Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בז לא משיגים

ודררה לא קונים לתוך הבית, במיוחד אם זה בניין. תוכי רעשן מידי

צריך לצאת לחיק הטבע בשביל "להשיג" אותו?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

כן

בכל אופן זה לא חוקי. עדיף לקחת מהטבע דררה, התוכי הזה גורם לצרות רציניות לחקלאים. יש מקומות בארץ שהתוכי הזה כבר נחשב על תקן מגיפה מבחינת החקלאים, בעיקר בתחום הפקאנים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דררות אני יודע בוודאות שאפשר לתפוס בחולון באיזור קריית שרת , יש שם חורשה מלאה בדררות

אגב

מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ טוקן ?

התוכי הכי מהמם שיש

בדרום אמריקה אני זוכר שהם הסתובבו בהמוניהם באיזורים מיוערים

מה לגבי שוק הציפורים ? מה אפשר למצוא שם ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אחרי שגידלתי קוקטייל האכלת יד ואחרי קריאת מאמרים רבים ממליץ על הקוקטייל האכלת יד (מוכתם)

רק לפני שקונים לראות אם הוא רגוע בחנות כי אולי הם עברו חיים לא קלים.

לגבי תקציב קצת גדול יותר כמו עד 700-800 אפשר למצוא קוואקר שמאוד חמוד ובממדים של הקוקטייל אז האפשרות מאוד טובה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

סילחו לי על הגסות: מלבד החשש שהתוכי יקרע לעצמו את הנוצות כשהוא יהיה לבד, מה עם הקטע שהוא יכול לחרבן בכל הבית ? הרי הוא לא כמו חתול, שיש לו פינה וארגז משלו, לא?

פורסם

הוא לא חייב שתהיה לו חברה, הם יכולים להסתדר גם לבד, העיקר לתת להם את תשומת הלב המתאימה לטפל להאכיל ולנקות.

ובקשר לצרכים שלו, הוא ישב בכלוב כמעט רוב היום וזו לא בעיה, וגם אם יקרה מצב שהוא יעשה את צרכיו מחוץ לכלוב לא יקרה כלום, זה בסך הכל תוכי לא פרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
למה תוכי כשאפשר כלב?

למה כלב כשאפשר טמגוצ'י

ולא שאני נגד בעלי חיים, אני מגדל עכביש

בעבודה

פתחתי את המגירה, הוא היה שם, אז סגרתי אותה

חודשיים...

הוא עדיין שם כל פעם שאני בודק את שלומו וקורץ לי בשבע עיניים (את השמינית הוא משאיר פתוחה שזה יחשב קריצה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כן

בכל אופן זה לא חוקי.

לא "השגתי" אותו באופן לא חוקי.

הוא היה גוזל שהיה זרוק על הדשא, פשוט הצלנו לו את החיים, גידלנו אותו מאז שהוא היה גוזל.

וכמו שאמרתי קודם, הוא לא היה כלוא בכלוב, הוא היה משוחרר לגמרי, ל"כלוב" שלו לא היה תקרה, הוא היה פתוח לגמרי.

פורסם

טוב לבינתיים החלטתי לתת למזל לעזור

אז אם למישהו מעוניין למסור למכור בזול.

אשמח,

ותודה לכל העוזרים

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

אני מתקן את עצמי התכוותי לסאן קוניור ולא לא קוואקר

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תהנו אחד מהשני 8)

אילוף יכול לחכות טיפה קודם כל כדאי שיתרגל אליך ויקבל תשומת לב ושלא יהיה סגור הרבה בכלוב.

לאחר מכן כבר להתחיל באילוף לאט לאט, לגבי האילוף עצמו יש המבינים יותר טוב ממני והם יוכלו לעזור לך יותר לגבי האילוף עצמו

• תוכן חדש...