Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

הבהרה קטנה - אני לא מחפש בטרייד זה המלצות למקעקעים.

כבר המון זמן מתגבש לי רעיון לעשות קעקוע ועכשיו אני ממש שלם עם זה.

כיצד בוחרים מקעקע? אם אני שואל אנשים, אני כל הזמן שומע המלצות על אנשים טובים (כנראה שיש יותר ממוכשר אחד בארץ).

הקעקוע שאני מעוניין לעשות הוא דיוקן של סבא שלי ז"ל ושל סבתא שלי ביחד, ז"א לא קעקוע "רגיל" של נחש, צמידים למיניהם וכו"... (הקעקוע יהווה בשבילי המון משמעות סמלית).

דבר נוסף, אני מעוניין לעשות את הקעקוע במעלה היד הימנית (ותסלח לי המורה שהייתה לי לביולוגיה בתיכון, על זה שאני לא יודע את שמם של חלקי גוף האדם) , הבנתי שזהו המקום הכי פחות כואב בגוף, האם זה נכון? אני כותב כאן בתור אחד שעדיין מתנהג כמו ילד קטן כשהוא מקבל זריקה או עובר בדיקת דם.

נ.ב

כמובן שאי אפשר לדעת, אבל סביר להניח שזה יהיה הקעקוע היחידי שלי בחיים.

פורסם

הי,

בתור אחד שנושא על גופו בגאון מס' קעקועים, אני יכול להגיד לך שכדי לבחור מקעקע צריך קודם כל המלצות של אנשים שאתה סומך עליהם, לאחר מכן יש לגשת למקעקע כדי לראות את הסטודיו/הציוד שלו, את צורת העבודה שלו ואם ניתן אז גם אנשים שהוא קיקעקע - עדיף שיעבור מספיק זמן כדי לראות איך איכות העבודה החזיקה. יש מס' לא מבוטל של מקעקעים טובים בארץ. היכן אתה גר? בקשר לכאב, הוא מורגש אך ניסבל וניתן להתרגל אליו. בכל מקרה, האיזורים הפחות כואבים הם הכתף והשכמה- איזורים שלא צמודים מדי לעצם (על עצם זה כואב...) וכן במשך חייך איזורים אלו היו חשופים לשמש/ כפות שהורידו לך וכו' כלומר העור אינו רגיש מדי.

שאלות נוספות והמלצות ספציפיות אוכל לתת בפרטי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין בררה- צריך להסתכל על עבודות שעשו המקעקעים השונים ולהחליט לבד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בתור אחד עם 7 כאלה.

אני מאוד אבל מאוד לא ממליץ לך לעשות דיוקן ביד, עם הזמן האזור הזה של הגוף משתנה רבות, ודווקא דיוקן עם הזמן נהרס.

דיוקנים עושים בעיקר על החזה.

לגבי כאב, האזור הכי כואב שגרם לי לא מעט סבל הוא האזור באמצע של החזה לכיוון הבטן.

מפתיע אבל האזור הכי פחות שכאב לי הינו האזור עם הוורידים ליד המרפק ביד ( מאיפה שתמיד לוקחים בדיקות דם).

בכל מקרה, מקעקע בוחרים לפי העבודה שהוא עושה, המלצות, ולפי וותק.

אם תהייטה מעוניין אני יכול להפגיש אותך עם מקעקע תותח בחיפה, שנמצא בעסק כבר הרבה זמן ומוכן להשקיע יום שלם על עבודה העיקר שתצא יפה.

אגב.. בהצלחה!

• תוכן חדש...