Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי לעשות ביטוח למערכת? מבחינה כספית זה 10-12 אחוז לשנה והשתתפות עצמית והכל.

מה יש לרוב? ועוד שאלה קטנה , במידה וכן עושים ביטוח להכניס גם את הקומפוננט או שזה לא מהמוצרים הגניבים?

אין חתימה!!

פורסם

טחנו ת'נושא הזה פה, תריץ חיפוש ותמצא את כל מה שצריך.

בעקרון, לפי דעתי אתה יכול לדבר עם חברת הביטוח של הרכב שלך, ולשאול איזה מסלולים יש להם למערכות.

הם קרוב לוודאי יבקשו ממך הערכת מחיר ממתקין מורשה (או שמאי שלהם) - שאת זה אתה יכול לעשות אצל כמעט כל מתקין שאתה מכיר (בחינם, או במחיר סמלי).

רק תבדוק מה התנאים של הפיצוי על הציוד הגנוב - אם כל מה שהם מציעים חזרה זה רדיודיסק של פיוניר ב500 שקל, ולך יש רדיודיסק ופרוססור באיזה 5K, אז וותר על זה, ותחפש חברה אחרת. אם הם מציעים כסף חזרה - תבדוק מה התנאים, וכמה צריך לשלם השתתפות עצמית.

בעקרון - 10% בשנה נראה לי קצת הרבה, צריך להיות סביב ה4-7% לכל היותר. זה מה שהציעו לי לפחות.

בברכה!

יונתן.

פורסם

ומה לגבי השאלה שלי אם לבטח את הקומפוננט?

בכל זאת או נימצא בתוך הדלת קצת יותר קשה לגנוב אותו בזמן קצר.

אין חתימה!!

פורסם

שלום רב ,

1- בהחלט טחנו פה את הנושא עד דק , אני רשמתי אולי 3 תגובות בשלושה ת'רדים שונים על זה .

2- אם רוצים את רמקול הדלת , תהיה בטוח שיעקרו לך את כל הכיסוי של הדלת אם יהיו להם 3-4 דקות ספייר ויחשבו שיש שם משהוא ששווה את זה בדיוק כמו שעקרו לחבר שלי חצי דש-בורד בשביל רדיו דיסק של אלפיין לפני שנה וחצי.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...