Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה: רשיוניות צבאים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מיועד לשרט כמכונאי מטוסים בחיל האויר אך לא ממש בא לי אני רוצה להיות נהג משאית.

( לא להיבהל).

השאלה היא כזאת. אם אני יוצאיה את הרשיונות למשאית מעל .15 בצבא ולאחר כמה זמן אני יצאה מהצבא על 21 לדוגמה. האם יבטלו לי את כל הרישיונות שעשיתי? ואם תהיה לי בעיה להוציא רישיונות באזרחות בגלל הפרופיל 21

המטרה היא סמי .D

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

עד כמה שידוע לי, כל הסמכה שאתה מקבל נשארת לך ו21 לא ישנה את זה.

לגבי הלהוציא רשיון באזרחות עם 21, מ4 חבר'ה שאני מכיר שיצאו ככה, אין שום בעיה או פרוצדורות מיוחדות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אם תצא על 21 תצטרך לעבור בדיקות רפואיות במשרד הרישוי שיחליט אם בכלל להשאיר לך רישיון למשהו ממונע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תבדוק שוב.

אם יש שינוי במצב הבריאותך תוזמן לבדיקות. זה נכון לא רק למי שיצא על 21 אלא לכל מי שמגיע למשל לבית לוינשטיין או למוסד שיקומי אחר.

פורסם

אז נפלת בין הכיסאות.

אם אין לך רישיון ואתה בא להוציא אין לך שום בעיה עם 21 אבל אם יש לך רשיון ומדווחים על שינוי במצבך הבריאותי אתה תוזמן.

לי במילואים הורידו פרופיל ל 24 בעקבות התאונה ולמרות שכבר עברתי בדיקות רפואיות אחרי השיקום זימנו אותי שוב עקב שינוי הפרופיל (בסוף פטרו אותי אחרי ששלחתי להם מסמכים שמדובר באותה התאונה שאחריה נבדקתי).

פורסם
אז נפלת בין הכיסאות.

אני, אנשים שאני מכיר ואנשים שכותבים בפורום (לא פעם ראשונה ששואלים את השאלה הזאת בפורום)

פורסם

יצאתי על 21 מסיבה רפואית 3 חודשים אחרי שקיבלתי רישיון ולא זימנו אותי לשום דבר - כרגע אני עם הרישיון כבר 3 שנים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יציב כמו יסודות הבטון של המכון הגיאופיסי בישראל.

(המכון הגיאופיסי נבנה אחרי סקירת שטח שמבטיחה את יציבות הבניין בפני תופעות גיאופיסיות, אקלימיות וגיאולוגיות).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
שלום אני מיועד לשרט כמכונאי מטוסים בחיל האויר אך לא ממש בא לי אני רוצה להיות נהג משאית.

( לא להיבהל).

השאלה היא כזאת. אם אני יוצאיה את הרשיונות למשאית מעל .15 בצבא ולאחר כמה זמן אני יצאה מהצבא על 21 לדוגמה. האם יבטלו לי את כל הרישיונות שעשיתי? ואם תהיה לי בעיה להוציא רישיונות באזרחות בגלל הפרופיל 21

המטרה היא סמי .D

תעשה לי טובה , אל תעשה צבא - לך תשלם לעצמך על הרשיון שלך!

למה אני (וכל שאר הפרייארים שמשלמים מיסים) צריך לשלם לך על הרשיון ?

ובאיזה טבעיות אתה אומר את זה , כאילו זה דבר לגיטימי ומקובל :evil: :evil:

GOT סחוג?

פורסם
תעשה לי טובה , אל תעשה צבא - לך תשלם לעצמך על הרשיון שלך!

למה אני (וכל שאר הפרייארים שמשלמים מיסים) צריך לשלם לך על הרשיון ?

ובאיזה טבעיות אתה אומר את זה , כאילו זה דבר לגיטימי ומקובל :evil: :evil:

פשוט שתוק. אם היית יודע על מה הצבא עוד משלם, רישיון לא היה מתקרב אפילו למחצית הבעיות.

הצבא צריך גם נהגי משאית. מה צריך, חייב אותם אפילו.

מה שכן, לבחור שפתח את השרשור - אל תעשה שום רישיון על חשבון הצבא. אתה תטחן מילואים כל החיים שלך בגלל זה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ההנטר88, כנראה שלא הבנת את מטרת הוצאת הרשיון של פותח השרשור, הוא רוצה להוציא רשיון על חשבון הצבא ואז להשתחרר

• תוכן חדש...