Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש חוות דעת :

ניסן אלמרה אוטו' מודל 97 (תת-דגם slxi ).

עברה 160K ק"מ.מצב כללי טוב(לפני בדיקה מקצועית).

נדרש בעבורה 28K ש"ח.

האם לקנות ?(נמקו בבקשה)

מבקש נתונים על צריכת דלק, אמינות , בטיחות והוצאות אחזקה של האלמרה.

תודה לעוזרים

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

מול שאר היפניות 1600 אוטומאט, הניסאן תופסת מקום די טוב בכל הסעיפים שהזכרת.

מלבד נוחות נסיעה מזעזעת - כמו להחליק על סנוובורד במדרון סלעי

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ערוך חיפוש בפורום,יש המון מידע על האלמרה. בשנים הרלבנטיות,כנראה הטובה בקבוצתה. אמינה כמו הקורולה,זולה יותר באחזקה (דלק וביטוח),מרווחת יותר וסביבת נהג/נוסעים נעימה יותר.

נוחות הנסיעה כפי שכבר נאמר,יפנית טיפוסית אך לא באמת גרועה יותר מרוב המתחרות האחרות ,הבולמים חלשים והחלפתם עוזרת.

תיבת ההילוכים "בועטת",פשוטה ואמינה מאד,אולי סטטיסטית התיבה האמינה ביותר בין היפנומשפחטיות של תקופתה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לשני מכרים שלי ישנן אלמרות שחצו את 250k בתוך 5 שנים. שתיהן מטופלות למשעי וללא תקלות/בעיות מכניות ו/או אחרות. רכב אמין ועם שוק מעולה.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

לנו יש אלמרה 99 (הייתה מתיחת פנים קוסמטית קלה ב98). מתקרבת ל100000 ק"מ.

הבולמים אכן נגמרים מהר, אנחנו עומדים לקראת החלפה (כרגע הרכב מתרסק על כל שטות בכביש).

גרסת הSLX היא חביבה, אפילו יש משענת נשלפת לנוסעים מאחור. שתי כריות אוויר וABS (בגרסת הGX אין ABS וכרית אחת) הרכב לא בטיחותי - קיבל 2 כוכבים.

בקשר ללתיבה - כאן יש לי הסתייגות. לאלמרות יש מחלה עם תיבה ההילוכים, ההעברות לא חלקות וישנן בעיטות (בעיקר מראשון לשני). הפתרון למיטב הבנתי שיפוץ גיר. תבדוק שהרכב הספציפי לא סובל מזה. אחרת אתה תסבול. אני למשל צריך לעזוב גז בהעברת הילוך מראשון לשני, כמו תיבה רובוטית :). מה שכן, הרכב סוס עבודה, למעט ציריות האוטו לא עשה בעיות ב9 השנים האלו. הפלסטיקה ברמה טובה, אצלנו יש קירקוש קטן מכיוון הדש - תבדוק גם את זה.

מעבר לזה, מדובר על רכב אמין באופן יוצא מהכלל, עם מכלולים שבנויים ל"אחזקה ישראלית". השלדה של הרכב מצויינת אגב (בכל זאת ניסן) והמנוע אוהב לעלות בסל"ד וחי באיזור ה4-5 בלי שום בעייה.

דבר חשוב - אם יש לך אפשרות חפש אחת שעברה מתיחת פנים - ככה לא תצטרך לסבול מפנסים דהויים. (למרות שתמיד אפשר לקנות פנסים :D, שתבין אחרי המתיחת פנים יש עדשות נורא איכותיות - שלי אחרי 9 שנים אין אחוז של דהייה! הפנס נראה חדש!).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מידע חשוב לגבי תופעת דהיית פנסים(בניסן או כל תוצרת אחרת):

בפולקסווגן בורה שהיתה ברשותי דהו הפנסים ואכן נאמר לי בחברה שיש להחליף פנסים(עלות זעומה של 2000 ש"ח).

למזלי שיתפתי בתיסכול שלי בעל מוסך בב"ש (אליו עברתי אחרי שסבלתי ממחירים מרקיעי שחקים במוסכי צ'מפיון מוטורס), זאת אחרי ששמתי לב שפאסאט שהוא רכש(יד שנייה) סובלת מדהיית פנסים גם כן.

להפתעתי אמר לי שלא מחליפים שום פנס וכל הסיפור הוא שעה עבודה(ברוטו, כולל קפה) אצל פחח רכב.

ניגשתי לפחח ואכן יצאתי עם פנסים מבריקים וצלולים לגמרי אחרי כשעת עבודה. העלות הסתכמה ב 150 ש"ח.

הם ניקו את הפנס מבחוץ(כן כן....הבעיה היא בחוץ ולא מבפנים כפי שמתרשמים!) עם חומר מיוחד ונייר זכוכית וזהו.

אז אל תרוצו להחליף פנסים. חבל על אלפי ש"ח.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

תודה לכל העוזרים.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...