Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה באמת?

אז אם אתה רוצה לגשר בין שני ערוצים,איך אתה עושה את זה?

רגע נזכור-פלוס לפלוס מערוץ.ומינוס למינוס מערוץ אחר.

מה אתה מזבל בשכל!?

אתה רוצה לשרוף את המגבר?תעשה ככה,אני חושב שאתה זה שמתחכם.

מה לא ברור בזה שהמגבר עומד ב4OHM בברידג'?כזה בעיה להבין?

חלס כבר,זה נסחף לטפשות.

פורסם
אה באמת?

אז אם אתה רוצה לגשר בין שני ערוצים,איך אתה עושה את זה?

רגע נזכור-פלוס לפלוס מערוץ.ומינוס למינוס מערוץ אחר. ( תחפש איך עושים גישור) וחזור ללמד אותי.

מה אתה מזבל בשכל!?

אתה רוצה לשרוף את המגבר?תעשה ככה,אני חושב שאתה זה שמתחכם.

מה לא ברור בזה שהמגבר עומד ב4OHM בברידג'?כזה בעיה להבין?

חלס כבר,זה נסחף לטפשות.

זאת התגובה האחרונה שלי אליך.

אתה טיפש.. כי אתה מסרב ללמוד מאחרים עם הרבה יותר נסיון מעשי ממך!

לגבי נכון לא נכון. אני נותן לפותח השרשור ללמוד לבד מהתגובות של האנשים הרציניים בפורום. (ואני מקווה שלא ממך.)

עריכה.

1. תלך לשרשור ההוא. ותראה עוד תשובות.

2. אתה לא מבין בגרוש~! אבל בגרוש. (אתה קורא אבל לא מבין מה אתה קורא)

ולמה. הסיבה שכותבים שהוא יציב 4 אום גישור. כי זה הכי נמוך שהמגבר יודע לרדת מבחינת התנגדויות. אבל למגבר אין בעיה לעבוד עם התנגדות גבוהה יותר. נכון הוא יתן פחות הספק (כוח) . אבל הוא יעבוד בלי בעיה. אגב רמקול לא נשאר קבוע על התנגדות אחת. הוא משתנה במהלך העבודה שלו.

ו3. לך תלמד מהפורום. תקרא קצת חומר ישן. ותחזור אז.

מנהלים לבצע משהו כבר בנושא הזה.

ונ.ב.

רוצה לנסות ללמד אותי.? אתה מוזמן. אבל אתה חייב לחדש לי שהוא. כדי שאני אלמד. ולהוכיח את צדקתך בנושא. על ידי מאמרים. תוצאות מעבדה. ועוד.

ונ.נ.ב.

אני 12 שנה בתחום המערכות.

אני לומד את התחום. אני חי את התחום. ואני עובד בתחום. (ויש סיבה לכינוי שלי. SOUNDMAN)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם אתה כזה רוצה ללמוד,ואני בטוח שמאנשים חכמים פה בפורום-היית קורא לפני יומיים שרשור בדיוק על זה.

התחכמות בקשר להספקי המגבר.

והרבה יצאו ואמרו(gal75,lanosforce)שזה יהרוס את המגבר וישרוף אותו-גם על גיין סגור.

אז למה לבלבל בשכל?

איך אתה בדיוק רוצה לעבוד ב8OHM בברידג' אם זה תומך רק ב4OHM?מה הבעיה להבין את זה?

פורסם

שלומי אולי מספיק להתנהג כמו תינוק?!

דיברו על נזק למגבר על גישור בשני אוהם ולא ביותר מ4! המגבר יתמוך ב8 אוהם או הוא מוצהר שההתנגדות המינימלית שלו היא 4 אוהם.

שנית כל מה שרשמתי משום מה כולם חוץ ממך הבינו!

תלמד על מושג כמו חיבור טורי וחיבור מקבילי!

החיבור הינו בין מספר רכיבים (רמקולים) ורק אחרי זה הם מתחברים בהתאם לחיבור ולחישוב ההתנגדות למגבר.

בגלל זה רשמתי במפורש לחבר שני סאבים של 8 אוהם בחיבור מקבילי לגישור במגבר שיתנו ביחד 4 אוהם כמו סאב רגיל!

אולי תפסיק להתווכח כמו תינוק ובאמת תלמד בשקט?!

כי מגיל 12 לשרוף מגברים סיניים אולי הספקת.. אבל עכשיו בגיל 13 אתה כבר מנסה לגרום לאחרים לעשות אותו דבר עם השטויות שאתה רושם?!

אנחנו לא בגיל שלך ואין לנו כוונה לריב איתך ולענות על כל שטות שלך שאתה ממציא. בגלל זה פשוט אל תרשום שטויות ואנחנו לא "נחפש" אותך.

פורסם
שלומי אולי מספיק להתנהג כמו תינוק?!

דיברו על נזק למגבר על גישור בשני אוהם ולא ביותר מ4! המגבר יתמוך ב8 אוהם או הוא מוצהר שההתנגדות המינימלית שלו היא 4 אוהם.

שנית כל מה שרשמתי משום מה כולם חוץ ממך הבינו!

תלמד על מושג כמו חיבור טורי וחיבור מקבילי!

החיבור הינו בין מספר רכיבים (רמקולים) ורק אחרי זה הם מתחברים בהתאם לחיבור ולחישוב ההתנגדות למגבר.

בגלל זה רשמתי במפורש לחבר שני סאבים של 8 אוהם בחיבור מקבילי לגישור במגבר שיתנו ביחד 4 אוהם כמו סאב רגיל!

אולי תפסיק להתווכח כמו תינוק ובאמת תלמד בשקט?!

כי מגיל 12 לשרוף מגברים סיניים אולי הספקת.. אבל עכשיו בגיל 13 אתה כבר מנסה לגרום לאחרים לעשות אותו דבר עם השטויות שאתה רושם?!

אנחנו לא בגיל שלך ואין לנו כוונה לריב איתך ולענות על כל שטות שלך שאתה ממציא. בגלל זה פשוט אל תרשום שטויות ואנחנו לא "נחפש" אותך.

אני עדיין חושב שאני הוא זה שצודק.

בכל מקרה-תעשה את זה,אם אתה לא חושש למגבר שלך.

פשוט תביא עוד סאב תעשה את זה,אם יש לך אומץ.

נראה עד כמה אתה צודק:lol:

פורסם

מה ניסגר ?!

שלומי תיראה יש כאן אנשים שמבינים קצת הרבה בקטע של מערכות,

עם הם מתקנים אותך זה לא אומר שהם מחפשים אותך .

תנסה ללמוד מהם יותר מאשר לריב איתם כי תאמין לי אפשר ללמוד מהם הרבה!

רומה.

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

• תוכן חדש...