Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חוץ מלגדל תוכונים, אין לי הרבה נסיון.

אבל החלטתי לקנות תוכי.

אני רוצה שהוא יהיה חכם, לא מרעיש מדי.

ניתן יהיה לחנך אותו להסתובב בחוץ בלי לברוח.

חייב להיות ידידותי יש הרבה ילדים לקוחות וכו'.

איפה סוג? איפה קונים? וכמה לשלם?

תודה

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

יש לי קוקטיל בן 3 . למסירה בחינם. התוכי האחרון שנשאר לי. מאוד נקי ומחונך. יכולים להסתובב איתו על הכתף. אם אתה מעוניין צור קשר. ימסר עם הכלוב ושאר הציוד. חובה להמסר עד סוף החודש. אני עובר.

פורסם
לא מרעיש מדי.

בהצלחה! זה תנאי שקשה לעמוד בו עם ציפורים כל שהן,

שלא לדבר על תוכים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתמול בערב קיבלתי את 4 הקוקטיילים הראשונים שלי, בניתי כלוב לפני כחודש ועכשיו הוא מאוכלס בשני הזוגות הראשונים, בני 3 חודשים, הבעיה היא שהם כולם אחים לכן אשמח להחליף את הנקבות או הזכרים אם מישהו מעוניין.

הדרישות שלי מהתוכים היו כמו שלך - בעיקר שלא ירעישו ושיהיו ידידותיים.

בריאות לכולם!

פורסם

היה לי תוכי קוקטייל שנה עד שהוא עף מהחלון כי שכחנו לגזור לו כנפיים.

אנחנו מאוד נקשרנו אליו הוא היה עולה עלינו בלילה רודף אחרינו עד לדלת שיצאנו מהבית וכשהוא שמע את האזעקת נעילה של האוטו שחזרנו הוא היה מתחיל לשרוק בלי סוף עוד לפני שנכנסנו לבית.

אני ממליץ בחום, תוכי מאוד חמוד.

פורסם

באתר הזה

http://www.parrots.co.il/

בטוח ידעו.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לפני שניגשים לתוכי, אפילו ראשון, כדאי לעשות תקופת נסיון מקדימה עם אוגר.

כל זה בתנאי שכבר גידלת דגי גופי בעבר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בעסודה של אישתי יש אחד שמגדל תוכים בחווה. ביקרנו אצלו ולפי מה שזה ניראה יש לו כימעט את כל הסוגים שקיימים על גבי האדמה... :lol:

ברצינות עכשיו, יש לו ממש הרבה סוגים, שונים ומשונים. הייתי ממליץ לך לדבר איתו ולהיתיעץ. הוא איש חביב ומאוד ישר. אני יכול לתת לך דוגמא.

הגיע איזה ילד שרצה תוכי אראה. מאוווד...

האבא היה מוכן לשלם את הסכום על התוכי שהוא רצה.

הבחור שאל אותו כמה ניסיון יש לו עם תוכים והאיש ענה שזה הראשון שלהם. הוא המליץ להם לא ליקנות אראה כתוכי ראשון היות והוא לא קל לאילוף וקשה ל"אחזקה", ומי שלא מבין תוכים יכול בקלות להיתאכזב או לאבד חתיכה מהאצבע.

הוא המליץ לו עם איזה סוג אחר של תוכי שהוא יותר נוח לאילוף, זול בהרבה יותר והכי חשוב, לא מצ'וגע כמו האראה....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

רוצה ציפור חכמה?

בזמנו גידלתי בז, שהיה משוחרר לגמרי והיה יודע בדיוק את שעות ההאכלה והיה אפשר לטייל איתו על היד (עם כפפה כמובן...)

והוא בהחלט מרשים יותר מתוכי. מה שכן, צריך להשיג לו בשר חי (לא שזה בעיה או משהו)

פורסם

גילי אולי אתה מתכוון לתוכי מסוג קווקר, צבע ירוק עם חזה צבע אפור.

זה אחלה תוכי, גודל של קוקטייל והוא יודע גם לדבר לא רע, הבעיה היא שהוא עולה 600 700 ש"ח ומעלה (יש מוטציות) וזה לא נראה לי מתאים למישהו שרק מתחיל עם תוכי האכלת יד. כדאי לשים לב טוב שהמגדל הוא מישהו רציני ולא אחד שסתם עושה כסף מהתוכים ללא בדיקות וטרינר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תקנה יונת דואר יש לה הרבה שימוש...:-P

אם באמת אתה רוצה תוכי נחמד...דררה יכולה להיות תוכי נחמד להאכלת יד...

יש אותם בצבעים מאוד יפים ולא מרעישים כל היום...

ד.א עשיתי לתוכים שלי יום שיחרור לאומי...שחררתי את כולם לחופשי...פשוט נמאס לי...

וגם זה דיי נחמד לראות אותם חופשיים בטבע...:?

(דררות ותוכי אהבה )

אלעד

נינג'ה לבנה!

פורסם

בז לא משיגים

ודררה לא קונים לתוך הבית, במיוחד אם זה בניין. תוכי רעשן מידי

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...