Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה \ בוקר טוב לכל חברי הפורום מבקש את עזרתכם במציאת רכב אוט' תקציב כ- 30K לפי הפרמטרים הבאים

אמינות

צריכת דלק

נוחות

אחרי שיטוט מעמיק הבנתי שאתם לא מפרגנים ליונדאי אקסנט אשמח לדעת למה? ומה אתם מציעים במקום?

אני מחפש שנתונים 99-01

תודה מראש

פורסם

לא יודע לגבי יתר המתמודדות

אבל אמא שלי שנים עם יונדאי והרכב מגלה אמינות מעולה.

אחרי אקסנט 97 שהחזקנו מס' שנים, הרכב לא ידע מוסך מעולם (למעט טיפולים) עברנו לגטס.

תקף אך ורק לגבי הידניות, התיבה האוטומטית גרועה.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אםבסכום הזה אתה בכיף לכול להביא פונט וידנית 60 או 80 כ"ס שנתון 99-01, חסכונית ביותר, מאובזרת ולא פחות אמינה וסחירה מהאקסנט אם כי קטנה במקצת...

אני אישית חושב שאקסנט ידנית היא אופציה ראויה בהחלט ויש גם גירסת אסטים מאובזרת יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה לעונים אבל החיפוש הוא אחרי רכב אוט' והשאלה היא למה לא אקסנט אוט'?

כמו כן ראיתי היום דייטסו YRV מה דעתכם על הרכב הזה (אוט' שנת 01 ) ?

פורסם

התיבה האוטו' של יונדאי בשנים הנ''ל היא החסרון הבולט של הרכב

לא מתקרבת באף פרמטר לתיבה יפנית או בכלל לתיבה הגיונית

מנסיון של חבר עם אקסנט אוטו' ההבדל בין הידנית לאוטו' הוא שמיים וארץ לא פחות

כאילו מדובר ברכב עם חצי מנוע

בשום פנים ואופן לא אוטו'

porsche 914,2.0,1970

פורסם

הבעיות עם הגיר,היו יותר באקסנטים 96-7 אבל גם זו הכללה.

לחבר טוב שלי יש אקסנט 95,שנקנתנ מאשה מבוגרת לפני שנתיים עם ..לא תאמינו... 50,000 ק"מ והרכב פשוט בונבון וללא בעיות וכן.. יש לו גיר אוטומטי.

ללמדכם,שתלוי מי היה הבעלים הקודמים וחשוב לא פחות היא איכות הטיפול שהוא נתן לרכב.

אם תמצא רכב יד ראשונה או שנייה (לא כדאי מעבר לזה),תוכל לגשת עם הרכב לפני בדיקה למוסך מורשה יונדאי/מכון לגירים אוטומטיים עצמאי שיחווה דעה על הגיר.

בהצלחה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם אם הבעיות באופן לא מפתיע עוד לא הגיעו אחרי 50K עדיין

מנסיון ההבדל בין הידנית לאוטו' הוא כ''כ מוקצן ולא הגיוני

בסחיבה של הרכב שזה לא להאמין

porsche 914,2.0,1970

פורסם

הבעייה באקסנט היא בעיקר תחושת נהיגה,המושבים, פלסטיקה שנסדקת ונשברת, הכל מרשרש ודופק, הגיר בד"כ דופק בהעברות, מעבר לזה שבאוטומטי הרכב מרגיש כבד,מבחינה מכאנית הרכב בסדר , אבל הגימור לאניות דעתי מחפיר, בסכום של 30 אלף ניתן להשיג הרבה דברים הרבה יותר איכותיים מיונדאי אקסנט.

פורסם

סבבה הטיעונים שלכם הגיוניים לא כל כך מקבל את הסיבות למה לא לקנות אבל תודה על ההערות כמו כן אם לא אקסנט אז איזה רכב כן נכנס בתקציב של 30K אוט' במקום האקסנט בשנתונים דומים (99-00) ?

• תוכן חדש...