Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי מודעת מכירה לרכב עם הפרטים הבאים: רנו קליאו B, מנוע 1.2, דגם 2002, 3 דלתות, RXT. במודעה נאמר כי הדגם הוא הדגם "רנו קליאו צורה חדשה (1149) 60 כ"ס", קוד 928111 במחירון לוי יצחק, בשווי 36000 ש"ח. מפרסם המודעה ציין שמדובר בדגם הזה.

עכשיו, קיים עוד דגם במחירון לוי יצחק (קוד 928110) שתואם לפרטים שכתובים במודעה: "רנו קליאו 2 (1149) 3 דלתות (B) ידני", ומחירו לדגם 2002 הוא 30000 ש"ח.

מה שגורם לי לחשוב שהדגם המדובר הוא דווקא השני שהצגתי (928110), הוא ששם מצויין שהרכב הוא קליאו B (ולא קליאו צורה חדשה), והוא בעל 3 דלתות - שני פרטים שלא כתובים בדגם הראשון (928111), וחוץ מזה לא קיים במחירון דגם RXT לקליאו B 1.2.

שאלתי היא: כיצד אוכל לדעת באיזה דגם מדובר? קיים הבדל של 6000 ש"ח במחירון, והפרטים זהים בשני המקרים.

ובכלל, מה ההבדל בין שני הדגמים האלו במחירון? צורה חדשה לא משמעו קליאו B?

פורסם

במחירון כרגיל קיים בלבול, לוי יצחק קורה לחלק מהגדמים קליאו 2, לחלק אחר קליאו B, "צורה חדשה" כנראה מתייחסת לקליוא B לאחר מתיחת פנים, כלומר מ 2002 ואילך.

בכל מקרה, ממה שאני הצלחתי להבין 928111 זה דגם, שכולל איבזור בטיחותי מלא - כלומר ABS, ו 4 כריות אוויר, ובנוסף חלונות חשמל ונעילה חשמלית.

928110 זה דגם עם 2 כריות אוויר, ללא ABS, ללא חלונות ונעילה חשמליים במקור.

אני חושב, שכל דגמי 1200 60 כ"ס 3 דלתות הגיעו עם המפרט הזול ביותר, והרכב המדובר הוא בעל קוד 928110.

בכל מקרה, תבדוק עם המוכר מה המפרט המדוייק, ואגב, החודש הדגמים האלו איבדו 1000 ש"ח נוספים במחירון.

בהצלחה.

פורסם

ב-2002 נמכרו קליאו B הן לפני והן אחרי המתיחה.

למיטב ידיעתי, הדגם לאחר המתיחה הגיע רק עם המנוע החדש, 16 שסתומים ו-75 כ"ס.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...