Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש מישהו שיודע לפרק דאשבורק מהגה ועד הבורג או הפלסטיק האחרון שיש מקדימה באזור הנהג לטובת איטום מלא.

אני רק מעוניין בפירוק והרכבה ולא באטימה, אני לא רוצה לפנות לחשמלאי או למוסך מכיוון שאני מחפש מישהו שעשה את זה קודם בגלל איטום למערכת אודיו.

אם אתם מכירים מישהו שיודע תפנו אותי אליו

פורסם

אני חייב להגיב.

יש לי טראומה מהרכב הזה, בין השאר כי אני רגיש לרעשים. לפני שאתה משקיע כסף, בדוק טוב טוב אם זה יפתור את רעשי הרוח המעצבנים. (רעשי מנוע זה לא הכל).

במהירות של 120 אי-אפשר לשמוע גלגלצ אפילו.

פורסם

תשאל את עצמך עם זה הכרחי מכמה סיבות, האחת היא שלא תמיד אחרי שמפרקים כל בורג חוזר למקום, לא כי הוא חסר, פשוט כי משהו נדפק בדרך.

הסיבה הנוספת היא שמאחורי הדשבורד יש קיר אש ויש חומרים מסויימים לאיטום באזורים האלה כמו הטאק-מאט למשל (של דיינאמאט) שהם קצת שונים מהיריעות המוכרות. על זה בדרך כלל גם שמים חומרים נוסח אקסטרים ליינר ורק אח"כ את השטיחים של הרכב כולל כיסוי הרצפה - אם אחרי השלב הזה אתה מגלה ששכחת להעביר חוט - זה כואב! כואב מאוד.

בגדול - פירקתי קנגו אחת בעבודה הקודמת שלי ודווקא נראה שהדש שלה יחסית נוח לעבודה - אבל פירוק מלא זה אפילו לא היה קרוב.

תדאג לזה שיהיה לך גם סט מפתחות מלא של הלן ושל טורקס (כוכב) כי הצרפתים מאוד אוהבים את ההתחכמות הזאת - קטנוני ומעצבן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתם צודקים במאה אחוז, הבעיה שאני חייב להיות עם הקנגו ואין אופציה אחרת זה אוטו של עבודה, אני מחליף את הקנגו באחד חדש יותר 2006-2005, והרעשים של המנוע והרוח מעלימים מהסאונד יותר מ-50% במהירות 120 ומעלה, כבר רכשתי את החומרים, עם ההשקעה של האיטום ושל אבטחת הקנגו )אזעקה, איתורנים לפריטים( הייתי כבר קונה מרצדס אבל אין מה לעשות אני חייב את האוטו הזה לנוכח העבודה

פורסם

אני לא מבין מה הטעם להתקין מערכת ברמה כזאת עם אתה יושב בתוך קבינה עם גיין של מנוע סילון.

גם אחרי האיטום אם אתה חושב שזה ישנה בהרבה - זה לא! במהירות גבוהה זה עדיין יהיה רועש מאוד.

אם אתה כבר עושה את זה העצה הכי טובה שאני יכול להציע לך זה צמיגים טובים של מישלן בנוסף לכל המשקל שאתה הולך להעמיס על הרכב החלש הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני לא מבין מה הטעם להתקין מערכת ברמה כזאת עם אתה יושב בתוך קבינה עם גיין של מנוע סילון.

גם אחרי האיטום אם אתה חושב שזה ישנה בהרבה - זה לא! במהירות גבוהה זה עדיין יהיה רועש מאוד.

אם אתה כבר עושה את זה העצה הכי טובה שאני יכול להציע לך זה צמיגים טובים של מישלן בנוסף לכל המשקל שאתה הולך להעמיס על הרכב החלש הזה.

אני רק מציע לך לא לעבור בעיר אצלינו ולא לראות את הפיאט אונו שלא עברה טסט כבר שנים ולא נעשה לה שירות שיושב בה מערכת בעשרות אלפים או את אופל הקדית שנת 88 שיש בה מערכת שעולה אולי 30 אלף זה לא הרכב בכלל

זה משפיע בגלל זה יש RMS גבוה

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

רוג'ר - עכשיו זה מסביר אותך, תמיד ידעתי.

השכנים שלך מוגבלים! אבל לא הייתי אומר להם את זה... או בוי.

Pioneer TS-X150

פורסם

יפה לא ידעתי שאם מישהו אוהר מוסיקה וזה חייב לחפש אוטו שמתאים למערכת

זה חדש

תמיד לומדים משהו חדש:roll:

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם
יפה לא ידעתי שאם מישהו אוהר מוסיקה וזה חייב לחפש אוטו שמתאים למערכת

זה חדש

תמיד לומדים משהו חדש:roll:

תירגע! אני התחלתי בפורד פיאסטה שנת 89 עם מערכת שעלתה בסופו של דבר כמו הרכב עצמו.

אבל בידעבד - אני מבין דבר אחד - שהרכב היה כל כך רועש שכל ההשקעה הזאת היתה לא משתלמת במיוחד - הייתי צריך להשאר עם רכיבים בסיסיים.

אם יש לך כסף למערכת שעולה 30 אלף שקל ורכב שעולה פחות מ10

זה יהיה הרבה יותר חכם לנסוע ברכב שעולה 30 אלף שקל (ואפשר למצוא היום דברים מאוד טובים בסכומים האלה) ומערכת שעולה 10 אלף שקל - וזה פחות או יותר המצב שלי היום עם הרכב הפרטי.

Pioneer TS-X150

פורסם

ב30K אפשר למצוא מכוניות מצוינות , אני למשל עכשיו מחפש סוג של רכב מסויים והתקציב שלו הוא עד 25K

אני יכול למצוא אותו גם ב 20K אותו הדבר .

צריך גם למצוא מציאות טובות , זה עוזר הרבה =)

וכמובן שב10K אפשר להשקיע במערכת טובה מאוד :D

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...