Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא היי אנד רציני אבל חשובה לי האיכות מאוד !

אני כבר לא יודע מה לעשות השתגעתי !

יש Sundown audio, SSL, Soundstream. כמה רוצים עליו ?זה לא נגמר !!

ה Soundstream 960.4 לא מצאתי חנויות בארץ וכנראה שהוא יעלה פה הרבה. זה מתסכל !תייבא אותו מחו"ל , הוא יעלה לך מחנויות טובות כ2250 ש"ח כולל מיסים ומשלוח

אני צריך פסיכולוג כבר :?

בשביל מגבר לרכב לא צריך פסיכולוג. פשוט תחליט ותקנה וזהו

בברכה יהודה

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון ! זהו אני מתיישר עכשיו !

ה Sundown עולה כ 2400 ש"ח בארץ. ועכשיו בדיוק בדקתי את ה Soundstream והוא יעלה כ 2200 כולל מיסים ומשלוח.! לאיזה חנויות טובות אתה מתכוון ? ואיזה מהמגברים עדיף ? העלתי דפי נתונים של שניהם.

תודה !

1.JPG

2.JPG

פורסם

האם שקלת את נושא האחריות והשירות שתקבל למגבר?

יש הבדל מאוד קטן בין מחירי המגברים , ואני לא אכנס להבדלים הטכניים בינם

אבל לא תמיד ייבוא מגבר מחו"ל משתלם.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נכון ההבדל הוא יחסית לא גבוה אבל ה Soundstream חזק ואיכותי יותר לא ?

וה Sundown אם אני קונה אותו אז אני קונה מהמרכז וגם חס וחלילה אם יש בעיה בשביל זה קצת סיפור לדאוג להחזיר אותו לתיקון. חוץ מזה, מגבר זה לא משהו שמתקלקל סתם ככה במיוחד לא עם התקנה נכונה לא ? אבל זה לא אומר שלא צריך שתיהיה אחריות למקרים שאלוהים יודע מה.. השאלה אם ההבדל בין המגברים הוא גדול ?

פורסם

הייתי מציע לך לערוך חיפוש ישנם כמה חברי פורום שבידם מגבר טרנטולה של SOUNDSTREAM וישנם חברי פורום עם מגברי SUNDOWN. שווה לשמוע את ההתרשמות שלהם מהמגברים ואלי לנסות להגיע למפגש ולשמוע אותם בפעולה ולהחליט. כי אחרי הכל כל מגבר שתלך עליו עם לא תשמע אותו לפני יש מצב שתתחרט למרות שזה לא כמו אלמנטים שהשוינם ברור ברמה גבוהה יותר אבל עדיין כמו שרשמתי בהתחלה ישנם אנשים שאוהבים את הסאונד שמגברי JL מוציאים וישנם כאלו שלא וכנ"ל לגבי כל המגברים. כפי שאומרים למטבע תמיד יש שני צדדים.

פורסם

אם אתה נכנס להשוואה כזו בין שני המגברים ,אז לא ,הסאונדסטרים לא יותר חזק.

אם תסתכל שוב בדפי נתונים ,אתה תראה שהסאונדסטרים מוצהר ב 14.4V , אמנם לסאנדאון זה לא רשום ,אבל ההצהרות שלו הם על 12V. כלומר, הוא גם עומד על 120 אראמאס בערך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני חושב שההתעסקות שלך בנוגע להבדלים בהפסקי המגברים היא לא נכונה. ההספקים של המגברים דיי דומים. מעבר לכך ביחס לרכיבים שאותם אתה הולך להגביר אין לזה משמעות , שניהם דיי והותר חזקים וללא ספק יתאימו לדרישות שלך.

גם מבחינת איכות שמע , אני חושב שלא תשמע הבדל ביניהם , מדובר במגברים טובים , פחות או יותר באותה הרמה והספקים וההבדלים באיכות השמע יהיו זניחים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
פיוניר גם נחשבת ל HI END , בתחום הדולפינים :lol:.

אני אוהב מגברים אירופיים אבל אם היתי צריך לבחור מבין אלו אז ה JL.

א. לפיוניר יש מוצרי היי אנד אבל רובם לא נמכרים בארץ - יש מוצרים של פיוניר ברמה מאוד גבוהה.

בארץ אפשר אולי למצוא רק HU ברמה גבוהה שלהם.

ב. לכל ארבעת החברות שצויינו כאן יש מוצרי היי-אנד ועוד לאוהבי הSPL שבינוני MTX צריכה לגרום לכם לרייר לא מעט - גם בתחום הסאבים וגם בתחום ההגברה.

ג. JL וMTX וסאונדסטרים - חברות אמריקאיות. היתרון של מגברי JL - עובדים בכל התנגדות אבל הרבה פעמים דווח כאן בפורום על חוסר התאמה בין מגבר של JL לסאבים של חברות אחרות.

MTX - לא נמכר בארץ כמעט - אין ממש אמא ואבא - המגברים שלהם מעולים!

סאונדסטרים - חברה טובה מאוד בתחום ההגברה.

ALPINE - אין הרבה מה לאמר, אין צורך גם - אבל יש לחברה הזאת לא מעט מתחרים ובהרבה מקומות החברה הזאת נלחמת ראש בראש עם קלריון ואקליפס בייחוד בפורום שלנו.

אני הייתי מלבט בין הMTX לאלפיין - יש להם נטיה לצליל חם יותר ויגידו כל החברים לגבי זה שהגברה לא משנה את הצליל, הגברה לא - מגבר כן (יש לו עוד רכיבים שיכולים להשפיע על צליל חוץ מהגברה וזה כבר דובר רבות).

הדבר שקצת מתסכל אותי זה שבכל פעם ששמעתי מגבר של סאונדסטרים - הרמקולים תמיד היו פוקל או MBQ או ETON או סאונדסטרים - עוד לא יצא לי לשמוע מגבר כזה עם רמקולים של מורל או DLS או כל חברה אחרת מהמועדון השני. אז אני לא ממש יכול להעיד מנסיון על האופי שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן אבל לא מצאתי הרבה דעות על המגבר הזה של אלפיין. מישהו פה בפורום שהיה לו את המגבר אמר לי שהוא מגבר סביר ולא יותר.

בגלל זה ירדתי ממנו ואני מתלבט בין Sundown SAX 4 100.4 לבין ה Sounstream TRA960.4. הבנתי שעדיף לי כבר לקנות את ה Sundown בארץ בגלל האחריות כי אם אני קונה את ה Soundstream אז אני קונה מחו"ל. חוץ מזה, אמרו פה שהמגברים הם באותה רמה. יש מישהו ששמע את שניהם ויכול לתת דעה ?

פורסם

וזאפקו , זאפקו איבדו את זף ועקב כך מסתבר שהם לא יכולים ליצור מגברים מעולים במחיר נורמלי , אבל הם רוצים משהו חדש וזול יותר (כי לא יתכן שתמכור מגבר ב1K$ כשזד אודיו מוכרת מגבר ב450 שכנראה יותר טוב ), אז הנה יש

בחברות האמריקאיות יש שני מתכננים של מגברים שרק המוצרים שהם תכננו שווים את הכסף , כשהם עזבו חברה , שום חברה לא התאוששה מזה , וזה כולל את PG את זאפקו ועוד כמה ששכחתי את שמותיהן

מעניין לדעת על אילו סדרות/דגמים של zapco אתה מדבר?

פורסם

אני עדיין חושב שמבחינת תמורה למחיר ב 2500 ש"ח המגבר הכי טוב בקטגוריה זה ה RS4 של פייז.

4X100 . או 2X325 .

איכותי.

טוב.

אחריות.

גרמני.

בתור סכום אמצע , כי זה בדיוק בין היקרים לזולים , זה המגבר הכי משתלם.

זו דעתי.

פורסם

שאני חושב על זה, אולי אפשר לקחת שני מגברים.

מגבר אחד של שני ערוצים לזוג רמקולים, ועוד מונו לסאב. שניהם בתקציב של עד 2500 ש"ח ?

או ש 100.4 Sundown או כל מגבר 4 ערוצים ברמה יהיה בחירה טובה יותר ? או שזה לא משנה ?

אני שואף לכמה שיותר איכותי. אבל לא שהסאב ידפוק יפה עם המונו והרמקולים ישמיעו לי זוועות.

מה דעתכם ?

תודה רבה רבה !

פורסם

לגבי הסאונדסטרים בארץ, אני כמעט בטוח שאתה יכול למצוא אותו אצל "אלי מערכות" בראשל"צ, אני אבדוק את הנושא ואחזור מחר עם תשובה

בכל מקרה אני גם חושב שמונובלוק ומגבר 2 ערוצים הם רעיון טוב יותר מפני שבמונובלוק רמת הדיוק של הסאב תהיה גבוהה יותר (אם אתם משווים סדרות או לפחות חברות דומות)

אבל ! ! !

קשה לי להאמין שתמצא מגבר 2 ערוצים ומונובלוק ב- 2500 שקל בלי להתפשר על החברה (=> איכות)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תקנה כבר את הטרנטולה, אתה באמת לא צריך יותר מזה. אני לא חושב שההבדל בין מונו למגבר כמו טרנטולה מבחינת הסאב הוא משמעותי עד כדי כך שתוכל לזהות אותו. בהמשך תוכל להוסיף מגבר קטן ואיכותי לטוויטרים ולעבור לבי-אמפינג. זאת לא החלטה שמקבלים במשך חודשים. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות זה שלא תהיה מרוצה ממנו (בינינו, סיכוי נמוך ביותר). לא מרוצה? תמכור! מגבר איכותי יעוף במחיר טוב. אין לך מה להפסיד, תקנה מגבר וסגור את העניין.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

טוב אז הוחלט מגבר 4 ערוצים.

srool אודה לך אם תחזור עם תשובה !

אם אפשר להשיג את ה Soundstream בארץ במחיר שלא עולה על 2500 ש"ח אני אקנה אותו. אם לא אז כנראה שה Sundown תיהיה הבחירה הכי טובה בשבילי .

• תוכן חדש...