Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה הקשר אתה שואל ?

צמיגות היא תכונה של נוזלים, ואם אתה שואל לגבי תוסף לשמן מנוע, "המשפר את צמיגות השמן" אולי פשוט מראש כדאי להשתמש בשמן אחר. טוב יותר.

אם אתה שואל לגבי משהו אחר - תפרט יותר, כדי שלא נצטרך לנחש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אהה הבנתי

ותגיד לי מה הבדל ב שמן רגיל לשמן גיר?

ואיפה מוספים את שמן גיר הזה

תפתח ספר תאוריה

ברצינות עכשיו בן כמה אתה??????

פורסם

במיכל של הווישרים:mm_wink:

עכשיו ברצינות

שמן מנוע מונע חיכוך של מתכות נעות

שמן בישול יחזיק בדיוק 5 שניות במנוע ואין לו את אותם תכונות

שמן המנוע עמיד יותר (הרבה יותר) בפני חום המנוע ובנוי לעמוד בעומסים גבוהים לאין שיעור משמן רגיל

שמן מנוע איכותי מעורבב עים תוספים הדואגים להשאירו יעיל ולמנוע את תהליך ההתחמצנות שמוריד מיעילותו וכושר השימון וספיחת החום (גם עוזר כמו מי הקירור לספיחת חום המנוע - שמזיק למנוע בטמפ' גבוהות) ולכן גם מחליפים שמן מנוע כול 10,000 ק"מ

(טיפול 10000)

שמן גיר לדוגמא מחליפים לעיתים רחוקות מאוד (יותר מ100,000) מכיוון שהוא לא נדרש לעומסים גדולים כמו הנ"ל ולכן תהליך התבלותו ואיבוד תכונותיו איטיים

יש כמה סוגי שמנים למנוע

רגיל

חצי סינטטי

סינטטי

וכמה סוגי דרגת צמיגות (סמיכות,עשירות) בכול אחד מסוגי השמנים הנ"ל

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

צודק,נתנתי רק דוגמא

משתנה כמובן לפי ת"ה וסוג הרכב

לפי מה שבדקתי מתחיל מ60000 ועובר את ה100000

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

שלום,

טעות גדולה ,אצלי בקאיה למשל צריך להחליף שמן גיר כל 40K (בטיפול 110K שעשיתי היום ביקשתי שיחליפו לי שמן גיר כי הוא היה שחור).

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
צודק,נתנתי רק דוגמא

משתנה כמובן לפי ת"ה וסוג הרכב

לפי מה שבדקתי מתחיל מ60000 ועובר את ה100000

וגם אצלי כמו אצל שי כל 40 אלף..אני לא יודע מאיפה לקחתה את הנתונים זה נישמע הרבה.

• תוכן חדש...