Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אתה עדיין שובר את הראש? הסאנדאון מגבר חזק ואיכותי ויש לו גם אחריות בארץ. למה לחפש בנרות סאונדסטרים אם יש לך כזה מגבר באותו המחיר עם אחריות? :roll: תמוה.

בכל מקרה, בהצלחה בבחירה!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני המלצתי לך ע"פ מה שביקשת , אבל אם אתה לא מסתדר , ובטוח שלא כי בשבילך 2500 ש"ח זה הרבה כסף , ואתה חושש שתטעה .

אני אומר לך עכשיו משהו , ואני יודע שהסיכוי שתעשה אותו הוא אפסי ,וכמו כן יתכן ואני אצלב כאן ע"י כול חברי הפורום , אבל בכ"ז .

אם אין לך כוונה לשים מערכת בסגנון של 15-20K עם בידוד של 10K , אני לא מוצא שום סיבה העולם לשלם על מגבר ארבעה ערוצים את המחירים האלו .

אני אמליץ לך לקחת מגבר ארבעה ערוצים של פייל , ואת המגבר מונו שלהם , ואתה מקבל מגבר ארבעה ערוצים לקומפוננט ומגבר מונו שיתן 1000WRMS "שקרניים" , אבל עדיין יתן לפחות 700 אמיתיים וכול זה במחיר של 2000 ש"ח .

אני לא חושב שיש מה לקנות יותר טוב למערכות פשוטות/בינוניות +

בברכה יהודה

פורסם

יהודה עלייך אני מתפלא, שאתה תקוע על הפייל האלה בזמן האחרון. למה? :shock:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני המלצתי לך ע"פ מה שביקשת , אבל אם אתה לא מסתדר , ובטוח שלא כי בשבילך 2500 ש"ח זה הרבה כסף , ואתה חושש שתטעה .

אני אומר לך עכשיו משהו , ואני יודע שהסיכוי שתעשה אותו הוא אפסי ,וכמו כן יתכן ואני אצלב כאן ע"י כול חברי הפורום , אבל בכ"ז .

אם אין לך כוונה לשים מערכת בסגנון של 15-20K עם בידוד של 10K , אני לא מוצא שום סיבה העולם לשלם על מגבר ארבעה ערוצים את המחירים האלו .

אני אמליץ לך לקחת מגבר ארבעה ערוצים של פייל , ואת המגבר מונו שלהם , ואתה מקבל מגבר ארבעה ערוצים לקומפוננט ומגבר מונו שיתן 1000WRMS "שקרניים" , אבל עדיין יתן לפחות 700 אמיתיים וכול זה במחיר של 2000 ש"ח .

אני לא חושב שיש מה לקנות יותר טוב למערכות פשוטות/בינוניות +

מגברים סיניים הוכיחו שהם חלשים, לא אמינים ולא איכותיים, בנאדם שרוצה מערכת טובה ומוכן להשקיע בה לא צריך לקנות פייל

אז יכול להיות שהטרנטולה זה יותר ממה שהוא יצטרך ושגם מגבר יותר זול היה מספיק לו, אבל מגברים שלא עומדים לפעמים בחצי מההצהרות שלהם, שמוציאים אחוז עיוות גבוה, מגברים שאחרי 20 דקות נסיעה נכנסים לפרוטקשיין זה לא מגברים למי שמוכן להשקיע 2500 שקל בהגברה שלו.

ישראל

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
יהודה עלייך אני מתפלא, שאתה תקוע על הפייל האלה בזמן האחרון. למה? :shock:

פייל זו לנזר , לא מבין מה המהומה למה לנזר פתאום לא טובה ?

גיא.

פשוט במחירים האלו זה פשע לא לקנות, כשכול מגבר מגיע לי לסטרטוספירה של מעל 2000 ש"ח (פעם היית קונה מגברים ב1000 וזאפקו וכאלו היית מגיע ל3000-3700 ), היום כול אלו שיש להם מיתוג , חושבים שיכולים לדרוש מחירים מההפטרה , אז במקרה הזה כן

מגברים סיניים הוכיחו שהם חלשים, לא אמינים ולא איכותיים מאימתי בדיוק פייל היא חברה סינית ? זה חדש לי , יש לך הוכחות ? אנה נמק והסבר , בנאדם שרוצה מערכת טובה ומוכן להשקיע בה לא צריך לקנות פייל למה מה יש לך נגד פייל ?

אז יכול להיות שהטרנטולה זה יותר ממה שהוא יצטרך ושגם מגבר יותר זול היה מספיק לו, אבל מגברים שלא עומדים לפעמים בחצי מההצהרות שלהם, שמוציאים אחוז עיוות גבוה, מגברים שאחרי 20 דקות נסיעה נכנסים לפרוטקשיין זה לא מגברים למי שמוכן להשקיע 2500 שקל בהגברה שלו.וואו ?!!!! לנזר/פייל נכנסים לפרוטקשיין אחרי 20 דקות נסיעה ? זה חדש לי

ישראל

היה לי מגבר לנזר ונסעתי איתו עם ווליום גבוה נסיעות מהדרום לצפון ובחזרה , ובימי שרב קייציים , ומעניין לי הוא לא נכנס לפרוטקשין , אז למה אצלכם כן ?

אני לא חושב שבמערכות כמו שקונים כאן יש סיכוי ולו גם הקטן ביותר שתוכלו לשמוע ברכב את אחוז העייות ההיסטרי שמגיע ל1% , כאשר הר"ד שלכם מוציא מההגברה שלו 5%

אם הוא היה קונה מערכת כמו עופר/אייל ו/או קומפוננט של גנסיס ו/או רכיבים כמו שאני תכננתי לרכוש , ועושה איטום מאסיבי , הייתי אומר שהן הרכיבים והן רצפת הרעש של הרכב מצדיקה מגבר טוב יותר . אבל באיכות הרכיבים שקונים כאן העדיפות היא לHU יותר טוב ולקומפוננט יותר טוב , מאשר לזרוק את הכסף על הגברה של מותגים , טובים ככול שיהיו .

ואתם יודעים מה , לקחת מגבר כמו אלו שהוזכרו כאן ולגשר אותו , יתן את אותו עיוות (ואולי יותר) מאשר לקחת מגבר ארבעה ערוצים לקומפוננט ולתת לסאב מגבר מונו ייעודי שיכול לתת לו כמה "מיץ" שהסאב ירצה

אני מודע לזה שמידיעה שיש לי "פייל" ולא פייז/סאנדאון/וכו' יכול להיות הבדל פסיכואקוסטי , אבל לא יהיה הבדל אקוסטי אמיתי , ואם הוא ינצל את ה500-700 ש"ח לשידרוג הקומפוננט/סאב/HU הוא יקבל שינוי אקוסטי יותר טוב .(כמובן שעליו לדעת שיתמודד עם מה יש לך פייל?!!! השתגעת?!!! המערכת שלך לא יכולה להיותSQ אמיתי :lol:)

אבל במבחן התוצאה אני חושב שזה יהיה יותר טוב

בברכה יהודה

פורסם

לא עדיף לקנות מגבר טוב מהתחלה מאשר להתעסק בשידרוגים כל החיים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא צריך לקחת את הדיון הזה למקום אחר ממה שהוא .

הבחור ציין שהוא רוצה לקנות מגבר.

ציין תקציב.

וביקש עזרה בלקנות מגבר מתאים.

בעניין המגברים , יש הבדלים בין מגברים וזה בכלל לא שאלה. גם לי היה לנזל פעם , וגם לי הוא לא התחמם , אבל זה אומר שהוא ברמה של מגבר כמו האלפיין או הפייז ? לא , הוא לא. נכתב פה בפורום אין סוף ביטים בהקשר לכך שמגבר הוא מוצר שלם וההתיחסות של וואט זה וואט וההסתכלות רק על העניין של ההספק שהוא מוציא כגודל בערך מוחלט היא נכונה במיקרו אבל לא במאקרו. בפועל למגבר יש משמעות.

אני תמיד חושב שעדיף לקנות מוצר במחשבה כזו , שגם כאשר נרצה לשדרג הוא יתאים לנו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
לא צריך לקחת את הדיון הזה למקום אחר ממה שהוא .

הבחור ציין שהוא רוצה לקנות מגבר.

ציין תקציב.

וביקש עזרה בלקנות מגבר מתאים.ואם תשים לב נתתי לו עזרה כפי שהוא ביקש , היות והוא כבר פנה לכיוון של מגבר לסאב , אזי הצעתי לו לחלק את זה . כי אני מבין שיש לו תקציב מוגבל , ולא בטוח שיבוא לו לשדרג לרמות שלך למשל

בעניין המגברים , יש הבדלים בין מגברים וזה בכלל לא שאלה. גם לי היה לנזל פעם , וגם לי הוא לא התחמם , אבל זה אומר שהוא ברמה של מגבר כמו האלפיין או הפייז ? לא , הוא לא.תגיד עופר אם היה לך פולס או אוביישן או משהו דומה , אתה בטוח שבסביבה של הרכב היית שומע הבדל ? נכתב פה בפורום אין סוף ביטים בהקשר לכך שמגבר הוא מוצר שלם וההתיחסות של וואט זה וואט וההסתכלות רק על העניין של ההספק שהוא מוציא כגודל בערך מוחלט היא נכונה במיקרו אבל לא במאקרו. בפועל למגבר יש משמעות.

אני תמיד חושב שעדיף לקנות מוצר במחשבה כזו , שגם כאשר נרצה לשדרג הוא יתאים לנו.

אני אגיד את זה ככה , אני אחד שחושב שיש הבדל בין מגברים , ולא רק זה אלה מוכן גם להשקיע בזה. יש לי בבית PRE של טרילוגי (אם מישהו מכיר ויודע על איזה רמה מדובר ) , כך שמערכות היי אנד שמעתי ואני יודע הרבה .

הבעיה היא שמכונית עם רף הרעש שלה , אלא אם כן אתה עושה איטום די מסיבי וקונה רמקולים מספיק טובים שיכולים להוציא את כול ה"מיץ" ממה שלפניהם , אזי כדאי ללכת על מגברים מעולים . אבל אתה מדבר על מערכות כמו שיש לך לאייל ולעוד מס' קטן של חברי פורום. רוב האנשים לא ישדרגו את המערכת שלהם לרמות כאלו . ולרוב האנשים לנזר זה מספיק טוב .

זו דעתי כמובן

ואליקו , תגיד אתה ,אם לא היית הולך על ציוד כמו שלך ,ולא היית יודע שאתה תשדרג מערכת לכיוונים של עלויות מטורפות כאלו, גם אז היית שם סכום כזה על מגבר אחד ? בא נגיד שהתקציב הכללי שלך למערכת יהיה בן 7-8K , ואתה יודע שבחיים לא תשדרג ליותר מ10-12K ? גם אז תקנה מגבר ארבעה ערוצים ב2500 ש"ח ? או שאז תחליט שכדאי לקחת את העיצה שלי?

אתה ועופר שוכחים שרוב האנשים באים הנה לקבל עיצה על מערכת , ואנחנו מדברים על SQ ואנשים קונים ציוד , ואח"כ הם אפילו לא יכולים להצדיק באיכות סונית למה בדיוק הם קנו ציוד ב15K , כששהתקנה/איטום/נכונות שידרוג מתאימות למערכות של 5K עד 7-8 במקרה הטוב .

ואתם יודעים מה ? יש עוד בעיה , אני ואתם נקנה ציוד ב10K אבל הוא יהיה ציוד שישמע כמו ציוד שבנאדם שלא כ"כ מבין יקנה ב20 , ואז נשדרג , הוא יקנה ב20 , יעשה התקנה ואיטום שלא מגיעים גם למערכת SQ ב5 (לפי דעתי) , וכולם יודעים כמה תרדים נפתחו כאן על מחירם השערורייתי של התקנות , ואז מה ישאר ? שהצענו לו פיל לבן שהוא לא יכול להנות ממנו . כמו שהיה נהנה אם היינו מציעים לו משהו טוב בכמעט אותה מידה אבל זול יותר

בברכה יהודה

פורסם

חזרתי מאלי מערכות (התקנתי את כל המערכת מחדש, למי שמתעניין...)

יש לו את הטרנטולה המדובר אבל המחיר הוא מעל 2500 ש"ח, לפרטים נוספים יש לפנות אליו ישירות (טלפון בגוגל או בפרטי).

לגבי המגברים, אני סבלתי והפסדתי הרבה כסף בגלל מוצרים "מהסוג הזה", ואין לי כל כוונה לחזור ולרכוש מוצרים כאלו, אם אני משקיע, אני רוצה לדעת שיש לי מגבר שלא יתקלקל מהר (כמו שקרה לי) שיהיה איכותי ולא יוציא זמזומים ורחשים (כמו שקרה לי) ושלא ייפול מההצהרות שלו (שוב, כמו שקרה לי).

אני מוכן להתערב שאם הוא ייקח מגבר של פייל ומגבר טרנטולה המערכת תישמע שונה לגמרי (נגיד מערכת בסביבות ה- 7-8K)

ואני לא ארחיק לכת, לי יש קראנצ' וקיקר שמוצהרים אותו דבר, אין מה להשוות בכלל.

לגבי הנכונות להשקיע בהתקנה/איטום זה זה רף שצריך להעלות ולא להוריד את הרכיבים בהתאם לרמה הקיימת, איטום בא בנוסף ולא במקום, ואם מדברים על נכונות לשדרוג, אפשר לקנות מגבר ואח"כ לאטום, וזה עדיף על לקנות מגבר פשוט (מילה עדינה) ולאטום ואח"כ להיפטר מהמגבר ולקניות משהו ברמה יותר גבוהה.

זו לפחות דעתי, בפורום הרעיון הוא לשמוע דעות אחד של השני ולעשות דברים על סמך ניסיון של אחרים, פרשתי לפניכם את הניסיון המר שלי עם מגברים סיניים/פשוטים/לא ממותגים. על הרמקולים ההפשוטים אני לא אדבר בכלל כי נראה לי שכולנו תמימי דעים בנושא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני מודה לכולם על העזרה !

האמת היא ש2500 זה באמת הרבה כסף ורק בגלל זה אני חושב 15 פעמים אם לקנות ומה לקנות.

אני יכול לקנות מגבר גם ב 500 ש"ח אבל לא בא לי להתעסק עם מגברים עלובים שעשויים מחומר זול ולא בא לי להתעסק עם שדרוגים ולמכור ולקנות בסוף תאמין לי שזה ייצא קרוב ל 2500 ובגלל כל ההחלפות אני לא יהנה. אני מעדיף להשקיע את ה 2500 ש"ח האלה פעם אחת ושהמגבר יתאים לי ויחזיק לי לפחות כמה שנים טובות בלי החלפות ובלי כאבי ראש.

תודה רבה לכולם :-)

פורסם

בעניין המגברים , יש הבדלים בין מגברים וזה בכלל לא שאלה. גם לי היה לנזל פעם , וגם לי הוא לא התחמם , אבל זה אומר שהוא ברמה של מגבר כמו האלפיין או הפייז ? לא , הוא לא.

תגיד עופר אם היה לך פולס או אוביישן או משהו דומה , אתה בטוח שבסביבה של הרכב היית שומע הבדל ?

יהודה בדיוק על זה דיברתי. צאו מהמחשבה ומהקיבעון בגישה לגבי המגבר בכך שהוא "רק מגביר". אנחנו לא חיים בעולם אידיאלי. ושמדברים על איכות של מגבר מתיחסים לתוצאה הכוללת. שאני אומר שלנזר לא ברמה של אלפיין זה לא אומר שאלפיין לוקח את הגל סינוס והופך אותו לגל סינוס איכותי יותר. אבל מגבר איכותי יותר אומר הרבה דברים כמו :

אמינות בהצהרות , איכות בניה , בקרת איכות , יכולת קירור טובה יותר , קרוס איכותי יותר , איכות בניה בהקשר של ספיחת רעשים , אמינות לאורך זמן , יציבות בהתנגדויות שונות , שירות טכני במידה וצריך , שמירת ערך , צריכת חשמל אחריות ועוד ועוד . אני חושב שהנקודה הובנה. אם תסתכל על הדברים האלו , ויש עוד אלו סתם קפצו לי לראש , תראה שאלו דברים שמשפיעים באותה מידה על הייבריד ועל פולס.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
למה אתה עדיין שובר את הראש? הסאנדאון מגבר חזק ואיכותי ויש לו גם אחריות בארץ. למה לחפש בנרות סאונדסטרים אם יש לך כזה מגבר באותו המחיר עם אחריות? :roll: תמוה.

בכל מקרה, בהצלחה בבחירה!

גיא.

שאלה לי אליך

איך המגברים האלו, ומהיכן ניתן לרכוש אותם?

עריכה:של חברת סאנדאון כמובן

פורסם

ברוב המקרים למי שיש אוזן ברמה "בינונית" ומעלה, בהחלפת מגברים בהחלט ישמע שינוי בחלק מתדרי הצליל, ולעיתים באופי הסאונד כולו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...