Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא נחרש ועשיתי חיפושים והאמת אין תשובה מדיוקת וברורה , עכשיו הרכב שברשותי אימפרזה 1.6 אוטומט 04 התיבת הילוכים בנויה מ123DNRP נכון להיום בכבישים מהירים לפני רמזור או עצירה אני מאט ע"י הורדת הילוך 3 2 1 בהתאם למהירות הרכב השאלה שלי האם זה בריא לגיר (הגיר אינו טיפטרוניק) והאם הרכב שותה או חוסך יותר דלק , אם אפשר תשובות ספציפית לגבי התיבה הזאת תודה לעונים!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

בשביל האטה יש בלמים!

המנע מהזזה מיותרת של תיבת ההילוכים,מאוד לא בריא לתיבה והתיקון הוא יקר יחסית להחלפת רפידות.

FIAT BRAVO

פורסם

תודה רבה, עכשיו למבייני סובארו ישנו כפתור pawer ו hold על יד התיבה אני יודע שהפוואר גורם לדוושת הגז להוריד הילוך מהר יותר וכמובן לשתות יותר דלק אבל לגבי ההולד ברב הרכבים שנהגתי ההולד מוריד הילוך ואז מאט בצורה אוטומטית אצלי כלום יש צורה של שלג על הלוח שעונים כשהו נלחץ והרכב לא מגיב רציתי לדעת מה תפקידו של בכפתור.? תודה לעונים שוב ואליי יישנם תשובות אחרות לגבי השאלה הקודמת?

!Blue Subaru Impreza

פורסם

כשנורית השלג נדלקת, התיבה שלך דואגת למנוע האצה מהירה של הרכב, אין צורך בשימוש בכפתור זה בארצנו, הפעולה נועדה למדינת אשר בהן יש קרח ושלג על הכביש כדי לא להחליק.

FIAT BRAVO

Guest תמיר .א.
פורסם

מצב שלג מתחיל את הנסיעה בהילוך 2, כך שהרכב לא יחליק.

אצלי ברכב פולקסווגן וונטו 97, כאשר נימצאים בעצירה מהירה או בירידה, ולוחצים על הדוושת הברקס הוא מוריד הילוך אוטומטית, והרכב עוצר גם בעזרת המנוע.

אם הרכב לא עושה את זה אוטומטית, פשוט אל תתעסק, כמו שאומרים יותר זול בלמים מאשר בעיות עם גיר.

תמיר

• תוכן חדש...