Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין סאונד במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת טיפול 10 K למחשב מחקתי תוכנות לא רצויות,ויום אחרי התברר לי שאין סאונד במחשב,מה שאומר שמחקתי את התוכנת קול,מהיכן אני מוריד תוכנה חדשה,והאם זה תלוי במחשב במעבד או כרטיס קול שיש לי.

אם אני לא טועה התוכנה הייתה של ריאלטיק או משהו כזה.

בתודה ושב"ש רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אם יש לך את הדיסקים של הדרייברים התקן משם .

אם לא , בדוק בתיעוד המחשב באיזה כרטיס קול מדובר .

אני מניח שעל אף שמחקת את התוכנה , קבצי ה INF עדיין קיימים על המחשב , ולכן ניתן יהיה ניתן לשחזר את הנתונים בעזרת ניסיון התקנה מחדש מ " פרטי המערכת " שמופיע בקליק ימני על המחשב שלי , ולחיצה על מאפיינים .

בכל אופן , זה האתר של הכרטיס , אם זה רילטק : http://www.realtek.com.tw/ .

פורסם

כנראה מחקת את הדריוור של הכרטיס קול.

אם יש לך Windows XP:

לחצן ימני על "המחשב שלי"-> מאפיינים-> חומרה-> מנהל ההתקנים. אחרי שהגעת למנהל ההתקנים אתה רואה סימן שאלה צהוב תחת אחד מהקטגוריות?

פורסם

הכי פשוט- שחזור מערכת.

אם אתה מתעקש להתקין מחדש- מה הדגם של הכרטיס קול?/אם מובנה בלוח אם אז מה הדגם של הלוח אם?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...