Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני כרגע נמצא בארה"ב .

כך שאין לי אפשרות לשאול את המתקין שלי בארץ את השאלה הזאת, לכן אתם תאלצו לעזור לי קצת (אני מקווה) :roll:

המכונית היא המכונית הנ"ל, המטרה היא חיבור דיבורית PAROT , הכל הגיע, רכשתי אפילו את המתאמים , מה שנשאר לי הוא פירוק הר"ד וחיבור הצמה .

Buick_Rendezvous-cockpit-300-231.jpg

אפילו אם זה יהיה בעייתי לענות לי על כך בפורום, אודה לכם אם למישו יש איזשהוא כיוון שאני אלך אליו (למשל להימצאות הברגים המרכזים ) וכו'...

תודה רבה

אגב, אם הנושא לא מתאים לפורום הזה אלא לפורום מולטימידה אודה לכם אם תעבירו לי אותו.

פורסם

ערב רב

אם מדובר באר"הב

עצה אחת קח את הרכב לדילר שמתעסק בנושא

מנסיון מדובר בפירוק של חצי דשבורד

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

גלגל"צ - דילר פה דיבר איתי על 250$ עבור פירוק.

סכום חסר פרופרציות, אין לי בעיה לפרק חצי דשבורד, אך אם תאמר לי שהדבר קשה עד כמעט בלתי אפשרי אני אקח את זה לדילר.

יצא לך כבר לפרק כזה דבר?

אגב, אם יש לך אלטרנטיבה אחרת בדמות התחברות לצמת החוטים מאזורים אחרים ולו דווקא מהרדיו דיסק זה גם יכולה להיות אופציה לא רע.

אגב 2 , אתה מדבר על החצי השמאלי או הימני (:

פורסם

למראית עין מהתמונה הקטנה הזאת זה נראה שהפנל חלק לגמרי!

אני לא חושב שמדובר כאן בברגים אלא בתופסנים ונראה לי שבאמת צריך להוציא את המשטח החלק שמסביב לר"ד ולפתחי האוורור.

הייתי מחפש מקום שבו אפשר להחדיר מברג שטוח ולנסות לדחוף בעדינות את תחתית הפאנל החוצה - אם זה מצליח אז כנראה שלאט לאט, חתיכה אחרי חתיכה אתה תצליח להוציא. יכול להיות שיהיו מקומות כמו לוח השעונים ומגירות אכסון לסוגן שיהיו מחוברת עם ברגים.

הייתי גם מחפש מכסי ברגים אם יש, או ניטים שלוחצים את המרכז שלהם פנימה בכדי לשחרר את נעילת ההרחבה שלהם בחור שהם תפוסים בו.

בחיים שלי לא פירקתי רכב שעולה כמו חצי דירה (לפחות בארץ) אבל אני מאמין שזה הכיוון.

האמת - הייתי מתחיל בחופה שמתחת להגה ובצדדים של הקונסולות המרכזיות (מלמעטה) יכול להיות שהן מסתירות את נקודת האחיזה של הפאנלים העליונים בגוף הרכב.

הדבר שאני הייתי יותר מתייחס אליו זה לא איף לפרק את הפאנל - אתה בסוף תמצא את השיטה.

הייתי דואג הרבה יותר למערכות שמותקנות ברכב בכזאת רמה - אני לא אתפלא עם יש שם קצת יותר מחשבי רכב מהמקובל כרגיל - טעות קטנה באחת הצמות ואתה יכול לצאת בנזק כבד.

לא עדיף לשלם את ה250 דולר האלה במקרה כזה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce תודה רבה על התגובה,

האמת שזה לא רק חיבור הדיבורית, אלא הכיוון הוא להוספת מערכת כוללת לרכב הזה.

כך שבדרך זו או אחרת אני אצטרך ללמוד להכיר את האוטו הזה (מקווה שזה יהיה בדרך הקלה)

בארץ באמת המחיר של האוטו הזה הוא מטורף, אבל כאן בתמורה ל-7,500 $ פינקתי את עצמי באחת כזאת.

לגבי מחשבי הרכב, כמובן שדבר ראשון שאני עושה זה מנתק את ה + מהמצבר.

אם אני רואה שאני באיזושהיא נקודה מסובכתף אני בשלב ראשון חוזר לכאן לראות אם יש לכם איזשהוא פיתרון ידידותי בשבילי, אם לא תהיה אפשרות לעזור אני אאלץ להיפרד מ-250$.

שראגמן - תודה רבה גם לך, אתה תמיד עוזר איפה שבאמת צריך (:

פורסם

טוב אז לפני הכל ב 5 דולר אתה יכול לקנות מCRUTCHFIELD את זה:

http://www.crutchfield.com/S-2vBXo15GJ0Y/cgi-bin/prodview.asp?I=700master

שיעזור לך לפרק את הכל ולהרכיב סטריאו לבג (ככה הם מבטיחים).

או לקנות את זה:

http://www.crutchfield.com/S-2vBXo15GJ0Y/cgi-bin/ProdView.asp?g=191350&I=597421000

55 דולר הרכבה של רדיו דיסק מקצועית.

אם כבר התכוונת להחליף את הרדיו לרדיו דיסק אחר בזמן שמרכיבים לך אחר תרכיב גם את ה PARROT באותו זמן , ותבקש שיכינו לך כבר חוטים להתקנה קדימה.

בנוסף כל מה שתזדקק לדגם שלך יש לך פה:

http://www.crutchfield.com/S-2vBXo15GJ0Y/app/car/mycar.aspx

תסתכל ב

View all installation gear שם יש לך את כל מה שתצטרך להתקנה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

זה וזה וזה.

תודה רבה, עזרת לא מעט והזמנתי את הספרון הזה.

להגיע לחנויות ולמתקין טוב אין לי מצב, כי אני גר בעיר בעיתית (בולטימור) והעיר היחידה שקרובה אלי וקרוב לוודאי יש בה מתקין טוב זה וושינגטון , כך שבשלב זה אני אנסה לפתור את הבעיות בעצמי ובעזרת הידע שיש לי.

עזרה קטנה נוספת שתוכלו לעזור לי זה בהשגת שרטוט חיווט עבור ה-HU שברשותי, יש למישהו מושג איזה אתר עשוי לספק לי את המידע הזה?

תודה רבה חברים.

פורסם

לדעתי זה יגיע עם הספרון.

בנוסף הצורה הנוחה ביותר זה לקנות את המתאם המקורי בכמה דולרים בודדים ועליו יהיה כתוב בדיוק מהחוטים שיצאו ממנו מה זה מה.

לרוב משתדלים שהצבעים יהיו דומים בכל העולם.

החוטים שיש מהם שניים ויש על אחד פס שחור ועל אחד לא הם חוטי הרמקולים.

הצהוב אדום ושחור הם המתח , מתח סווטיצ' ואדמה.

כתום לרוב זה לחיבור דימר עם האורות.

כחול זה למגבר

וכחול עם פס לבן זה לאנטנה חשמלית.

ככה לרוב מצאתי ברכבים.

תחכה לספרון בטח יקח יום יומיים ותראה יש סיכוי טוב שיהיה שם כיתוב.

כמובן תמיד טוב טסטר עם חוט ומנורה לסגירות מעגל וככה יודעים בדיוק מה זה סווטיצ' וכו..

פורסם
גלגל"צ - דילר פה דיבר איתי על 250$ עבור פירוק.

סכום חסר פרופרציות, אין לי בעיה לפרק חצי דשבורד, אך אם תאמר לי שהדבר קשה עד כמעט בלתי אפשרי אני אקח את זה לדילר.

יצא לך כבר לפרק כזה דבר?

אגב, אם יש לך אלטרנטיבה אחרת בדמות התחברות לצמת החוטים מאזורים אחרים ולו דווקא מהרדיו דיסק זה גם יכולה להיות אופציה לא רע.

אגב 2 , אתה מדבר על החצי השמאלי או הימני (:

ערב רב

בצד ימין של הקונסולה המרכזית מתחת לרדיו

ליד רגלי הנוסע אמור להיות לוח פיוזים ככה זה בדגמי 2004 שישנם בארץ

קח חשמל משם

כל הרכבים מהסוג הזה יוצאים מאתר המסירה של UMI עם הכנה לדיבורית

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

אנשים טובים באמצע הדרך...

ראשית, תודה רבה לכולכם כאן.

שנית - גלגל"צ, הצמה המדוברת זה רק צמת חשמל? כי אם כן ממש אני לא מעוניין בה (:

אני מעוניין בצמה שתעביר לי את חוטי הרמקולים (הקדמיים בלבד לצורך העניין), 12 קבוע, SWITCH , מינוס וMUTE.

זה כל מה שאני צריך.

פורסם

בדרך כלל בצמות של רדיו חוטי החשמל והרמקולים עוברים על אותו הקונקטור או לסירוגין על קונקטור אחד שמכיל את חוטי החשמל מהמצבר, סוויץ ומינוס (לפעמים גם חוט תאורה וחוט לאנטנה) ביחד עם הרמקולים הקדמיים ואילו הרמקולים האחוריים על קונקטור נוסף.

ברכבים צרפתיים בדרך כלל יש הפרדה לקונקטור של חוטים לרמקולים ולקונקטור של חשמל לפי מה ששמתי לב עד היום.

בכל מקרה - תצטייד בשני כלי עבודה מאוד מועילים למקרים כאלה.

1. טסטר 12 וולט - חוט אחד מחובר לגוף הרכב ועם הדוקרן של הטסטר תמצא את החוט עם החשמל הקבוע - מאוד פשוט - גם כשהמתפתח מחוץ לסוויץ' ידלק לך אור.

החוט שאחרי הסוויץ' - ידלק רק אחרי שתפעיל את הסוויץ'

- שים לב - לפעמים יש חוט של תאורה - תחפש חוט שגם ידלוק רק כשאתה מפעיל את האורות של הרכב (תנסה עם ובלי סוויץ')

כל שאר החוטים הם לא חוטי חשמל ואז אתה עושה את הבדיקה השניה שאיתה אתה מגלה איפה הרמקולים (כלומר איזה חוטים).

לשם כך אתה תצטרך את סעיף 2

2. סוללה 9 וולט עם שני חוטים שיוצאים ממנה - נגיעה קטנה לא יותר כדי לא להזיק לסליל של הרמקול - אתה תשמע טוב מאוד מאיפה בא הרעש ואז אתה תדע לאיזה רמקול כל זוג חוטים הולך.

בהצלחה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב, אז הצלחתי לפרק את הדשבורד בהצלחה

ונתקלתי בבעית חיווט קטנה ואני אהיה חייב את סכמת החיבור של הקונקטור, יש למישהו פה רעיון מאיפה ניתן להשיג את הסכמה?

הספר בסוף לא הגיע כך שאין לי אפשרות להיעזר בו.

פורסם

משום מה אני לא מצליח לערוך את ההודעה אז אני נאלץ לכתוב אותה מחדש.

אין לי מושג איך זה קורה , אבל כאילו הקונקטור לא מחובר בכלל לרמקולים, כל ניסיון צירוף מסויים של חוט עם חוט אחר (בעזרת בטריה 12 V) פשוט לא נותן לי שום ציפצוף מהרמקול.

מה הולך שם?

פורסם

קודם כל תגלה בקונקטור הזה איזה חוטים מובילים חשמל - לפני שאתה מקצר עם סוללה, חבל...

אח"כ תנסה לבדוק אם יש עוד קונקטור - במערכות מקוריות של יצרן לפעמים המערכת מורכבת מכמה חלקים - לדוגמא הרדיו והמחשב שנותן לך נתונים כמו טמפרטורה למשל נמצאים ביחידה אחת ואילו המגבר והרדיו דיסק נמצאים ביחידה אחרת לגמרי.

תבדוק אם יש שם קונקטור שמשרשר אותך ליחידה נוספת ובקונקטור של היחידה השניה אני לא אתפלא אם תגלה לאיפה מחוברים הרמקולים.

גישה נוספת היא לפרק את דיפון אחת הדלתות ולראות באיזה צבעי חוטים מחוברים הרמקולים ולנסות לאתר אותם בצמה או צמות שנמצאות בדשבורד.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...