G12+ שאתה יכול לקנות בצ'מפיון ולערבב ביחס של 50 50

בכל מקרה אם נעלמים לך מים התופעה לא תקינה אם אתה לא רואה שום נזילות ויש לך את הידע והעיין לאתר כאלו אז תבדוק בתוך הרכב בצד של הנוסע ובצד של הנהג רטיבות מתחת לשטיחים של האוטו, כי כנראה יש לך נזילה מהרדיאטור חימום פנימי...

פורסם

כיצד מרוקנים את המים מהמערכת?

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

מביאים את הרכב לטמפרטורת עבודה כדי שהטרמוסטט יפתח, ואז מוציאים את הצינור התחתון של הרדיאטור, כמובן שתפתח את מכסה מיכל העיבוי למניעת וואקום....

אחרי זה אני בדרך כלל נוהג להתחיל למלא מים דרך מייכל העיבוי שהצינור עוד פתוח כדי לתת מעט שטיפה למערכת....וזה סוגר וממלא נוזל קירור

פורסם

יש ליד מקום העבודה שלי חנות חלפים (אוטו ציון ביהוד). אין להם את ה G12+ אך הם הציעו לי נוזל קירור של MAXOL (נוזל אדום/ורוד)

http://www.sasatech.com/product.asp?id=135

האם הוא דומה בתכונותיו? האם את ה G12+ ניתן להשיג רק במוסכי צ'מפיון (שמן הסתם המחיר יהיה גבוה שם). את הנוזל הנ"ל אני יכול לקנות במחיר של 34 ש"ח למיכל של 1.5 ליטר.

פורסם

ידידי היקר,

1. אך ורק נוזל מקורי G12 PLUS שמחירו בסביבות 50 שקלים עבור ליטר וחצי בצ'מפיון.

2. תקן תחילה את הנזילה ולאחר מכן רוקן ומלא נוזל חדש לפני שתגרום נזק לראש המנוע.

האם הרכב שלך הוא בעל נפח 1.8L טורבו ? זה חשוב לדעת מכיוון שהתהליך מעט שונה ממה שעתיד הסביר לך.

שלחתי לך הודעה בפרטי עם פרטים נוספים.

הנוזל שהציעו לך הינו תוצרת הארץ (קראתי את דף הנתונים)ולא עומד בסטנדרטיים של קונצרן VW ולכן רד מהנושא.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק קודם כל תודה,

קבלתי את המלצתך בה"פ :)

רכבי הוא V5 מנוע 2300 ללא טורבו. האם יש הבדל?

היכן ניתן עוד לקנות את הנוזל הנ"ל? האם יש באיזור ראשל"צ/יהוד/גדרה? (שם אני נמצא היום)..

פורסם

אני לא בטוח במאה אחוז אך עד כמה שזכור לי גם במנוע 2.3L יש פקק ריקון ליד הצינור התחתון של הרדיאטור.

ריקון

1. תמתין שהמנוע יתקרר(אין צורך לחמם את הרכב בכדי שהטרמוסטט ייפתח)

2. פתח את מכסה מיכל העיבוי

3. פתח את בורג הניקוז

4. פתח את הצינור התחתון שנמצא מתחת לקולר שמן מנוע

מילוי

1. סגור את הצנרת והפקק התחתון (בדוק שהאטם של הצינור תקין אולי תרכוש באותה הזדמנות אטם חדש)

2. מלא נוזל קירור ביחס של 50/50 מים ונוזל קירור עד לגובה המקסימום

3. סגור את מיכל העיבוי

4 תניע את הרכב ותעלה טורים ל-2000 סל"ד למשך 3 דקות ותמתין שהמאוורר יכנס לפעולה ובדוק את גובה הנוזל, במידה וחסר תוסיף.

לאחר שהמנוע התקרר בדוק שוב פעם את גובה הנוזל שהינו בין סימן MIN-MAX

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...