Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

יש לי בעיה עם הטעינה ברכב , איך אני יודע את זה ?

יש מד טעינה .

בנסיעה פעם אחת הוא מראה לי עוצמה של 13 וולט במצבר ופעם אחרת מתחיל ב11 ועולה עד 12 ונעצר שם ...

אגב ללא מנוע מותנע המתח עומד על 10-11 וולט

מה זה יכול להיות ?

אלטרנטור / מצבר / מפלי מתח ??

כמוכן , אין לי שום קושי בהנעה של הרכב .. לפעמים דווקא קשה לו להניע אחרי נסיעה אבל לאחר כמה דקות הוא מניע רגיל

המלצות טובות לחשמלאים טובים יתקבלו בברכה

רפי , אם אתה כאן תעשה חסד ...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ראשית, אל תתחשב במד המתח שבמכונית אלא כשהוא יראה מתח טעינה נמוך (כשצרכני החשמל כמזגן ואורות כבויים) אז חבר מד מתח על קוטבי המצבר וראה מה קריאת מתח הטעינה האמיתית וזאת כי יתכן שיש מפלי מתח אל השעון שבמכונית או שהוא עצמו מזייף. האלטרנטור במכוניתך הנו של "בוש" 90 אמפר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
ראשית, אל תתחשב במד המתח שבמכונית אלא כשהוא יראה מתח טעינה נמוך (כשצרכני החשמל כמזגן ואורות כבויים) אז חבר מד מתח על קוטבי המצבר וראה מה קריאת מתח הטעינה האמיתית וזאת כי יתכן שיש מפלי מתח אל השעון שבמכונית או שהוא עצמו מזייף. האלטרנטור במכוניתך הנו של "בוש" 90 אמפר.

גש אל "מוסך איטלינו" שברח' בר כוכבא 6 א.ת בני ברק (קרוב לקניון אילון ר"ג) טל' 03-5707146/7 ובקש

את ויקטור או את שמעון. הם מוסך פרטי המתמחה בפיאט ולנצ'יה.

מבחינתך מה זה מתח נמוך ?

שאני נוסע עם אורות ומזגן אז הוא מראה לי מתח של 12 וולט .. לפחות היום הראה לי ככה ..

היום למשל שנסעתי לעבודה אז בלי מזגן המתח שלי עמד על 13 וולט

ועם מזגן 12 וחצי ובעמידה עם מזגן יורד ל12 ...

הבעיה שזה פעם 13 , פעם 12 ופעם 11 ואז עולה לאט לאט ל12 או 13 ...

אגב , שאני בניוטרל ללא גז אז האורות טיפה לא יציבים , אבל שאני לוחץ על הגז הם מתייצבים ... מה זה אומר ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הטעינה שלך לא תקינה , טעינה תקינה צריכה לנוע בין 14 ל -14.5.

תבדוק לאחר כיבוי המנוע האם המתח של המצבר הוא12.8.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מתח טעינה תקין (על המצבר) הנו כפי שכתב קודמי אבל כשכל צרכני החשמל כבויים.

רעידות מתח נגרמות בגלל וסת מתח לא תקין באלטרנטור (אם טעינת האלטרנטור עצה תקינה).

פורסם

הקפצה עם עדכון ....

בדקתי היום מספר דברים לגבי מה שרשמתי למעלה , הטעינה של האוטו תקינה , עומדת על 14.5

המצבר עצמו גם תקין 12 וחצי וולט ושלוחצים על איזה כפתור במד מתח יורד ל10 ...

ככה ששתיהם תקינים

אז מה נשאר לנו ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מתח מצבר תקין וטעון באופן מלא צריך להיות 12.6-12.7 וולט.

תפרק את כבל המינוס מהמצבר ובדוק כעת את מתח המצבר, זו הבדיקה הנכונה כאשר המצבר לא תחת עומס או מקוטב.

חזור לדווח.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב אז חזרתי היום מאיטליאנו ,

רפי , ויקטור בן אדם מקצועי , לא יקרן , מאוד נחמד והכי חשוב , אמין !!!!!

איזה אוטו היה לך בתקופתו שנתקעת שם ?

אין ברכב בעיית טעינה , הייתה בעיה עם ההארקה של המצבר , אז הוסיפו עוד הארקה ...

טעינה תקינה וגם המצבר !

לידע כללי , משהו שויקטור אמר לי , באלטרנטור של הדדרה bosch 90 אמפר אין וסת מתח ..

מתי שחיברו את ההארקה קפץ השעון של החום שמן בב180 מעלות לצד השני , אז על הדרך כבר החלפתי את כל הנורות לוח שעונים ...

אחרי ניתוק המצבר האעזקה ברכב התחילה להשתולל , כמו כן שהיא צפצפה אז החלונות נסגרו (מסתבר יש לי מרימי חלונות) ...

עכשיו , בגלל שהאזעקה עובדת באוטו , דיברתי עם הבעלים הקודם והוא אמר לי שהוא נטרל את האזעקה כי הוא לא רצה אותה ולא מסיבה אחרת

אז ככה שאני צריך המלצה לגבי איש אזעקות טוב ואמין באיזור המרכז !!

ככה שיגיד אם אפשר להסתדר עם האזעקה הזאת ולארגן לה שלט , או שהיא לא תקינה ואז אין מה לעשות איתה..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
טוב אז חזרתי היום מאיטליאנו ,

רפי , ויקטור בן אדם מקצועי , לא יקרן , מאוד נחמד והכי חשוב , אמין !!!!!

איזה אוטו היה לך בתקופתו שנתקעת שם ?

לידע כללי , משהו שויקטור אמר לי , באלטרנטור של הדדרה bosch 90 אמפר אין וסת מתח ..

מה זאת אומרת אין ווסת מתח ? אז איך בדיוק נשמר מתח עבודה של 13.8-14.5 וולט ברכב ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...