Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,יש לנו סיטרואן איי איקס ,הנועל של תא המטען נשבר מהדלת והתפס שלמטה התעקם

למי צריך ללכת כדי לתקן את זה

?

כמה זה צריך לעלות בערך

?

תודה על העזרה...

פורסם

דבר כזה יכול לקרות לאחר נגיעה של רכב אחר מאחורה.

דלת תא מטען ב AX עשויה מפלסטיק, ואם בתי הברגים שמחזיקים את המנעול, נשברו, אתה בבעיה.

תיגש למנעולן רכב בתור התחלה, תרשום מאיפו אתה, ואולי מישהו ימליץ לך.

פורסם

היה שם כבר שבר שתוקן לפני כמה זמן ,הבתים של הברגים נשברו כבר פעם וזה תוקן אצל פחח,

היום נתקעתי עם האוטו בחול וחילצתי את האוטו עם כבל גרירה שחיברתי לתפס הברזל של הבג'ז למטה ( לא מצאתי וו גרירה ).

התפס הזה התעקם ואז כנראה כשסגרתי את הבג'ז נשברו למעלה הבתים של הברגים באופן חלקי,וגם ההברגות שלהם הרוסות.

אני מרעננה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

איזה שטות עשיתי ,משום מה חשבתי שהמלבן הזה בפגוש מכסה חור שמיועד לפנס.

בכל מקרה הייתי רוצה לנסות להדביק את המנעול להברגות השבורות בעזרת דבק.

אני צריך דבק הכי חזק שאפשר בשביל פלסטיק,איזה דבק יעזור לי? תודה.

פורסם

הדבק הכי חזק שאני מכיר לפלסטיק הוא דבק ביזון לפלסטיק.

אם אתה מחפש שילוב חזק במיוחד - דבק ביזון לפלסטיק ועליו חיזוקים של פרופוקסי 20. כמו פלדה :twisted:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני כבר אלך מחר בבוקר לפחח בבאר שבע ,שיסדר את זה,הוא רוצה רק 150 שקלים על זה.

אם זה ישבר עוד פעם ,לפי מה שנראה לי,אפשר פשוט להחליף את כל דלת הפלסטיק שמתחת לחלון בדלת אחרת.

פורסם

זהו, זה מסודר,הם שמו 2 ברגים מבחוץ ואומים מבפנים כדי לתפוס את הנועל,לא צריך להדביק וככה זה חזק מאד.

ישרו לי גם את כל מה שהיה עקום,יצא 150 שקלים ,והוספתי עוד 20 טיפ.זה היה במוסך הנוצץ בבאר שבע.

• תוכן חדש...