Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 216

dj sg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

רציתי קצת לשמוע מכם על הרובר 216 מכיוון שאיני מכיר את הרכב

רציתי לשמוע את ייעוץ אלו שכן מכירים.

לי חשובה האמינות של הרכב האם רובר 216 הוא רכב אמין?

ובכלל חוות דעת מבחינת נהיגה וכל מה שתוכלו לספר לי על הרכב יתקבל בשמחה.

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

שכח מזה אין כלום ברכב הזה ששוה את הכסף שלך. חפש אוטו אחר.

כן , רציתי כזאת הבנתי כמה היא בעיתית כמה השוק שלה בקנטים וכמה לא אמינה היא.

האוטו הזה אוכל ראשי מנוע באותו קצב שאתה מפרק גליל פרינגלס.

תעבור הלאה.

פורסם

לא אמינות בכלל..

המכונית הזאת קיבלה עם השנים שם מאוד לא טוב ובעקבות השם גם השוק שלה מאוד חלש,נמכרת הרבה מתחת למחירון,

משהו כמו 30-40% מתחת.

אהה כן.. וגם הדשבורד שלה עשוי מקרטון :wink:

פורסם

די נמאס לי להילחם ב"תובנות" של אלה שלא היו בעלים של רכב כזה מעולם.

הרכב "אוכל" ראשי מנוע, בד"כ, אם עושים שימוש במים רגילים במקום בנוזל קירור ייעודי ולא שמים לב לכך שהוא מתחמם.

הרכב הזה מספק הרבה מאוד תמורה בשביל הכסף שלך:

הוא עולה כמעט כלום, ובדגם הידני גם היום אין הרבה רכבי 1.6 (אם בכלל) שיספקו את הכוח והתאוצה שהוא מספק (דהיינו פחות מ- 10 שניות למאה. קבל תיקון: אין רכב 1.6 "סטנדרטי" שמספק כיום תאוצה כזו).

הוא יפה, מבפנים ומבחוץ, והוא מגיע ברמת אבזור גבוהה (ח"ח, נ"מ, מיזוג מעולה, חלון בגג (תלוי בדגם) וכו').

אין זה אומר שאין לרכב בעיות אפשריות כגון נזילות בגג או ריפוד פנימי שנושר מהמקום או אכן אטם ראש מנוע שנוטה להיפרץ. את אלה אפשר וצריך לסדר בלי בעיות מיוחדות. אני מציע שתעשה חיפוש על "רובר" באפשרות החיפוש למעלה, ותשמע מגוון דיעות, לרבות מכאלה שבפועל היו בעלים של רכב כזה. אני אישית הייתי בעלים של רובר R25 (מנוע 1.8 אוטומטי), ולחבר שלי היתה במשך שנים, עד לא מזמן, 216 ידנית שהיתה מעולה ולא עשתה בעיות.

והכי חשוב: לקנות רק רכב משטופל במוסך מורשה רובר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני יערוך באמת חיפוש תודה על התגובות

שבת שלום שתהיה לכולם ...

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

לי יש רובר 2166 והיא ממש לא עושה צרות

אבל ממש חשוב לתחזק כמו שצריך

ולBAR72

שמע ושמע טוב המוסך שהמלצתי לי עליו בעבר הם שקרנים שאתה לא מבין הם כבר פעמיים ניסו לרמות אותי

• תוכן חדש...