Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגבהה רנו קנגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגבהתי את האוטו שלי וולבו 145 על ידי הוספת אוקולונים מאחורה. רציתי לדעת אם אפשר להגביה את הרנו קנגו שלי בכ5-7 ס"מ .על ידי הוספת אוקולונים מאחורה ומקדימה.

האם אני יוכל לסחוב משקל יותר?, היום אני שם 400 קילו האוטו בריצפה

מה היתרונות ומה החסרונות?

הדבר חוקי בכלל?

אני רוצה לתת לאוטו מראה של קנגו 4+4 שלא משווק בארץ

בתודה מראש לירוי

פורסם

אפרופו קנגו 4X4, אין בכלל בארץ? בזמנו היבואן הבטיח שהיא תיובא באופן סדיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המשקל שאתה מעמיס 400 ק"ג הוא משקל מותר של הרכב או שאתה מעמיס יתר על המידה?

בכל אופן גם הצמיגים צריכים להיות מיוחדים לרכב משא שכן ניתן לנפח אותם בלחצים גדולים יותר מאשר צמיגים רגילים.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
המשקל שאתה מעמיס 400 ק"ג הוא משקל מותר של הרכב או שאתה מעמיס יתר על המידה?

בכל אופן גם הצמיגים צריכים להיות מיוחדים לרכב משא שכן ניתן לנפח אותם בלחצים גדולים יותר מאשר צמיגים רגילים.

בגירסאות הכי "קלות" של קנגו המשקל המורשה להעמסה הוא 440 ק"ג. כלומר 400 קילו + שני נוסעים = חריגה של כ 100 קילו מעל המשקל המורשה.

יש גירסאות עם משקל מורשה גבוה יותר - כ 550 קילו, ובשנתונים האחרונים (2007- 2008 ) המשקל המורשה הועלה ל 640 ק"ג, וגם ניתן להבחין בעין, שהן מעט יותר גבוהות מאחור ללא עומס.

כל דגמי קנגו ורכבים דומים אמורים על פי חוק לנעול צמיגים מחוזקים, שמיעודים לעמסים כאלו. זה גם המצב בפועל ברוב המוחלט של המכוניות.

• תוכן חדש...