Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה אם המגבר שלי באוטו שהוא

אחרי 5-10 דקות של מוסיקה פתאום אני לא שומע כלום במערכת אבל הדיסק ממשיך לנגן

{אני רואה שהדקות ממשיכות לרוץ}

אחרי רבע שעה אם אני יפעיל שוב אז אני יוכל לישמוע מוסיקה עוד 5-10 דקות ואז זה יקפוץ

אין מצב שהמגבר שרוף נכון ?

ואם לא שרוף אז למישהו יש השארה מה זה יכול להיות

תודה רבה ושבוע טוב

פורסם

כפי ששרגאמן רשם מעליי תן יותר נתונים ונוכל לכוון אותך לבעיה, למרות שלפי התיאור שלך זה יותר קרוב לבעיית פרוטקשיין אך גם בבעיה זאת יכולים להיות אלף ואחת סיבות.. נשמח ליותר נתונים

פורסם

יהיה קשה מאוד לעזור לך מבלי לראות את המערכת ההמצלה שלי גש למתקין שהתקין לך את המערכת או עם התקנת לבד גש למתקין ממוחה לפני שיגרם נזק גדול יותר

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מה הפירוש של פרוטקשיין

פעם שמעתי פה מישהו אומר שמהגבר שיש לך הוא 370RMS ליפני פיקים

מה הכוונה לפיקים ??

בקשר למגבר שלי אני לא רוצה לסבך אותכם יותר מידיי מחר אני יקח אותו למתקין מומחה וזהו

תודה רבה רבה לכם בכול זאת

פורסם

"בקשר למגבר שלי אני לא רוצה לסבך אותכם יותר מידיי מחר אני יקח אותו למתקין מומחה וזהו "

אני חושב שזה הנימוק הכי הזוי ששמעתי איי פעם בפורום שזה עיסוקו העיקרי

זה בערך כמו ללכת לרופא ולהגיד נפצעתי אז אני לא רוצה להטריד אותך ואני אמות לבד בחושך (פולניה למי שלא הבין)

יש לנו כאן סטאז'רים

יש לנו כאן רופאים

יש כירוגים

ויש מנתחי לב פתוח

ומדי פעם כאלה שמתחזים לרופאים ודופקים הכל

:lol:

פורסם

פרוטקשיין = הינו מצב הגנה של המגבר כאשר ישנו עומס עקב חום או עומס אחר על מגבר יש מנגנון בפנים שמזהה את העומס וגורם למגבר לכבות אותו לכמה שניות או יותר כדי להגן עליו ולתת לו לפרוק את עומס בצורה כזאת או אחרת, מגברים שנכנסים לפרוטקשיין עקב חום יש הרבה בארץ מכייון שרוב המכוניות תא המטען סגור לחלוטין (כדוגמא רכב 4 דלתות) ולכן יש פחות איוורור וכמובן שתוסיף עוד את כל השטויות שיש בתא המטען ששמים ואת הוויליום שבו אתה שומע ווואלה הנה נוסחא לקבלת חום בתא המטען ולגרימת המגבר להכנס למצב הגנה... בד"כ מגברים שדורשים מאוורר או איוורור יותר רציני אלו מגברים ברמה נמוכה עקב העומס שהם יכולים ספוג.

לגבי מי שאמר לך שהמגבר שלך נותן 370WRMS בפיקים טועה לחלוטין ולא הייתי מסתמך עליו.

מגבר יכול לספק לך כמות עוצמה בתחום של עוצמ חשמל מסויימת מה הכוונה כאשר מגבר מקבל 12.2V מהמצבר הוא יכול לספק 50WRMS כאשר אתה נותן למגבר במתח הכניסה שלו יותר עוצמה כלומר תעלה את הספק החשמל ברכב מ12.2V ל13V או ל14.4V שזה המצב שהינו רוצים להגיע בעצם תגרום למתחה היציאה לרמקולים לעלות גם מ50WRMS ל90WRMS למשל תלוי במגבר, לכן ישנם לפעמים במערכת החשמל שלך מספקת 13V ולפעמים 12.2V ולכן יש ירידה בעוצמה ועליה לפעמים, לא ממש ניתן להרגשה, אפשר לכנות אתה מצב הזה כפיק כמכת חשמל רגעית (עליה במתח רגעית).

בנוסף לזה את נתון הפיק ניתן לראות הרבה על רמקולים למשל דוגמא: רמקול של חברת INFINITY מהסדרה הפשוטה גודל 6X9 בנתוהים מופיע כך:

MAX POWER WATT (PEAK) - 300W

NOMINAL POWER WATT (WRMS) - 100W

כלומר העוצה שמופיע במקסימום זה כמה הרמקול יכול לספוג בעליית מתח רגעית ובעוצמה היותר נמוכה זה בעצם כמה WRMS אתה יכול לתת לרמקול במזן ממושך (לגבי ההסבר הזה אל תתפוס אותי במילים זה הכי מדוייק שאני מכיר)

פורסם

Skyline GT-R34

תודה רבה אחי

ו - שרגאמן אם אתה כל כך רוצה אחי אז זה המגבר שלי

יש עליו קומפוננט של ארץ

אחוריים של סרוון וגה

וסאב של רוקפורד

תודה בכול מיקרה :)

1.jpg

פורסם

זה התחיל רק בזמן האחרון?

כמה זמן המגבר מותקן?

יש סיכוי שהסאב מנגן בעיוות?

על כמה בוררי עוצמת כניסה (GAIN ) פתוח?

רק בווליום גבוה הבעיה מתחילה או גם בווליום נמוך?

פורסם

לפותח התר'ד יש לך מגבר ברמה די גבוה וטובה המגבר הוא של LIGHTING AUDIO מסדרת STRIKE הישנה 5 ערוצים סה"כ 750W, מגבר עם נתונים נמוכים אך כמו חברת האם של LIGHTING AUDIO (שייכת לROCKFORD) המגבר הנ"ל הוא UNDERRATED ההספקים המוצהרים הינם ההספקים האמיתיים הוא די חזק לעומת הנתונים שלו... אני מציע לך לבדוק חיבורים מהמצבר למגבר כולל מינוס, בנוסף צריך לראות שחוברו נכון האלמנטים שברכב ביציאות של המגבר. המגבר הזה לא אמור להתחמם מהר..

פורסם

לי זה נשמע כמו בעיה של חום.

למגברים מבית רוקפור יש בד"כ גלאי חום שחותך את המגבר כשטמפ" הסביבה והמגבר מגיעים לסף כל שהוא.

אם המגבר נמצא באזור סגור או מכוסה ע"י בד או נמצא בתא המנוע או סביבה חמה אחרת זה עלול לקרות.

בהצלחה

פורסם

זה בדיוק כמו שרשמנו למעלה אתה לא מחדש כלום בתר'ד הזה במיוחד שפותח התר'ד החליט בסוף לפנות למתקין שלו.

ודבר שני לא רק למגברים מבית רוקפורד יש את הטכנולוגיה לגבי עומס חום שתכניס את המגבר למצב הגנה, הטכנולוגיה הזאת קיימת מהמגבר הכי זבל שיש בשוק עד הכי טוב, רק שהרכיבים שמבצעים את הפעולה הזאת באיכויות שונים.

• תוכן חדש...