Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה

יש לי פז'ו 205 משנת 89'. עקב בעיות התחממות, במהלך השנה האחרונה הוחלף לה רדיאטור ומע' צינורות (צינור שמחבר בין הרדיאטור לטרמוסטט, וצינורות חיצוניים נוספים של מע' הקירור - אני לא יודע בדיוק אילו צינורות אלה).

הצינורות שציינתי הוחלפו לאחר שהרכב התחם שוב, ונאמר לי שעכשיו, על פניו הכל בסדר אולם לפני שבועיים התחמם האוטו שוב (אני לא חושב שזה אשמת המוסך כי לדעתי הפעם זאת הייתה המשאבת מים) ואז שבדקתי שמן ראיתי את מה שקיוותי שלא אראה... קצף לבן והרבה.

אני אקצר...האם שווה לי לתקן את האוטו ולנסות למכור או לתת אותו לפירוק עבור 700-500 ש"ח (אלה המחירים שכמה מקומות שמתעסקים עם רכבים לפירוק אמרו לי)

אני אציין שהטסט יפוג בסוף אוגוסט ומבחינה קוסמטית האוטו לא הכי יפה.

תודה לכם מראש,

אלדד

פורסם

שלום לך.

לפי דעתי האישית זה מאוד תלוי.

כמה שווה הרכב במחירון?

מה עלות התיקון?

האם ישנם דברים נוספים שיש לתקן?

לדוגמא:

אם הרכב שווה 4000 שקלים,עלות התיקון היא 1000 שקלים וריאלי שיקנו אותה ב2500 שקלים לצורך העניין, הרווחת 700 800 שקלים מול מגרשים שיקנו אותו ב700 800, אני אישית לא הייתי מוכן להפסיד 700 800 שקלים והייתי מתקן את הרכב אבל... כמובן זה הכל עניין של בן אדם ומה הוא מוכן לעשות.

מקווה שנתתי לך נקודה למחשבה.

יום טוב.

פורסם

השאלה המרכזית כאן היא האם אתה מעוניין להחזיק ברכב עוד זמן רב (מעבר לשנה?).

אם כן והרכב לא עושה צרות נוספות, שווה להשקיע 2000-2500 ש"ח בראש מנוע (כנראה אם הבנתי נכון) ולהמשיך להחזיק ברכב עוד שנתיים -שלוש.

אני למשל החלפתי שנה שעברה ברכב מנוע +משאבת ברקס+מצבר סה"כ 8000 ש"ח והרכב שלי היה שווה 26K .

כיוון שהחלטתי להמשיך להחזיק בו לפחות עוד שנה -שנתיים והנזק היה בלתי הפיך ואי אפשר היה למכור את הרכב לבן אדם פרטי (לפירוק לא משתלם),אין מה לעשות .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תיקון מקצועי ואיכותי של הרכב שלך יכול להגיע ל3000 ש"ח במקרה הגרוע.

האם זה שווה? יש רכב טוב יותר שאתה יכול לקנות תמורת 4000 ש"ח?

בכל מקרה, אם תרצה למכור את הרכב לפירוק שלח לי הודעה פרטית. אולי אני אוכל לעזור לך להרוויח עוד כמה שקלים עליו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...